Forskningsprojekter

Meyers Madhus indgår som partner i en række større forskningsprojekter om mad og sundhed. En fællesnævner for vores forskningsengagementer er en ambition om at forene sundhed med hensyn til velsmag og gastronomisk kvalitet.

Vi forholder os skeptisk til sundhedsforskrifter, der alene fokuserer på afsavn og formaninger. Vi mener, at velsmag og madglæde skal være med hele vejen, hvis vi skal rykke madvaner.

Meyers Madhus er specialiseret i at udvikle og teste madkoncepter og opskrifter til videnskabelige sammenhænge, i samarbejde med forskere inden for sundhed og ernæring. Vi er garanter for et stærkt slutprodukt, der forener gastronomisk kvalitet med det givne videnskabelige formål. Vi er tillige engagerede i formidling af resultaterne, hvad enten det er gennem kogebogspublikationer, symposier, konferencer mv.

Meyers Madhus har deltaget i projekterne OPUS, EcoServe, PREVIEW og ProvenanceDK.

Kontakt os ved interesse for vores rådgivning og projekter

{{message}}

Få et tilbud

Kontakt os her

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Du kan også ringe til os på 35 36 38 37 og få et personligt særtilbud.

Ja tak, jeg ønsker at modtage nyheder, inspiration og tilbud fra Meyers via e-mail vedrørende nyheder inden for Meyers erhvervsunivers, mad, opskrifter, teambuilding eller andet inden for Meyers produktsortiment. Jeg har læst og accepterer, at mine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Meyers A/S persondatapolitik.