For os er målet med Det Økologiske Spisemærke, at vi hele tiden udvikler vores økologiske fokus. I Meyers måler og dokumenterer vi omfanget af vores økologiske indkøb og prioriterer så vidt muligt altid økologiske råvarer. Det betyder konkret, at vi i vores kantiner:
- anvender minimum 30% økologiske råvarer
 - som minimum har en økologiandel på 40% målt i vægt.
 
I vores restauranter og andre spisesteder har den økologiske andel af indkøbet også en væsentlig betydning. Desuden bager vores bagerier 100% økologiske brød med mel primært fra Danmark.
På grund af vores størrelse er vores ambition at være med at udvikle og inspirere i markedet til at producere flere, bedre og billigere økologiske produkter - til glæde for den danske forbruger.
Herunder kan du se vores fordeling af De Økologiske Spisemærker.

På nuværende tidspunkt har vi i alt 65 spisemærker, som fordeler sig således:
- Kantinerne: 2 guld, 37 sølv, 33 bronzemærker
 - Frokostkøkkerne: 3 bronzemærker
 - Restauranter: 2 bronzemærker