Dét kan du opleve og spise i april

April måned ligger foran os, og udover forårslune temperaturer og anemoner i græsset, byder den også på påskeferie og fridage. Påsken er en tid for hyggelige traditioner som gækkebreve, påskeæg og selvfølgelig den klassiske påskefrokost. 

Hos os fejrer vi påsken med stemningsfulde oplevelser i vores resturanter. På Fasangården inviterer vi indenfor i de smukke stuer til både klassisk påskefrokost og en særlig påskemiddag om aftenen. 
På Brasserie Post åbner vi gårdhaven - hvis vejret tillader det - og slår samtidig dørerne op til orangeriet, hvor du kan nyde påsketallerken. Også på Resturant SULT skruer vi op for forårsstemningen og serverer påskebrunch alle helligdagene. 

Du kan læse mere nedenfor om de forskellige oplevelser på vores restauranter, samt downloade et påskehæft, som er en samling af kreative ideér til bordpynt og smagfulde retter.

 

  • Hold årets påskefrokost og -middag i Fasangårdens smukke stuer.

    PÅSKE PÅ FASANGÅRDEN

    D. 15/4 - 20/4

    Påskefrokost:
    Tirsdag d. 15. - søndag d. 20. april
    Tre serveringer bestående af klassiske retter som sprød rødspætte med remoulade og citron og æg med håndpillede rejer og sauce choron og meget mere. Efterfulgt af en skøn forårsdessert: gårdens citronmåne med rabarberskum og mandelknas.

    Påskemiddag:
    Torsdag d. 17 - lørdag d. 19. april
    Tre retter og en snack. Glæd jer bl.a. til grillede hvide asparges, kapersvinaigrette
    og pocheret, friteret æg og lammeculotte, blomkål og trøffel, brændte løg og skysauce.

    Se mere
  • Nyd smørrebrød i Posts gårdhave

    PÅSKE PÅ POST

    D. 17/4 - 30/4

    Brasserie Post kører en kampagne med 2 stykker smørrebrød + 1 øl eller et glas vin for 295 kr. fra torsdag d. 17 og resten af april. De åbner deres gårdhave op tirsdag d. 15 april, så man kan nyde frokosten udenfor.

    Se mere

 

To-generationers kursus i påsken

I påskeferien kan junior komme i køkkenet med far, mor, bedste, onkel eller en anden voksen, når vi inviterer til et spændende pastakursus for to generationer. 

Vi skal lære, hvor nemt det er at lave en frisk pastadej og øve os i at rulle pastaen ud til forskellige typer pastaer - alt imens vi sammen hygger os med andre madglade børn og voksne.

  • BRUNCH I PÅSKEN

    Torsdag d. 17 til og med mandag d. 21 kl. 9.15 - 16.00

    Gør påskedagene ekstra hyggelige ved at starte dagen med brunch på SULT. Glæd jer til bl.a. koldrøget laks, hønsesalat med grønne æbler, citron, sennep og bagt selleri, røræg af økologiske æg og fløde, amerikanske pandekager med ahornsirup og meget mere.

    Book bord
  • Få mere inspiration i påskehæftet

    Med inspiration til kreativt pynt og smagfulde retter

    Vi har samlet vores allerbedste opskrifter og tips til højtiden i et hæfte. Her finder du inspiration til kreativt bordpynt, opskriften på den perfekte fiskefrikadelle med hjemmelavet remoulade, panerede persillerødder og selvfølgelig tips til at lave dine egne påskeæg med rom og rosin samt meget mere.

    Download påskehæftet
  • Skal du have en hånd med i køkkenet til dette års påskemenu?

    Leveres fra d. 17. april til og med d. 21. april i Storkøbenhavn og omegn.

    Mangler du ideer til påskefrokostbordet? Eller vil du invitere gæsterne til en velsmagende frokost uden at bruge mange timer i køkkenet?

    Lad os tage os af forberedelserne, så du med få greb i køkkenet kan invitere hele familien til en storslået påskefrokost med alle de friske forårssmage og dufte.
    Glæd jer til alt fra smilende æg med rejer og citronmayonnaise og dild til braiseret
    lammekølle med ramsløgspesto og sorthvidløgspuré.

    Læs mere og bestil

Påsken 2025 

Det siges, at julen varer lige til påske. Dermed er påsken bestemt det tidspunkt på året, hvor vi trænger til at lade foråret komme inden døre, dække bordet med påskeliljer og nyde smagen af forårets spæde grøntsager. Du spørger måske med længsel i stemmen: ”Hvornår er det påske?”, hvilket vi godt kan forstå. I 2025 falder påsken i midten af april, nærmere bestemt er påskedag i år søndag d. 20. april. Påsken falder forskelligt fra år til år, da påskedag altid falder første søndag efter første fuldmåne efter forårsjævndøgnet. Af samme grund skifter datoen for fastelavn, Kristi himmelfart og pinse også fra år til år. 

Men nu hvor den igen i 2025 falder i april, har vi lavet en guide til, hvad du kan foretage dig i april måned og i påskeferien. Lad dig inspirere og lad familiehyggen indfinde sig. Forhåbentlig er vejret blevet lunere og inviterer til flere gåture i naturen. 

Vil dine børn med i køkkenet, kan I købe Meyers to-generationers kurser i Meyers Madhus. I påskeferien vil I kunne komme på pastakursus, hvor I bl.a. lærer at mestre den perfekte dej. 

Påskefrokost på Meyers restauranter 2025 

Fasangården tilbyder en smagfuld påskefrokost og middag, som henvender sig mest til det voksne segment, men vil hele familien med børn og voksne afsted til påskehygge sammen kan I booke bord på SULT i Cinemateket. Påskefrokosten 2025 kan I vælge at konvertere til en påskebrunch, da SULT selvfølgelig åbner deres skønne brunchbuffet i hele påskeferien. 

Mad ud af huset til påske 2025 

Hvad end du har påsketraditioner eller ej, så synes vi, at det er vigtigt at værne om gode relationer og samles med venner og familie over det gode måltid - brug da påskefrokosten som en god undskyldning. En middag med dejlig påskemad i solens begyndende varme er uden tvivl en god anledning til netop dette, hvor forårets bedste råvarer spiller hovedrollen i påskemenuen. Fyld påskebordet med blandt andet gulerødder i mange farver, lammekølle, citronkage med birkes, sild med smilende æg og selvfølgelig godt brød bagt på surdej. Meyers køkken leverer gerne påskefrokosten hjem til jer, så I kun skal lægge tid og kræfter i borddækning og hyggen. Meyers påskefrokost 2025 tilbyder både klassisk påskefrokostmenu samt en vegetarisk påskefrokost. Med påskefrokost ud af huset bliver det ikke nemmere at være værter for årets påskefrokost. Så kan I hygge i hjemlige omgivelser og tag maden i jeres tempo.