Julefrokostens historie
Det er en af årets store og ofte længe ventede fester. Den er for mange mennesker forbundet med en lang række traditioner, og den giver anledning til at samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer, hvad end det er med kollegaer, familie, naboer eller venner.
Det er naturligvis årets julefrokost, vi snakker om. Idéen med at afholde julefrokost opstod allerede i efterkrigstiden, hvor konceptet dog var en kende anderledes end nutidens. Tidligere var det forbeholdt en stund imellem chefer og ansatte, hvor der var tid til at ønske hinanden god jul. Julefrokosten i Danmark har udviklet sig siden da, men traditionen forbliver. Nu holdes julefrokosten mellem kollegaer, venner og naboer, og der serveres en stor menu samt lidt forfriskende drikkevarer til ganen - alt sammen i et mere uhøjtideligt og festligt lag. Det er uden tvivl en tradition, der er kommet for at blive.
Den udvidede julefrokost 2024
Skal din julefrokost kunne lidt ekstra i år? Så tag et kig her. Her ligger der en lang række muligheder for at sætte det sidste præg på årets julefrokost, så det måske faktisk bliver årets bedste julefrokost. Du kan bl.a. bestille flæskesteg af dansk frilandsgris til menuen, leverpostej fra Troldgaarden med Meyers syltede rødbeder, sprøde tarteletter med cremet frikassé af knoldselleri, gulerødder og vintergrønt eller håndpillede rejer med smilende økologiske æg og citronmayonnaise.
Med de her tilvalg håber vi, at du får lige præcis den julefrokostmenu, du drømmer om. Vi har en klassiske julefrokostmenu, hvor opskrifterne til julemaden følger mange af de gamle traditionelle juledyder – vi har dog også givet den klassiske menu et tvist. Et alternativ til den klassiske menu er den vegetariske julefrokostmenu, hvor grønne retter er med til bords. Flere af vores tilvalg til julefrokostmenuerne kan også spises af vegetarer. Så bestil din julefrokost ud af huset hos Meyers her og tilpas den, så alle dine julefrokostgæster bliver glade.