Post genåbner med ny profil: Vil være Østerbros lokale bistro

Når Brasserie Post åbner i det nye år, bliver det med en ny profil med et endnu mere uformelt menukort om aftenen og smørrebrød til frokost. Fra 9. januar kan gæsterne bl.a. nyde rejer på toast og burgere til aften og klassiske smørrebrød med hønsesalat og rødspætte til frokost. Åbningen markeres med en række særtilbud henover vinteren.

I efteråret 2024 kunne Brasserie Post fejre 1-års fødselsdag, og det har givet anledning til at opdatere profilen i det ikoniske posthus ved Trianglen:

“Vi har været virkelig glade for den modtagelse vi har fået det sidste år med liv og leben i både vores gårdhave og restaurant. Samtidig har vi drømt om at kunne imødekomme de gæster, der ønsker et menukort med et lidt bredere sortiment”, fortæller Rasmue Due Mørch, der er F&B-chef på Brasserie Post, og uddyber:

“Derfor har vi opdateret menuen med en række klassikere til både aften og frokost, så der nu er endnu flere favoritter til både børn og voksne. Det er vigtigt for os, at alle føler sig velkomne, så både de lokale har lyst til at kigge forbi til middag, kæresteparret til fødselsdagsfejring og gæsterne på Enigma til smørrebrød, kaffe og kage”.

Uformel stemning med comfort-klassikere

Til frokost byder den nye menu på smørrebrød som rødspætte og hønsesalat, mens aftenkortet har både velkendte serveringer som løgtærte og profiteroles og nye retter såsom et udvalg af burgere og salad lyonnaise med porcheret æg, bacon og sæsonens grønt:

”Menuen er nu opdateret med en række af vores egne livretter, og vi drømmer om at blive de lokales foretrukne restaurant ved fortsat at servere retter, der udmærker sig i smag og kvalitet”, fortæller Aaron Kaczmark, der er køkkenchef på Brasserie Post og slutter:

”Vi har gjort os umage for at skabe et sted, hvor der er uformelt, hyggeligt og plads til alle, og nu glæder vi os til igen at kunne modtage gæster til hyggelige hverdagsfrokoster, drinks i forårssolen og festlige middage her i hjertet af Østerbro”.

> Book bord <

Fakta

• 9. Januar åbner Brasserie Post med en ny profil. Frokostmenuen byder nu på blandt andet smørrebrød med rødspætte, hønsesalat og avocado, mens aftenkortet byder på klassikere som burger, steak frites, løgtærte og profiteroles.

• Åbningen markeres med en række særtilbud i januar og februar: Besøgende på Enigma, der spiser frokost på Post, får gratis kaffe og kage, og alle gæster kan tirsdag-torsdag vælge to valgfri retter fra aftenkortet til 300 kr.

• Brasserie Post serverer frokost tirsdag-søndag kl. 11.30-15.30 og middag
kl. 17.30-24.00. Læs mere, se menuer og book bord: www.brasseriepost.dk.

Nyheder