Havet omkring Danmark
1.445,-
pr. person
De fisk, der trives i de kølige vande omkring Danmark, er nogle af de bedste råvarer, vi har i Norden. På dette kursus lærer du at lave forrygende mad med dem.
Vi kommer hele vejen rundt, så du bliver tryg ved at arbejde med hele fisk med skæl, ben og glinsende øjne, og du forlader kurset med nye færdigheder og et repertoire af tilberedninger, der vil løfte dit fiskekøkken. Den overdådige fiskemiddag, som er resultatet, nyder vi med gode vine.
Hvad lærer du?
Vi guider dig først gennem de friskhedstegn, du skal kende, når du vælger din fisk hos fiskehandleren – et uundværligt værktøj, hvis du vil være sikker på altid at få den friskeste fangst med hjem.
Du lærer håndtering og udskæring af hele fisk; at filetere, fjerne ben uden at ødelægge kødet og fjerne skindet på en let måde.
Vi tilbereder en række delikate retter, hvorigennem du får styr på grundtilberedninger som dampning, stegning og bagning. Du får mulighed for også selv at vælge hvilke tilberedninger, du vil arbejde med. Kokken hjælper og guider dig selvfølgelig frem mod et godt resultat. Vi viser dig også, hvordan du hurtigt laver en delikat fiskefond, så du får alt den gode smag fra fisken med.
Hvad får du?
- Velkomst med snacks
- En overdådig middag i godt selskab
- Drikkevarer i form af vin, most, te og kaffe er inkluderet på hele kurset
- Omsorg fra vært og opvasker undervejs, så du kan fokusere på madlavningen
- Hæfte med opskrifter og fiske-køkkenteori med hjem
- Et Meyers forklæde med hjem
Husk at medbringe et indkøbsnet eller en taske, så I nemt kan bære de småting, som I vil tage med fra dagen.
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København
Praktisk information
På kurset inddeles I i mindre grupper, så I kan samarbejde om at komme i mål med retterne. I bliver så vidt muligt sat på hold sammen, hvis I er flere der har booket kurset sammen.
Kurset undervises på dansk.
Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.
Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:
Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.
Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.
Du kan også tage metroen til "Nørrebros Runddel", som er ca. 10 min på gåben fra Madhuset.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kurset - denne skal nemlig fremvises ved ankomst.
Nogle gange har vi en del mad tilovers efter kurserne, derfor kan I med fordel medbringe en beholder og et net/en pose til kurset i tilfældet af at der kan tages rester med hjem.
Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.
Du må gerne overgive din kursusplads til en heldig bekendt, hvis du selv bliver forhindret. Deltageren skal blot medbringe ordrebekræftelsen på kursusdagen.
Et elektronisk gavekort har en varighed på 3 år. Du skal blot have indløst dit gavekort til en hvilken som helst dato inden gavekortets udløbsdato. Du kan således godt booke et kursus dagen inden udløbsdato, som ligger længere ude i fremtiden.
Det er ikke muligt at få refunderet gavekortets beløb, eller et resterende beløb, der eventuelt er efter brug af gavekortet.
Ved køb af gavekort skal du indtaste dine egne kontaktoplysninger som køber. Gavekortet fremsendes på den oplyste mailadresse, så med mindre du ønsker, at modtageren skal informeres om gavekortet via mail, så skal du indtaste dine egne kontaktoplysninger.