BESKRIVELSE

Vi kommer hele vejen rundt, så du bliver tryg ved at arbejde med hele fisk med skæl, ben og glinsende øjne, og du forlader kurset med nye færdigheder og et repertoire af tilberedninger, der vil løfte dit fiskekøkken. Den overdådige fiskemiddag, som er resultatet, nyder vi med gode vine.

Hvad lærer du?

Vi guider dig først gennem de friskhedstegn, du skal kende, når du vælger din fisk hos fiskehandleren – et uundværligt værktøj, hvis du vil være sikker på altid at få den friskeste fangst med hjem.

Du lærer håndtering og udskæring af hele fisk; at filetere, fjerne ben uden at ødelægge kødet og fjerne skindet på en let måde.

Vi tilbereder en række delikate retter, hvorigennem du får styr på grundtilberedninger som dampning, stegning og bagning. Du får mulighed for også selv at vælge hvilke tilberedninger, du vil arbejde med. Kokken hjælper og guider dig selvfølgelig frem mod et godt resultat. Vi viser dig også, hvordan du hurtigt laver en delikat fiskefond, så du får alt den gode smag fra fisken med.

Hvad får du?

Velkomst med snacks og bobler
En overdådig middag i godt selskab
Drikkevarer i form af vin, most, te og kaffe er inkludere på hele kurset
Omsorg fra værtinder og opvasker undervejs, så du kan fokusere på madlavningen
Du får kompendium med fiske-køkkenteori med hjem, så du kan fortsætte derhjemme
Meyers Madhus forklæde

Vælg dato og billetter

  • Lør. 9. nov Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 11:00 - 16:00

  • Tor. 5. dec Udsolgt

    Meyers Madhus i København, kl. 17:00 - 22:00

Book din plads
på kurset

pers.

1.295,- pr person

Book plads
pers.

1.295,- pr person

Book plads
Tilbage

Havet omkring Danmark

Deltager information

Tilføj navn og kommentar (fx allergener, kørestolbruger o.lign.)

Deltager {{$index + 1}}

Navn er påkrævet