Her har vi skabt et teambuildingformat, der for alvor sætter gang i konkurrencelysten.
De gastronomiske evner skal pudses af, når I dyster om at lave den mest velsmagende og smukt anrettede version af aftenens retter.
Samarbejdet og planlægningen skal sidde lige i skabet, så det gælder om at være omstillingsparat og holde hovedet koldt. Ligesom på kontoret skal tidsplaner overholdes, holdånden skal være stærk, udstyret skal være i orden og overleveringerne knivskarpe.
Alle er i sving i køkkenet, når der fyres op under vindermentalitet og perfektion, inden I mødes om langbordet og nyder hinandens bidrag til en fælles udsøgt middag med nogle af sæsonens bedste økologiske råvarer, med en særligt afstemt vinmenu eller øl, most og kombucha til.
Madhusets værter sørger for at ingen mangler noget, og opvasken tager vi selvfølgelig også.
Køkkenchefen er smagsdommer og udnævner vinderholdet, der kan gå fra aftenen med en boblende og velsmagende gave under armen.