Madkurser for børn
I Meyers Madhus holder vi af at invitere børnene ind i køkkenet!
Vi ønsker at vække en nysgerrighed og madglæde hos børnene, så de tør kaste sig ud i at smage ting, de måske ikke ellers ville have smagt. Det handler om at opøve et madmod, der giver nye, spændende madoplevelser og gode madvaner på sigt.
Vores kurser for børn varierer fra kortere kurser over en enkelt dag til længere madlavningsforløb:
På vores to generationers kurser kan bedsteforældre/forældre/mostre eller onkler invitere deres børnebørn/børn/nevøer og niecer med i køkkenet, hvor I sammen får en hyggelig gastronomisk oplevelse.
Cook Camps er vores madskole, som strækker sig over en uge og afholdes, når skolerne har ferie. Her skal børnene igennem emner som bagning, syltning, pizza og pasta, grøn mad og verdenskøkkener, og det hele afsluttes med en tre retters middag, som børnene tager med hjem og forbereder til de gæster, som de selv vælger at invitere.
Kulinarisk fritidsordning er vores længste madlavningsforløb, som foregår over 8 mandage. Her lærer børnene at mestre basale grundteknikker i køkkenet og får kendskab til forskellige madkulturer og råvarer i sæson.