Tre koncepter - Én frokostordning

I mere end 15 år har vi leveret velsmagende, sund og varieret frokost - tilberedt fra bunden af vores dygtige kokke. Vi henvender os til virksomheder i Storkøbenhavn med alt fra 12 til flere hundrede medarbejdere, der ønsker at sikre en sund, lækker og bæredygtig frokost med økologisk profil. Vi tilbyder en frokostløsning, der giver store madoplevelser til dig og dine kolleger. Velsmag, variation og en nysgerrighed på madens vegne er essensen af en frokost fra Meyers. Vi ved, at det gode måltid midt på dagen kan betyde en verden til forskel – både for medarbejdernes sundhed, effektiviteten ved skrivebordet og det gode arbejdsmiljø.

 • Portionspakket frokost

  Hos Meyers Frokostkøkken kan du bestille portionsanrettet frokost til din virksomhed i Storkøbenhavn.

  Ganske langsomt begynder Danmark at åbne igen. Kontorstolene bliver kørt i stilling, og kollegerne vender tilbage. Men tiden er stadigvæk ikke til at stimle sammen om frokostbuffeten, og derfor har vi udviklet en portionsanrettet frokostmenu, der imødeser de ændrede arbejdsforhold.

  Læs mere

Vores tre frokostkoncepter

Hos vores Frokostkøkken kan I vælge mellem tre forskellige frokostkoncepter. I sammensætter selv ugens måltider, og kan vælge at få jeres frokost fra samme køkken alle dage eller mixe mellem Den Klassiske, Den Grønne og Dagens Ret.

 • Tre koncepter – tre menuer

  Se ugens menuer

  I kan vælge mellem tre forskellige frokostkoncepter, hvor menuen skifter hver uge. Se denne uges menuer her for Den Klassiske, Den Grønne og Dagens Ret

  Se ugens menuer

Meyers Frokostkøkken

"Variation i maden og smagen er helt fantastisk. Vi har før prøvet vegetariske frokostordninger, hvor vi er blevet fælt skuffet. Ikke her! Beviset på at vegetarisk mad er andet end kedelige kikærter og salat findes i sandhed i Meyers Grønne Frokost."

Lisa Hellerup Madsen, World Animal Protection Danmark
 • Skal vi også tage opvasken?

  Som noget nyt lancerer vi en ordning, der gør det muligt for jer at få hjælp til alle dele af frokosten. Lige fra modtagelsen, opsætning af buffeten og den efterfølgende afrydning og opvask.

  Læs mere

Frokostordning i København

Vi laver maden fra bunden med et stærkt håndværk som fundament og udvikler vores menuer ud fra råvaresæsonerne i vores hjørne af verden. Vi mener, at den gode frokost også er den sunde frokost, og derfor ser vi det som en vigtig opgave at sørge for, at vores gæster kan spise en sund og mættende frokost, der giver god energi til resten af arbejdsdagen. Vores frokostkoncepter skifter menu hver uge.
Find ugens menuer her

Fleksibel frokost - hvor meget grønt har I appetit på?

Vi har som den eneste frokostleverandør åbnet et 100% vegetarisk køkken, der tilbereder en grøn frokostmenu. Det giver variation i hverdagen og en større mulighed for at tilgodese alle i virksomheden.

Hør mere om, hvordan vi kan sammensætte en frokost til jer

Kontakt os her eller på 71 99 88 33 for at høre om vores frokostordning. Skriv venligst stillingsbetegnelse og antal dagligt spisende.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.