Bæredygtighed i Meyers
Verdens fødevaresystemer har et enormt miljø- og klimaaftryk. Eksempelvis stammer omtrent 20% af vores totale klimaaftryk i Danmark fra den mad, vi spiser. Derfor har vi som madvirksomhed et ansvar for at veje alle de valg, vi træffer, i et bæredygtighedsperspektiv og tage aktivt stilling. Her kan du læse mere om vores bæredygtighedsinitiativer.
-
Ambitiøs datadrevet indsats
Bæredygtighed i Meyers
Vi sætter klimamål
Lige siden vores grundlæggelse har vi hos Meyers arbejdet for at udvikle vores fælles madkultur i retning af højere kvalitet, mere velsmag og større ansvarlighed.
Læs vores bæredygtighed i Meyers
Det er en central del af vores formål, at vi ønsker, at den planet, vi giver videre til de kommende generationer, skal være rigere og mere vital, end den vi arvede fra vores forældre. Vi vil ikke bare gøre mindre skade, men også gøre mere godt. Der findes ikke et område for menneskelig aktivitet, som hænger tættere sammen med vores planets tilstand end den måde, vi producerer og forbruger vores fødevarer på. Mad og måltider har et enormt miljø- og klimaaftryk. Netop derfor er det også en effektiv løftestang, hvis man vil gøre en positiv forskel.
Læs vores bæredygtighedsstrategi her.
Nyheder
Læs mere om bæredygtighed
-
Bæredygtighed
Tak for i år, Madens Folkemøde
-
Bæredygtighed
Folks - et meningsfuldt samarbejde
Siden 2021 har vi i Meyers samarbejdet med den socialøkonomiske virksomhed Folks, der hjælper mennesker med anden etnisk herkomst end dansk med at komme i arbejde.
-
Bæredygtighed
Danmarks nationale Klimahandledag
Læs om Danmarks nationale Klimahandledag og se nogle af vores bedste klimavenlige opskrifter
-
Bæredygtighed
Rapport foreslår retning for fødevaresystemer i Norden
Nu er resultaterne fra Nordic Food Innovation Summit klar: 5 anbefalinger og 10 konkrete initiativer, der kan bidrage til at styrke samarbejdet om en vital madkultur og bæredygtige og modstandsdygtige fødevaresystemer på tværs af de nordiske lande.
-
Bæredygtighed
What to eat in January
Perhaps you’ve entered 2025 with a desire for greener eating habits, and the change of seasons is an important guide. Underground, beets, parsley root, and parsnips are ready to be harvested, and we also make good use of umami-rich oyster mushrooms. Winter apples and pears are crisp and full of flavor as well.
-
Bæredygtighed
Meyers støtter Mødrehjælpens julehjælp
Støt Mødrehjælpen med årets julekalender