Store madoplevelser til dig og dine kolleger

Velsmag, variation og en nysgerrighed på madens vegne er essensen af en frokost fra Meyers. Vi ved, at det gode måltid midt på dagen kan betyde en verden til forskel – både for medarbejdernes sundhed, effektiviteten ved skrivebordet og det gode arbejdsmiljø.

I mere end 15 år har vi leveret velsmagende, sund og varieret frokost – tilberedt fra bunden af vores dygtige kokke. Vi henvender os til virksomheder i Storkøbenhavn med alt fra 10 til flere hundrede medarbejdere, der ønsker at sikre en sund, lækker og bæredygtig frokost med økologisk profil.

Vælg mellem vores buffeter eller kombinér dem - eller vælg en portionspakket frokostløsning.

 • TID TIL NY FROKOSTORDNING?

  Sommertilbud

  Lige nu kun 49 kr. pr. kuvert.

  En frokostordning samler arbejdspladsen om ét fælles frokostmåltid, og hylder det fællesskab, der opstår, når vi spiser sammen.

  Lige nu giver vi jer en velsmagende frokostpause til kun 49 kr. pr. kuvert i de første 2 måneder. Vælg mellem vores forskellige frokostkoncepter. Indløs sommertilbuddet senest 24. august. Gælder i Storkøbenhavn.

  Læs mere
 • Meyers Livretter

  Frokostbuffet

  Vi fejrer de gode gedigne livretter, som er elsket og spist af os alle sammen. Hver dag inviterer vi dig og kollegerne til at mødes om en frokost, hvor velkendte retter er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed.

  Menuen er baseret på forskellige temaer, der skifter hver uge, så det altid er nye smagsoplevelser, der venter jer. Hver dag komplimenterer den varme ret et spændende tilbehør af fyldige salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, syrlige sager, saftig dyppelse, lækre delikatesser og nybagt brød.

  Læs mere

"Velsmagende og lækker mad, der følger alle de forholdsregler vi skal tage for at overholde sikkerheden"

Ninna, Hjaltelin Stahl
 • Vegetarisk frokostbuffet

  Den Grønne

  Oplev en frokost, der hylder planteriget og skubber til grænserne for, hvad vegetarisk mad kan være. Med grøntsagerne i centrum, sæsonerne som rettesnor og verdens store køkkener som udsyn, serverer vi frokost, der sender jer mætte, energifyldte og inspirerede tilbage til arbejdsdagen.

  Vi tildeler grøntsagerne den absolutte hovedrolle og giver muligheden for at tilvælge den grønne frokost 1-5 dage om ugen, alt efter grøn, I ønsker at være.

  Læs mere

"Den grønne menu er som at være på eventyr hver dag"

Sisse, SYBO Games
 • Portionsanrettet frokost

  Portionspakket

  Hos Meyers Frokostkøkken kan du bestille portionsanrettet frokost til din virksomhed i Storkøbenhavn.

  Ganske langsomt begynder Danmark at åbne igen. Kontorstolene bliver kørt i stilling, og kollegerne vender tilbage. Derfor har vi udviklet en portionsanrettet frokostmenu, der imødeser de ændrede arbejdsforhold.

  Læs mere

"Der er god smag i de varme retter, og variationen af maden er super"

Sisse, Sybo Games

KONTAKT OS HER ELLER PÅ 71 99 88 33 FOR AT HØRE OM VORES FROKOSTORDNING. SKRIV VENLIGST STILLINGSBETEGNELSE OG ANTAL DAGLIGT SPISENDE.

Kontakt os her for at bestille

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

 • Frokostordning fra Meyers

  Meyers frokostordning i Aarhus og omegn

  Vi åbner køkken i Tranbjerg

  Snart åbner vi dørene til vores nye køkken i Tranbjerg. Herfra vil vi hver dag udvikle, lave og levere velsmagende frokostretter til virksomheder i Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg og Skanderborg, Horsens og Vejle.

  Læs mere om, hvad vi kan tilbyde jer.

  Læs mere
 • Firmafrokost hos Meyers

  Når sundhed møder velsmag

  Der er vores ambition at levere den bedst tænkelige frokost til jer, så I hver dag kan spise et måltid, der omfavner de bedste lokale råvarer fra sæsonen med øje for bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd.

  Vi udviklet en række dogmer, som vi dagligt arbejder efter i vores frokostkøkken, som du kan læse mere om her.

  Læs mere
 • Hvad skal I spise i denne uge?

  Ugens menuer

  Se ugens menu for Livretter, Portionspakket frokost og vores håndmadder her.

  Se ugens menu
 • Meyers Frokostkøkken

  Mød os

  Her kan du nogle af kollegaerne i Meyers Frokostkøkken. Hver dag gør de deres ypperste for at levere en frokost til jer, der rimer på velsmag, variation og store madoplevelser.

  Mød os her
 • Til dig, der bestiller frokosten

  Vores frokostportal

  Som kunde i Meyers Frokostkøkken får du adgang til vores online frokostportal, hvor du nemt kan justere jeres samlede kuvertantal eller rette i fordelingen af kuverter med kød, grønt og eventuelle allergener.

  Via portalen har du også mulighed for at bestille forplejning til møder, drikkevarer, morgenmad eller ekstra kage til særlige lejligheder.

 • Skal vi også tage opvasken?

  Som noget nyt lancerer vi en ordning, der gør det muligt for jer at få hjælp til alle dele af frokosten. Lige fra modtagelsen, opsætning af buffeten og den efterfølgende afrydning og opvask.

  Læs mere

Frokostordning i København

Vi laver maden fra bunden med et stærkt håndværk som fundament og udvikler vores menuer ud fra råvaresæsonerne i vores hjørne af verden. Vi mener, at den gode frokost også er den sunde frokost, og derfor ser vi det som en vigtig opgave at sørge for, at vores gæster kan spise en sund og mættende frokost, der giver god energi til resten af arbejdsdagen. Vores frokostkoncepter skifter menu hver uge.
Find ugens menuer her

Fleksibel frokost - hvor meget grønt har I appetit på?

Vi har som den eneste frokostleverandør åbnet et 100% vegetarisk køkken, der tilbereder en grøn frokostmenu. Det giver variation i hverdagen og en større mulighed for at tilgodese alle i virksomheden.

Hør mere om, hvordan vi kan sammensætte en frokost til jer