Skal jeres kunder eller medarbejdere forkæles lidt ud over det sædvanlige, skal I vælge Gastronomi Extravaganza.
Her sammensætter vi en aften til jer, hvor vi arbejder på den helt store gastronomiske klinge med fokus på råvarernes kvalitet og professionelt madhåndværk.
Vi udvælger råvarer fra allerøverste hylde, så I kan glæde jer til delikatesser som pighvar, trøfler, østers og jomfruhummere og andre af sæsonens bedste økologiske råvarer. I fællesskab laver vi aftenens menu, hvor vi fokuserer på den særlige håndtering af de udsøgte råvarer, og vi går i dybden med tilberedningsmetoder, grundlæggende smageprincipper og kombinationer, imens vi skåler med noget godt i glasset.
På denne aften er det akkuratesse, tålmodighed og kvalitetssans, der er i fokus. Vores dygtige kokke vil dele gavmildt ud af deres håndværksmæssige færdigheder og tricks – lige til at tage med hjem til jeres eget køkken.
Middagen serveres smukt anrettet, så alle råvarernes kvaliteter fremhæves i deres prægtighed, når I nyder middagen med udvalgte vine fra de bedste producenter og vinmarker i Verden.
Madhusets værter sørger for at ingen mangler noget, og opvasken tager vi selvfølgelig også.