Se menuen her

              

Bestil_mad_til_julebordet_Meyers
Bestil julefrokosten ude hos Meyers
Bestil maden til julebordet hos Meyers
Grøn julefrokost fra Meyers
Bestil din grønne julefrokost hos Meyers
Få vegetarisk julefrokost leveret fra Meyers
Meyers vegetariske julefrokost
Rødkål til julefrokosten fra Meyers
Bestil vegetarisk julefrokost hos Meyers
Bestil julefrokosten hos Meyers
Få maden til din grønne julefrokost hos Meyers
Dessert til julefrokosten fra Meyers
Meyers Hvedebrød
Bestil maden til din grønne julefrokost hos Meyers
Lasagne til børn
Fiskefrikadeller til børn
Meyers Hjemmelavede snacknødder
2 danske oste
Meyers små kager
Kartoffel porresuppe
Meyers bobler Crement
Meyers rødvin Côtes du Rhône ØKO
Meyers Hvidvin Riesling ØKO

Få svar på dine spørgsmål

Du vil modtage maden på fade og i skåle. Du kan vælge imellem at få menuen leveret varm (dette koster 20,- ekstra per kuvert) eller selv at opvarme maden. Der er også mulighed for at bestille kokke og tjenere til at hjælpe med afviklingen, hvis du har brug for hjælp – ring til os på tlf. 39186900 for at høre mere.

Klik her for at se, hvor vi leverer denne menu til.

Klik her for at se priser på levering ad denne menu og afhentning af skåle og fade efter arrangementet.

Denne menu skal bestilles senest 5 dage før, du ønsker at få den leveret. Bestil her på siden eller ring på tlf. 3918 6900.

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10-17.30 og søndag 10-12.30. Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge. 

Afhentning af tomme skåle og fade sker i et interval på to timer, som du selv kan vælge op til 3 dage efter arrangementet. Fade og skåle skal være vasket af inden afhentning.

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til kundeservice på tlf. 3918 6900.

Du skal venligst booke personale minimum tre uger før dit arrangement.

Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De tallerkenanretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

 

Pris DKK 495 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 395 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ja. I bestillingsmodulet kan du angive, hvor mange vegetarer, der er i dit selskab. Du kan se den vegetariske menu, hvis du klikker på fanen til højre for ’Menu’-fanen. Den vegetariske menu koster det samme som menuen med kød og/eller fisk.

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor. Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

 

Ja! Vi har unik mulighed for at tilbyde de perfekte rammer igennem vores store netværk af partnere og selvfølgelig på vores egne venues. Læs mere om mulighederne her.

Mad til julefrokost 2019

Det er en af årets store og ofte længe ventede fester. Den er for mange mennesker forbundet med en lang række traditioner, og den giver anledning til at samles i et festligt lag uden for hverdagens rammer, hvad end det er med kollegaer eller familie og venner. Det er naturligvis årets julefrokost, vi snakker om. Idéen med at afholde julefrokost opstod allerede i efterkrigstiden, hvor konceptet dog var en kende anderledes end nutidens julefrokost. Tidligere var julefrokoster forbeholdt en stund imellem chefer og ansatte, hvor der var tid til at ønske hinanden god jul. Siden har julefrokoster i Danmark udviklet sig til ofte også at omfatte en stor julemenu samt lidt forfriskende til ganen alt sammen i et mere uhøjtideligt og festligt lag.

Julefrokost catering

Mange ser frem til årets julefest og forventningerne til den samlede oplevelse er høje. Det kræver dermed også tid og energi at stable et mindeværdigt arrangement på benene. Men i en travl december måned med julegaveindkøb og hygge i toppen af to do-listen kan det være svært at finde den nødvendige tid til at planlægge samt stå i køkkenet og skabe den perfekte julefrokost menu. Lad derfor vores kokke tilberede maden til din julefrokost, så du kan sænke skuldrene og lade julefreden indfinde sig.

Kokkene ved Meyers sørger for veltilberedt klassisk julemad så vel som nyfortolkede julefrokostretter, hvilket blandt andet omfatter vores vegetariske julefrokost, Grøn Julefrokost, som leveres til Storkøbenhavn, Nordsjælland og omegn. Den velsmagende vegetariske julemad lavet af årstidens grøntsager kan hjælpe dig, der til dagligt ikke spiser plantebasseret med at imponere dine gæster eller give selv den mest garvede i det vegetariske køkken en ny smagsoplevelse. Ønsker du i stedet, at dine gæster skal forkæles med vores opdaterede udgave af den traditionelle julefrokost, kan du vælge mellem vores julebord, der leveres i hele landet, eller vores Julefrokost, der leveres i Storkøbenhavn og omegn. Tilmed kan du kombinere den vegetariske julefrokost med den traditionelle med kød/fisk ved at vælge, hvor mange kuverter af hver type, du skal bruge. På den måde kan din næste firmajulefrokost eller private julefrokost med familie og venner opfylde alle gæsters ønsker og give dig overskud til at julehygge og nyde en aften i et festligt lag.

Beregn pris og
Bestil menu

kuvert(er)

Fra 270,-pr. person

Andre har også set på