Sådan gør du
Du behøver ikke at lave det over grillen. Svits finthakket skalotteløg og hvidløg i ca. 25 g. smør. Kom spinaten på. Den må godt være lidt våd fra skylningen. Varm ved mellemvarme til den er faldet sammen. Smag til med salt og peber. Eventuelt en smule citronsaft og tabasco.
Pisk æggene sammen og krydr med salt, peber og timian. Kom i en kold pande sammen med ca. 25 g. smør. Varm forsigtigt op mens der røres hele tiden. Tilbered ved mellem/lav varme. Sørg for at den ikke bliver for varm. Det tager nogle minutter at lave. Når den næsten har sat sig og er en smule runny, rives osten over. Flæk pølserne og steg dem. Varm bollerne.
Fordel en smule peberfrugtspesto på dem, top med spinat, pølse og æg. Eventuelt lidt ekstra ost. Luk til. Nyd med det samme.
Se mere
Opskriften er udviklet af Thomas Alcayaga og du kan se, hvordan han laver opskriften her: https://bit.ly/3GEWaGA
Ingredienser
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
50 g smør
200 g spinat
muskatnød
6 æg
1 spsk finthakket frisk timian
50 g vesterhavsost
1 peberfrugtpesto
4 stk ostepølser
4 stk brioche burgerboller