En fejring af fællesskabet og en ny kagetradition
I Meyers er vi med, fordi det mere end nogensinde er vigtigt at hylde samhørigheden på tværs af kulturelle og religiøse skel. Med ramadanrouladen sætter vi ikke kun en ny kage på hylden for en stund, vi håber også at bidrage til at forme en ny dansk kagetradition, der fejrer en tid, der betyder det samme for muslimer, som julen betyder for de fleste kristne danskere. Det er på sin vis bare en kage, men en kage kan også betyde nysgerrighed, anerkendelse og repræsentation.
En dansk kageklassiker med duften fra varmere himmelstrøg
Det er Nina Aastrup, konditor i Meyers Bageri, der har udviklet årets udgave af rouladen i tæt samarbejde med Isam og Claus. Resultatet er en kage, der smager af her og nu, men som med sine varme krydderier, granatæble og daddelpuré refererer til fremmede himmelstrøg. Rouladen er rullet af en sprød fragilité-bund af marcipan og sesam og fyldt med mælkechokoladesmørcreme. Kagen kan fås indtil Ramadanen slutter.
Isam B synger kagen ind
Er du i nærheden af Nørrebro, kan du lørdag 25. marts opleve en minikoncert med Isam B foran vores bageri i Jægersborggade. Det er kl. 12, og alle er velkomne.