Tilbage

Teambuilding, madkurser og rådgivning

Vi har knap 20 år erfaring med madlavningskurser, gastronomisk teambuilding, rådgivning og kulinariske oplevelser for børn og voksne. Her kan du læse mere om, hvad der rør sig i Meyers Madhus på Nørrebro.

Om Meyers Madhus

I Meyers Madhus kan madelskere i alle aldre lære at bage så englene synger, komme på opdagelsesrejse i det nordiske køkken og blive fortrolig med verdens andre store køkkener. 

Du får ny inspiration til dit fiskekøkken og kan blive pølsemager, sovsemester, isdronning, chokoladekonge og komme med os på skattejagt i naturen. Kort sagt: Lær at lave bedre mad resten af livet.

Vi hjælper også virksomheder med at styrke de kollegiale relationer, at give jeres medarbejdere en hyggelig fællesoplevelse eller at komme tættere på jeres kunder. Med Gastronomisk Teambuilding fører vi jer ind i vores univers af fantastiske råvarer, velsmag og godt håndværk. Det handler først og fremmest om at give jer en hyggelig aften, hvor I samarbejder om at lave et vidunderligt måltid mad, som I til sidst nyder i fællesskab med god vin i glasset. Uanset om I søger fordybelsen, det hyggelige samvær, at få sat fokus på jeres kommunikation eller at blive kastet ud i en spændende dyst på velsmag, har vi et format til jer.

Vi rådgiver også offentlige og private vedrørende projekter om at udvikle vores fælles madkultur, skabe sunde forretninger og igangsætte sociale forandringer med maden og måltidet som omdrejningspunkt. Vi tilbyder bl.a. gastronomisk rådgivning og opkvalificering, opskriftudvikling, produktion af kogebøger fra idé til færdigt produkt, og vi indgår som partner i forsknings- og udviklingsprojekter. 

Vores dejlige lyse lokaler i det centrale Nørrebro har plads til 75 personer, og er et ideelt sted at holde møder, tema-events og seminarer. Vi tilbyder forskellige pakker med drikkevarer og mad, men skræddersyr også gerne et tilbud, der passer til jeres behov.

 

 

Kontaktoplysninger for Meyers Madhus

Københavns Kommunes institutioner

E-mail: raadgivning-kk@meyers.dk
Telefon: 26773116

Økologirådgivning

Kontakt Programleder Nina Sindballe-Lauritsen
E-mail: nila@meyers.dk
Telefon: 27121500

Gastronomisk rådgivning

Kontakt Programleder Nina Sindballe-Lauritsen
E-mail: nila@meyers.dk
Telefon: 27121500

Innovation og forskningsprojekter

Kontakt Udviklings- og innovationschef Jonas Astrup
E-mail: joas@meyers.dk
Telefon: 61711531

Madkurser

Kontakt Kursuskoordinator Stine Bak Andersen
E-mail: stan@meyers.dk
Telefon: 35363837 

Teambuilding

Kontakt Arrangementskoordinator Ida-Louise Top
E-mail: idto@meyers.dk
Telefon: 35363837