Frokostordning i Aarhus
Vi leverer frokostordning i Aarhus samt i store dele af Jylland lige til døren. Fra vores køkken i Tranbjerg er vores dygtige kokke klar til at servere jer en velsmagende frokost, der har sæsonens råvarer i fokus. Vi hjælper naturligvis også med mødeforplejning såsom kage, sandwich, søde sager m.m.
Få et tilbud-
Firmafrokost fra Meyers i Aarhus og omegn
I Meyers laver vi frokost med respekt for råvarerne, sæsonerne og dem, der skal spise med. Vi tror på, at et godt måltid midt på dagen kan gøre en forskel – for arbejdsglæden, fællesskabet og energien resten af dagen.
Vi tilbereder vi hver dag en varieret frokostbuffet fra bunden. På menuen finder I både lune livretter som frikadeller med stuvet spidskål, klassisk lasagne eller kylling i karry – og en god håndmad med hjemmelavet pålæg, sprød salat og friskbagt brød. Indimellem lader vi os også inspirere af verdenskøkkenet, og I kan møde retter som chili sin carne, falafel med tahindressing eller en varm curry med linser og grønt.
Vi leverer til både små og store virksomheder fra minimum 10 kuverter pr. dag og 4 dage om ugen. Priserne starter fra 64 kr. ekskl. moms pr. kuvert.
Ugens menu 41 + 42
-
mandag 06 okt, 2025
-
tirsdag 07 okt, 2025
-
onsdag 08 okt, 2025
-
torsdag 09 okt, 2025
-
fredag 10 okt, 2025
-
mandag 13 okt, 2025
-
tirsdag 14 okt, 2025
-
onsdag 15 okt, 2025
-
torsdag 16 okt, 2025
-
fredag 17 okt, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm.: grøn karry med gris, squash, gulerødder, rødløg, babymajs og bambus. Halal: grøn karry med okse, peberfrugter, gulerødder, rødløg, babymajs og bambus.
Vegetarisk/vegansk: grøn karry med røget tofu, squash, gulerødder, rødløg, babymajs og bambus.
Tilbehør: jasminris med kaffir limeblade.
Toppings: chili- og hvidløgsolie med soja (1).
Delikatesser
Spicy tunsalat med majs, semidried tomater, peberfrugter og kapers (3, 7).
Leverpostej med syltede rødbeder og bacon (1, 7).
Dagens salater
Nudelsalat med rød spidskål, gulerødder, bønnespirer, krydderurter og sesam (1).
Pak choi med radicchio, ananas og mynte.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Groft surdejsbrød med sesam (1).
Varm ret med tilbehør
Alm.: Coq au vin med kyllingeoverlår, bacon, gulerødder, perleløg, champignon og timian (1 stk. pr. person) (7). Halal: kyllingeoverlår, gulerødder, perleløg, champignon, timian og skysauce (1 stk. pr. person) (7).
Vegetarisk/vegansk: Coq au vin med bønner, gulerødder, perleløg, champignon og timian.
Tilbehør: kartoffelmos med rodfrugter (7).
Topping: persille.
Delikatesser
Rullepølse med mayo, sky, rødløg og karse (3).
Rødbedehummus med bagte rødbeder, rødløg og krydderurter.
Dagens salater
Kikærter med voksbønner, estragon, rødløg samt salatost (7).
Grøn salat med krydderurter og syltede daikon. Toppet med valnødde- og honningvinaigrette samt ristede valnødder (8).
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Fuldkorns surdejsbrød med malt (1).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: laksetærte med spinat og fetaost (1 tærte til 4 personer) (1, 3, 7).
Vegetarisk: tærte med græskar, chili, timian og feta (1 tærte til 4 personer) (1, 3, 7).
Vegansk: tærte med græskar, chili, timian og vegansk ost (1 tærte til 4 personer).
Toppings: tomater med rødløg, urter og olivenolie.
Delikatesser
Hønsesalat med æbler, champignoner, selleri og krydderurter (3, 7).
Gammeldags oksesteg med waldorffsalat og hakkede valnødder (3, 7, 8).
Dagens salater
Anicialinser med gulerødder, krydderurter, citron og dijonsennep.
Hjertesalat med ristede solsikkekerner. Hertil mormordressing (7).
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Gulerodsbrød med solsikkekerner (1).
Varm ret med tilbehør
Alm.: æbleflæsk (1 stk. pr. person) og frikadeller (1,5 stk. pr. person). Halal: æbleflæsk lavet på kalkun med kalkunbacon (1 stk. pr. person) og kyllingefrikadeller (2 stk. pr. person).
Vegetarisk/vegansk: deller og æblemos med saltbagte selleri.
Delikatesser
Karrysild med kapers, æbler og rødløg (3, 7).
Roastbeef af okse med bearnaisecreme og cornichoner (1, 3, 7). Kamsteg af gris med rå marineret rødkålssalat, æbler og svesker.
Dagens salater
Stegte jordskokker med spidskål, radiser og krydderurter
Spidskål med røde æbler, persille og forårsløg. Toppet med tørrede æbler.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Groft sødmælksfranskbrød (1, 7).
Torsdagssødt
Chokoladekage med glasur (1, 3, 7, 8).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: efterårsfrikassé af kalkun med gulerødder, ærter, perleløg og skorzonerrødder (7).
Vegetarisk/vegansk: efterårsfrikassé med Meyers lollandske rosiner, gulerødder, ærter, perleløg og skorzonerrødder.
Tilbehør: kogte kartofler med rapsolie og havsalt.
Topping: persille.
Delikatesser
Fin skinkesalat med sennep, rødløg og purløg (3, 7).
Kalkunsalami med remoulade og ristede løg (3, 7).
Dagens salater
Orzopasta med cherrytomater, ærter, persille og grønne oliven vendt med pesto af soltørrede tomater (1).
Rucola, rød mizuna, fennikel og dild. Hertil grov sennepsvinaigrette.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Trekornsbrød på fuldkornshvede og surdej (1).
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
-
Tilvælg mødeforplejning eller tilpas jeres frokostordning hos Meyers
Med Meyers frokostordning i Aarhus kan I gøre jeres frokostordning endnu mere fleksibel. Tilføj mødeforplejning med alt fra håndmadder og frokostanretninger til søde fristelser og energigivende snacks. Uanset om det gælder et dagligt behov eller særlige lejligheder, kan vi hjælpe med at skræddersy løsningen til jeres arbejdsdag.
Læs mere
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING I AARHUS OG OMEGN
-
Leveret frokost fra 10 kuverter, minimum 4 dage om ugen
-
Pris fra 64,- pr. kuvert
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Aarhus og Midtjylland - blandt andet Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle
-
Sund og velsmagende frokost i Aarhus og omegn
Meyers frokostordning er en fleksibel, økologisk og velsmagende frokostløsning for store og små virksomheder i Aarhus og omegn. Frokosten er mættende, nærende og til at glæde sig til – uanset om man er til velkendte livretter eller har lyst til nye smagsoplevelser.
Læs mere om vores frokostordning
-
En socialt ansvarlig frokostordning i Aarhus
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne og sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
Se mere