Skal jeres kunder eller medarbejdere forkæles lidt ud over det sædvanlige, skal I vælge Gastronomi Extravaganza.
Her sammensætter vi en aften til jer, hvor der køres på den helt store gastronomiske klinge.
Vi udvælger råvarer fra allerøverste hylde, så I kan glæde jer til delikatesser som pighvar, trøfler, østers og jomfruhummere. I fællesskab laver vi aftenens festmenu, hvor vi fokuserer på den særlige håndtering af de udsøgte råvarer, og vi går i dybden med tilberedningsmetoder, grundlæggende smageprincipper og kombinationer.
På denne aften er det akkuratesse, tålmodighed og kvalitetssans, der er i fokus og kokkene vil dele gavmildt ud af deres håndværksmæssige færdigheder og tricks – lige til at tage med hjem til jeres eget køkken.
Middagen serveres smukt anrettet, så alle råvarernes kvaliteter fremhæves i deres prægtighed og I nyder middage med udvalgte vine fra de bedste producenter og vinmarker i verden.