Tilbage

KOM EFTERÅRETS FRUGTER & BÆR I DINE KAGER

I efteråret bugner det med søde sten- og kernefrugter i de danske haver og hegn; æbler, pærer og blommer, som alle er plukmodne og ideelle i bagværk og desserter. Men også de sidste brombær, hindbær og havtorn er gode at tage med ind i køkkenet og bruge i tærter og kager. Men husk også at putte sommeren på glas og fyld syltekrukkerne med marmelade og kompot, som kan nydes på vafler, pandekager eller hjemmebagte boller gennem vinteren.

Vores favoritopskrifter med efterårets frugter og bær

  • CHOKOLADEKAGE MED VALNØDDER OG PÆRE

    Pærer og valnødder er som skabt for hinanden, og når de forenes i en mørk chokoladekage, er det nærmest som at høre englene synge. Server kagen afkølet, drysset med flormelis.

    Se mere
  • HAVREVAFLER MED KASTANJE, ÆBLEKOMPOT OG LETPISKET FLØDESKUM

    Havre- og kastanjemelet giver en dyb nøddeagtig smag til de her vafler, der desuden er glutenfri. Hvis du serverer dem med æblekompot og luftigt, letpisket flødeskum, er oplevelsen ikke så langt fra en god trifli.

    Se mere