Oplevelser og events i jeres kantine

Kontakt os
  • Få glæde af Meyers madlandskab

    Sommetider må posen gerne rystes og hverdagen byde på noget helt nyt. Derfor vil vi løbende afholde særlige events i jeres kantine udvalgt og sammensat af vores gastronomiske konsulenter. Her anvender vi hele vores madlandskab i Meyers og bringer forskellige kompetencer i spil. Fra gastronomiske konsulenter, til marketing- og kommunikation til Indkøb for at give jer en anderledes og overraskende frokostoplevelse.

    Læs mere om vores kantiner
  • Gastronomiske temaer

    Fire gange årligt vil I opleve gastronomiske temaer i jeres kantine, som vores gastronomiske konsulenter står bag. Her går et gastronomisk tema op i en højere enhed med interiør og fysisk eksekvering i jeres kantine, der over 1-2 dage omdannes til f.eks. Smagen af Østen med asiatiske retter, asiatisk musik og en anderledes frokost.

    Andre temaer kan være Spise med Price eller Grøn Jul.

  • Månedsoplevelser

    Hele året vil vi én gang i løbet af måneden give jer en anderledes frokostoplevelse med værtskab i nye klæder. Her vil I opleve en overraskende frokost, som den lokale kantine og køkkenchef selv arrangerer med rod I jeres fælles kultur og præferencer. Oplevelser kan være markedsdag, hvor jeres køkkenchef inviterer lokale avlere eller producenter på besøg, så I både kan smage avlerens råvarer og købe dem med hjem til middagen med familien. Det kan også være at invitere en gæstekok – kendt af kokken eller lokalt kendt – eller til en 13’er, hvor I quizzer om jeres egen kantine, kok og virksomhed. Alt sammen med til at styrke fællesskabsfølelse og det kollegiale sammenhold og gøre frokosten til meget mere end et måltid mad.

  • Mærkedage

    Vi fejrer mærkedage, når de giver mening for vores gastronomiske ståsted – det kan f.eks. være Bælgfrugternes Dag i februar, Fuldkornets dag i januar eller Kanelsnurrens dag i oktober. På disse lader vi temaet komme til live i maden, I spiser eller som en ekstra lille forkælelse eller i form af faglige input på digitale skærme eller materiale på bordene, der kan inspirere medarbejderens madlavning derhjemme.

  • Oplevelser og events i jeres kantine

    Vi tilbyder at skræddersy en madoplevelse, der bringer smag, kreativitet og sammenhold til jeres næste personaleevent, kundepleje eller firmaarrangement i jeres egne omgivelser.

    Uanset om I ønsker en teambuilding med et kreativt madværksted, en inspirerende masterclass, et oplæg om grøn velsmag med faglig chef Bo Frederiksen eller Claus Meyer eller festlig stemning med vores food truck, kan vi tilpasse oplevelsen efter jeres behov og rammer. Vores dygtige kokke og undervisere guider jer gennem en smagsrejse, hvor jeres samarbejde og kvalitet går hånd i hånd. Sammen skaber, smager og nyder I et fælles måltid, mens vi skaber rammerne for et arrangement, der både engagerer og inspirerer. Vi bringer den autentiske smag og varme atmosfære fra Meyers Madhus´ univers til jer og tilpasser arrangementet til jeres ønsker.