Udover den højere kvalitet har de nye faciliteter også givet bagerne mere frihed samt nye - og sjove - muligheder for at udvikle brødkonceptet i frokostordningen. Ifølge Christian Wiisbye, som er overordnet køkkenchef i frokostkøkkenet, er dette med til at skabe en rød tråd i frokosten og en bedre helhedsoplevelse for kunderne.
MØD LASSE - EN AF VORES DYGTIGE BAGERE
Lasse Hedegaard er sammen med sine tre bagerkollegaer ansvarlig for alt bagværk, der hver dag kommer ud til over 4500 frokostkunder. Det indebærer alt fra boller, hvedebrød og smagfulde rugbrød til ugens fantastiske kager.
Siden åbningen af det nye frokostbageri har det været vigtigt for Lasse, at kunderne ikke får det samme brød hver dag.
Før var sortimentet relativt smalt med ca. tre forskellige hvedebrød, men nu er der op mod 20-30 forskellige brød, der dagligt skiftes mellem for at skabe en varieret smagsoplevelse. Udover frisk mel bruger bagerne surdej eller en fordej, som de opfrisker hver dag for at give brødet den helt rigtige karakter, fortæller Lasse.