Tilbage til opskrifter

Sprødt kyllingeskind

Kyllingeskind giver en flæskesværsagtig sprødhed og kan erstattes med croutoner, ristede kerner eller nødder.

Sådan gør du

Spred kyllingeskindet ud på en bageplade, og drys med ganske lidt salt. Rist skindet i ovnen ved 150° i 30­35 minutter, til det er knasende sprødt. Læg det på køkkenrulle, indtil du skal bruge det.

Du kan også riste kyllingeskindet under pres, så det bliver helt fladt. Læg det mellem to stykker bagepapir, og læg en bageplade eller en bagesten oven på. Bag, til skindet er sprødt.

Tip

Bed din slagter tage noget kyllingeskind fra til dig, eller saml skindet fra en hel kylling – hvis du f.eks. laver hønsekødsuppe – og frys det ned, til du har brug for det.

Ingredienser

Skind fra 1 kylling
½ tsk fint salt

Find opskriften i Meyers salater året rundt

Find bogen her