ØKOLOGISK & NORDISK

Vores mel kommer udelukkende fra økologisk korn dyrket i Norden, primært i Danmark. Vi samarbejder med bønder, som på trods af udsigten til et lavere udbytte, prioriterer at dyrke gamle kornsorter med stor smag og næringsværdi, uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning. Vores arbejde med korn, mel, dej og brød handler om at bidrage til en sjovere, sundere, mere velsmagende og mere bæredygtig brødkultur i Danmark. Glæden ved at bage er vores praktiske udgangspunkt i dette arbejde, som kræver, at både bønder, møllere, bagere og forbrugere samarbejder, deler erfaringer og viden. Vi gør derfor, hvad vi kan for at dele vores viden med andre. Forskelligt brød kræver forskelligt mel. Derfor finder du mel af mange slags korn og formalingsgrader i vores sortiment. Vi tilsætter ikke ascorbinsyre og er desuden glade for at bruge stenkværn til at male mel, fordi vi mener det bevarer næringsstoffer, kornets sødme og giver ekstra smag til dit bagværk. Du kan møde bønderne bag Meyers mel, finde bageopskrifter, se videoer og meget mere her på siden under vores bageunivers.