Vores julefrokostmenuer 2025
KLASSISK MENU
Marinerede sild med saltede stikkelsbær og frisk dild
Æggesalat vendt med bladselleri, kapers og sprøde æbler fra Lilleø
Rillette på varmrøget laks med creme fraiche og pyntet med sprød bronzefennikel
Kalveleverpostej med sprød bacon og ristede svampe
Salat af sprød vinterkål med danske blommer og soyaristede valnødder vendt med vores egen gastrik med honning og rosmarin.
Salat af dansk perlebyg med bagte rødløg og hummus af lokale rødbeder, vendt med kirsebærvinaigrette og toppet med rødbedeskud
Vores egen julemedister med hjemmelavet, sød julesennep rørt med honning og varme krydderier
Saftige frikadeller af dansk kalvekød
Hjemmelavet rødkål rørt med vores egen solbæreddike og smagt til med kanel og appelsin
Risalamande med ristede mandler og vanilje, serveret med vores egen kirsebærsauce smagt til med tonkabønne.
Økologisk surdejsbrød og maltrugbrød serveret med smør.
VEGETARMENU
Carpaccio af knoldselleri serveret med saltede stikkelsbær, frisk dild og hasselnøddemayonnaise
Æggesalat vendt med bladselleri, kapers og sprøde æbler fra Lilleø
Rillette rørt af danske, hvide bønner og jackfruit
Bønnepostej rørt med ristede svampe og toppet med skiver af røget persillerod
Salat af sprød vinterkål med danske blommer og soyaristede valnødder vendt med vores egen gastrik med honning og rosmarin.
Salat af dansk perlebyg med bagte rødløg og hummus af lokale rødbeder, vendt med kirsebærvinaigrette og toppet med rødbedeskud
Vores egen terrin af pastinak med friterede jordskokker og hjemmelavet sød julesennep rørt med honning og varme krydderier
Vores klassiske vegetar-deller.
Hjemmelavet rødkål med vores egen solbæreddike og smagt til med kanel og appelsin
Risalamande med ristede mandler og vanilje, serveret med vores egen kirsebærsauce smagt til med tonkabønne.
Økologisk surdejsbrød og maltrugbrød serveret med smør.