Sådan arbejder vi med at minimere vores madspild
Mindre madspild – mindre CO2-udslip
Vores bæredygtighedstanke
Reduktion af madspild giver også et mindre klimaaftryk. Vi arbejder målrettet med at mindske madspild, eksempelvis gennem fire årlige målinger i Meyers Kantiner, der omsættes til indsatser for reduktion af serveringsspild, tallerkenspild og produktionsspild. Hertil kommer en række andre initiativer, herunder deltagelse i ”Danmark mod madspild”, en frivillig aftale, hvis mål er at halvere madspild i den danske fødevarebranche inden 2030.
I samarbejde med Coop arbejder vi på at nedbringe antallet af kassationer, og vores bagerier samarbejder med YourLocal om, at naboerne kan afhente overskudsvarer. I Meyers Kantiner samarbejder vi med Too Good to Go om, at mad som er til overs fra frokosten, kan tages med hjem. Reduktion af madspild er en del af alle ansvarlige køkkenfolks daglige rutine, og vi arbejder altid på at finde nye måder at gøre det lidt bedre på.
Læs mere