Kantinemenu

På en arbejdsplads er der mange forskellige behov og mange forskellige madpræferencer, som kommer af både kulturel og aldersmæssig diversitet eller særlige allergier. Vi har udviklet forskellige madprofiler til kantinen, som tilgodeser et bredt behov – lige fra det traditionelle og velkendte til mere eksperimenterende og grønne træk fra det globale køkken – og sammen med jer sammensætter vi jeres madprofiler til et koncept, som passer til lige præcis jer.

Vi omfavner forskellige smagspræferencer

Interesseret i en kantineløsning fra Meyers?


Hvad er der på menuen?

Menueksempel

VARM RET

En portionsanrettet plantebaseret varm ret med kød/fisk som tilvalg.  

SMÅ RETTER OG FADE

Charcuteri, plantebaseret pålæg, smørrebrød eller andre små retter med topping og garniture. 

Vi foretrækker hjemmelavet charcuterie, typisk ledsaget af lækker garniture

BLANDEDE SALATER

En let salat af sæsonens spæde salatblade og urter

En mere fyldig og proteinholdig salat med korn, kerner og bagte elementer

Dressinger og vinaigretter ved siden af

 

SALATBAR

Sæsonen grønt i rå, bagt, grillet, syltet eller fermenteret version

OST

Ostebræt med hjemmelavet garniture og sprødt brød/knækbrød et par gange om ugen

SPREAD

Hjemmelavet smørepålæg lavet med bønner, bælgfrugter, grøntsager eller pisket smør

BRØD

Økologisk signatur brød fra Meyers - hvedebrød og rugbrød

UGENS SØDE INDSLAG

Dessert af sæsonens råvarer - fra cremet panna cotta til sommerens koldskål og efterårets æblekage 

Vi er meget glade for vores gode og langvarige samarbejde med Meyers. Det føles ikke som 20 år, og det skyldes nok, at vi har udviklet os sammen, og at loyalitet og gensidig respekt har præget samarbejdet gennem alle årene.

Suzana Andersen, Servicechef i Bech-Bruun

Interesseret i en kantineløsning fra Meyers?

  • Meyers kantiner

    Tallerkenservering og valgfrihed i kantinen

    At præsentere maden

    Frokostformatet skal selvfølgelig passe ind i jeres rammer og hverdag. Er det muligt, vil vi gerne tallerkenanrette den varme ret i kantinen, så vi kan se jeres medarbejdere i øjnene og fortælle dem om dagens menu. Det giver os også muligheden for at tilbyde den varme ret i en grøn udgave, hvor kød/fisk er et tilvalg.

    Det er vores erfaring, at det er en af de mest effektive måder at reducere kødforbruget på uden at fratage valgfriheden.

  • Den alsidige buffet

    Vi fylder buffeten med et varieret udvalg af blandede fyldige salater af sæsonen grønt, charcuterie og grønt pålæg, et varieret udvalg af oste, spreads på danske bælgfrugter og små overraskelser. Buffeten skal rumme genkendelighed, men vi har gode erfaringer med at bryde formatet indimellem og servere noget, vi ikke plejer.

    Balancen mellem kød og grønt, moderne og traditionelt finder vi ud af i fællesskab, så frokosten passer til jeres ønsker.

  • Det daglige brød

    Det er ingen hemmelighed, at brød er en vigtig del af en vellykket frokost hos os. Med 15 års erfaring fra vores bagerier i København, en række bagebøger og bagekurser stiller vi høje krav til brødkvaliteten. Vi serverer friskbagt hvede- og rugbrød hver dag efter egne opskrifter.

  • Fagligt Kodeks sikrer ansvarlighed

    Vores Faglige Kodeks er vores værdikompas – en rettesnor for alle de valg og fravalg, vi træffer hver dag i Meyers Kantiner. Valg, som omhandler alt fra råvarer til tilberedning, sundhed, klima og alt det, der følger med ift. kemi og miljø.

Muligheder

  • Interesseret i en ny kantine?

  • Hør mere om vores gastronomiske profil

  • Kom godt i gang med en ny kantineordning

  • Bliv klogere på vores arbejde med bæredygtighed

{{message}}

Interesseret i at høre og se mere?

Udfyld formularen for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer, eller ring på 39 18 69 00

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer, at Meyers må kontakte mig med info om kantinedrift. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.