Navn skal udfyldes.

Sæson for rabarber

Syltede, bagte, henkogte, som saft, is, kompot, grød, chutney, suppe, i kager, tærter, desserter... Rabarberen er en kærkommen gæst i køkkenet med sin dejlige smag og mange anvendelsesmuligheder, og netop nu vælter de røde stængler op af jorden i de danske haver.

Læs mere om de vidunderlige rabarber

ERHVERV

Gå på opdagelse i vores univers for virksomheder

OPSKRIFTER

Forårets formidable smagsoplevelser

Med foråret stiger lysten til grønnere, friskere, lysere retter - mad, der bringer det bedste frem i de danske råvarer

  • Meyers restauranter

    Besøg vores restauranter

    Spiseoplevelser i særklasse

    Besøg vores restauranter på nogle af byens mest prominente adresser. Book bord til din næste spiseoplevelse og se også vores eventkalender, hvor vi løbende inviterer til livlige og spændende oplevelser.

    Læs mere