Maddysten
De gastronomiske evner skal pudses af, når I dyster om at lave den mest velsmagende og smukt anrettede version af aftenens retter. Ligesom på kontoret skal tidsplaner overholdes, holdånden skal være stærk, udstyret skal være i orden og overleveringerne knivskarpe.
Alle er i sving i køkkenet, når der fyres op under vindermentalitet og perfektion, inden I mødes om langbordet og nyder hinandens bidrag til en fælles udsøgt middag med nogle af sæsonens bedste økologiske råvarer, med en særligt afstemt vinmenu eller øl, most og kombucha til.
Køkkenchefen er smagsdommer og udnævner vinderholdet, der kan gå fra aftenen med en boblende og velsmagende gave under armen.



Forslag til program
-
1
Kl. 17:00 - 17:30
Vi byder velkommen med bobler, snacks og intro til programmet.
-
2
Kl. 17:30 - 19:00
Vi går sammen i køkkenet og skaber i samarbejde en vidunderlig 4 retters menu.
-
3
Kl. 19:00 - 21:00
Langbordet er dækket og vi sætter os sammen og nyder en udsøgt middag.
-
4
Kl. 21:00
Kokken siger tusind tak for i aften.
