Mad på arbejdet

I Meyers serverer vi dagligt frokost for nogle af landets største private virksomheder og offentlige instanser. Vi er konstant på jagt efter den gode oplevelse, der forener smag, sundhed og nydelse i hver en bid.


Meyers mad på arbejde

Kantine eller frokostordning?

Meyers Kantiner

Meyers Kantiner driver jeres egen skræddersyede og eksklusive personalerestaurant, hvor gastronomi, værtskab og samarbejde løfter barren til allerhøjeste niveau. Et sted, der serverer spændende og velsmagende hverdagsmad, som kildrer smagsløgene og giver fornyet overskud. Vores kantinetilbud er unikt – både hvad angår smag, råvarevalg, etik, bæredygtighed og de særlige ekstratilbud, vi har udviklet specifikt til vores gæster. 

En Meyers Kantine kan være med hele vejen rundt og kan dække alle jeres forplejningsbehov morgen, middag og aften. Foruden den daglige frokost kan vi tage hånd om både små og store forplejningsbehov i huset - alt fra den hurtige snack og kaffe to-go til konferenceforplejning og den helt store 7-retters direktionsmiddag.

Vi laver mad til alt fra små kvalitetsbevidste virksomheder med en enkelt kok, til nogle af landets største og mest komplekse virksomheder med flere tusinde ansatte samt omfattende og forskelligartede behov.

Læs mere om Meyers Kantiner her.

Meyers Frokostordning

Meyers Frokostkøkken er en enkel og velsmagende løsning henvendt til virksomheder i Storkøbenhavnsområdet, som ønsker at få bragt frokosten til døren.

Vi tilbyder en enkel løsning, der giver store madoplevelser til dig og dine kolleger - hver dag. Vi henvender os til virksomheder med alt fra 12 til flere hundrede medarbejdere, der ønsker at sikre en sund, lækker og bæredygtig frokost med en økologisk profil.

Læs mere om vores frokostkøkken her.

 • Kontakt os nu

  Prøvesmag Dagens Ret

  Lige nu kun 45 kr. pr. person

  Lige nu giver vi dig og dine kollegaer en unik mulighed for at prøve vores helt nye frokostkoncept, Dagens Ret, til en fordelagtig pris.

  Prøvesmag Dagens Ret til kun 45 kr. pr. kuvert (min. 12 kuverter).
  Herudover får I fri transport i perioden.

  Tilbuddet gælder lige nu i postnumrene 1000-2500, og er naturligvis helt uforpligtende.

  Læs mere