Portionspakket frokost der sender jer mætte og energifyldte tilbage på arbejde

Læs mere

"Velsmagende og lækker mad, der følger alle de forholdsregler vi skal tage for at overholde sikkerheden"

Ninna, Hjaltelin Stahl
 • Sammensæt jeres egen frokostordning

  Kombinér vores koncepter for variation i firmafrokosten henover ugen

 • Bestil på vores nye frokostportal

  Gå ind på vores nye portal og bestil frokost til dig og dine kollegaer

 • Nyd frokosten på jeres kontor

  Vi leverer frokosten mandag til fredag, og vi afhenter selvfølgelig også brugte fade og skåle

 • For jer i Østjylland og Storkøbenhavn

  Få firmafrokosten leveret

  Vores frokostordning er en sund og velsmagende løsning til store og små firmaer, der ønsker en bæredygtig frokost leveret lige til døren. I vælger selv, om I ønsker frokosten anrettet som buffet eller portionspakket.

  Vi leverer i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

  Læs mere
 • Ekstra figner

  Firmafrokost hos Meyers

  Når sundhed møder velsmag

  Der er vores ambition at levere den bedst tænkelige frokost til jer, så I hver dag kan spise et måltid, der omfavner de bedste lokale råvarer fra sæsonen med øje for bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.

  Vi udviklet en række dogmer, som vi dagligt arbejder efter i vores frokostkøkken, som du kan læse mere om her.

  Læs mere

"Den grønne menu er som at være på eventyr hver dag"

Sisse, SYBO Games
 • Simreret meyers frokost dagensret

  Hvad skal I spise i denne uge?

  Ugens menuer

  Se ugens menu for Livretter, Portionspakket frokost og vores håndmadder her.

  Se ugens menu

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 39 18 69 00 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.


Frokostordning til firmaer

VELSMAG OG VARIATION I CENTRUM

Meyers Frokostordning er en sund og velsmagende løsning til store og små firmaer, der ønsker en bæredygtig og økologisk frokost leveret lige til døren.

I mere end 15 år har vi leveret sunde og velsmagende frokost til firmaer. Vi tror nemlig på, at et godt og mættende måltid midt på dagen giver god energi og overskud til at løse arbejdsopgaverne. Vi tror også på, at en god frokost kan bringe medarbejderne tættere sammen, styrke deres sundhed og skabe en større måltidsglæde, der kan bidrage til det gode arbejdsmiljø. 

Vi tilbyder tre forskellige frokostkoncepter, som kan leveres portionsanrettet eller som buffet.

Find ugens menuer her

 

 

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED

Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en bæredygtig profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag.

Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. På den måde bliver frokostpausen et spændende og kulinarisk højdepunkt for alle på arbejdspladsen. 

 

 

Nu kan du bestille firmafrokost på vores webshop

Frokostordning 

Der er vores ambition at levere den bedst tænkelige frokostordning til jer, så I hver dag kan spise et måltid, der omfavner de bedste lokale råvarer fra sæsonen med øje for bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd. Her kan I læse mere om vores tanker bag frokostordningen.

Vi vægter råvarernes kvalitet utrolig højt, da vi mener at de er fundamentet for et velsmagende måltid. Af den grund går vi altid langt for at få de bedste råvarer fra sæsonen. Vi søger efter de råvarer med størst mulig smag og næringsværdi. Derudover så samarbejder vi med små avlere og økologisk landbrug. I bund og grund så elsker vi at eksperimentere med oprindelige og smagfulde grøntsagssorter.

Vi kommer ikke udenom at det kræver dygtige kokke når man har høje ambitioner på måltidets vegne. Derfor har vi samlet et fantastisk team af fagfolk, som sørger for, at den mad, vi serverer, altid er tilberedt med kærlighed til den gode smag og tilsmagt med forædlede specialiteter og delikatesser fra rygeovnen, eddiketønderne eller modningsskabene.

Endnu et punkt, der er vigtigt for os og vores frokostordning er bæredygtighed. Så vi laver mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Vi prioriterer økologiske råvarer, dyrevelfærd og det kystnære fiskeri højt – og det giver en ekstra god smag i munden.

Meyers frokostordning er til alle der ønsker en sund, lækker og bæredygtig frokost på kontoret. Frokostordningen fås fra 10 kuverter på ugentlig basis og kan bestilles på vores online frokostportal

Firma frokostordning

Vores velsmagende frokostordning understøtter jeres forretning med bæredygtighed, bundlinje og begejstrede medarbejdere til en konkurrencedygtig pris. Vi tilbyder økologiske frokostordninger til firmaer, hvor velsmag og sundhed er i højsædet. Vores tre frokostkoncepter laves portionspakket eller som buffet.

Det kan utvivlsomt betale sig at prioritere en god frokostordning i virksomheden. For i bund og grund er det en investering i dine kollegaer. Vores sunde og velsmagende frokostordning er en veltrængt frokostpause, som giver energi til resten af dagen.

Vi tilbyder en smagfuld og skræddersyet frokostløsning som imødekommer jeres ønsker. 

Frokostordning pris

Her får du et overblik over vores priser for frokostordninger: 

 • 10-20 medarbejdere:  59,- per person
 • 21-40 medarbejdere:  57,- per person
 • 41+   medarbejdere:  55,- per person

Pris for levering fastsættes efter kuvertantal og adgangsforhold på adressen.

I kan op- og nedjustere antal spisende løbende. Sommetider er der ferie på kontoret, og sommetider har I inviteret gæster med til frokost. I de tilfælde kan I nemt justere antallet af frokostkuverter i en online webportal, så I får præcis den mængde mad, der passer. 

Få firmafrokosten leveret 

Vores frokostordning er en sund og velsmagende løsning til store og små firmaer, der ønsker en bæredygtig frokost leveret lige til døren. I vælger selv, om I ønsker frokosten anrettet som buffet eller portionspakket.

Vi leverer i frokostordningen i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

Meyers sørger for at I hver dag får frisklavet firmafrokost, pakket og leveret lige til døren.