Hvilke fordele har en god frokost for dine medarbejdere?
Når vi som virksomhed skal ud og konkurrere om at tiltrække nye medarbejdere, vægter sundhed og trivsel højt, når det gælder om at være den mest attraktive arbejdsplads. Det er ikke kun med til at tiltrække, men også fastholde medarbejdere. Sund mad giver overskud og ny energi på arbejdet, og kan bl.a. medvirke til at mindske sygefraværet.
Sund mad på arbejdet
Det sunde valg skal være det nemme valg, og arbejdspladsen er et godt sted at sætte ind for at fremme sundheden. En undersøgelse fra Fødevarestyrelsen viser, at 25-40 % af den daglige mad vi spiser, foregår på arbejdspladsen. Hvis maden smager godt, vil medarbejderne gerne spise den, også selvom den er sund. Her er det virksomhederne der har ansvaret for at gøre det sunde valg til det nemme valg. Jeres medarbejdere skal naturligvis selv være med til at vælge, hvad de spiser til frokost, men udbuddet er i den grad med til at styre de valg, vi tager.
For at forandringerne skal blive succesfulde, kræver det at sundhed gøres til en del af arbejdspladsens værdigrundlag.
Stil krav til den daglige firmafrokost
Med en firmafrokost fra Meyers får I en daglig frokost som ser indbydende ud og lever op til de officielle ernæringsmæssige anbefalinger. Vores retter laves ofte i sundere udgaver hvor kødet eksempelvis er erstattet med andre proteinrige fødevarer og mere grønt. Men her er det vigtigt for os, at vores spisende gæster oplever en genkendelighed i deres daglige frokost, som de kan relatere til.
Med frokost til virksomheder fra Meyers, står vi både for frokosten hos små- og mellemstore virksomheder, men vi kan også drive en kantine hos jer både morgen, middag og aften.