Tilvalg til påskemenuen

Til årets påskemenu har vi sammensat en række velsmagende tilvalg til dig, der vil sætte påskelam på bordet eller drømmer om æg og rejer, hjemmelavede frikadeller, leverpostej eller måske vil slutte frokosten af fire slags oste eller en syrligsød mazarinkage med rabarber.

  • Påskemenu - tilvalg - æg og rejer

    Påske

    Smilende æg og rejer

    Tilvalg til påskemenuen

    Ingen påske uden æg - og helst de smilende af slagsen. Her serveret med grønlandske rejer og citronmayonnaise.

    Bestil her
  • Påskemenu - tilvalg - anderillette

    Saftig and

    Anderillette

    Tilvalg til påskemenuen

    Som et frisk pust til den klassiske påskefrokost kan man i år supplere med anderillette rørt med grov sennep og citrontimian serveret med cornichoner. En nyt og velsmagende tvist.

    Bestil her
  • Påskemenu - tilvalg - leverpostej

    Påskefrokost

    Økologisk leverpostej

    Tilvalg til påskemenuen

    Til dem, der ikke er vild med fisk, kan der tilvælges økologisk leverpostej fra Troldgaarden med solbærsyltede rødbeder.

    Se mere
  • Påskemenu - tilvalg - lam

    Påskelam

    Braisseret lammeskank

    Tilvalg til påskemenuen

    For dem, der har lyst til at supplere påskemenuen med påskelam, tilbyder vi muligheden for en braisseret dansk lammeskank stegt med saltet citron og sort peber.

    Bestil her
  • Påskemenu - tilvalg - frikadeller

    Påskefrokost

    Frikadeller med surt

    Tilvalg til påskemenuen

    En skålfuld saftige frikadeller hører den perfekte påskefrokost til. Her lavet på kalv og serveret med surt og grov sennep.

    Bestil her
  • Påskemenu - tilvalg - vegetar frikadeller

    Påskefrokost

    Sprøde urtedeller

    Tilvalg til påskemenuen

    Er der vegetarer i selskabet eller vil I prøve et vegetarisk alternativ, kan der tilvælges sprøde urtedeller lavet på quinoa fra Lolland Falster. De serveres med surt og grov sennep.

    Bestil her
  • Bestil Meyers buffet - Mazarinkage

    Påskefrokost

    Den søde afslutning

    Tilvalg til påskemenuen

    Slut din påskefrokost med tre slags danske oste serveret med sød kompot og hjemmelavede knækbrød eller måske vores saftige mazarinkage med syrlig rabarberkompot, estragoncreme og sukkerristede mandler.

    Bestil her
  • Flødeboller og macarons

    Lidt sødt til kaffen

    Tilvalg til påskemenuen

    Bestil lidt sødt til kaffen i form af 4 håndlavede flødeboller fra Mark Hermann bestående af blød marengs på marcipanbund overtrukket med økologisk chokolade.

    4 stk. til 90 kr.

    Eller prøv den franske klassiker macarons, som består af to luftige bunde lagt sammen med en blød creme eller ganache.

    3 stk. 45 kr.

    Bestil her