BESKRIVELSE

Vi skal både til Latinamerika og Østen og tilberede et farverigt, saftigt, sprødt og hot måltid.

Fra det mexicanske gadekøkken skal vi lave tacos med krydret kylling og herfra tager vi til Østen. Vi skal lave den taiwanesiske street food-klassiker; gua bao. Den lille dampede bolle med sit lækre fyld er ikke uden grund blevet et kæmpe hit i hele verdenen. Vi laver også en skøn dessert med churros og hjemmelavet is. Alt der ikke bliver spist, får I med hjem.

Vi anbefaler, at børnene er fyldt 8 år. Der arbejdes i grupper, selvfølgelig så børnene er sammen med den voksne, de følges med.

Hvad lærer I?

I lærer at lave lækre mexicanske tacos med krydret kylling. I lærer at lave den perfekte Gua Bao – dampede boller med marineret sprødstegt svinebryst, syltet grønt, frisk koriander og hjemmelavet hoisinsauce. Vi laver en lækker dessert i form af sprøde Churros med hjemmelavet is.

Hvad får I?

  • Et lækkert street food måltid
  • Hæfte med opskrifterne fra kurset
  • Omsorg fra værtinde og opvasker, så I kan koncentrere dig om det vigtige
  • Kolde drikke undervejs og kaffe til de voksne
  • Meyers Madhus forklæde

Vælg dato og billetter

  • Ons. 16. okt Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 10:00 - 14:00

Book din plads
på kurset

pers.

600,- pr person

Book plads
pers.

600,- pr person

Book plads
Tilbage

To generationer: Street food

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet