Kantinedrift

VI DRIVER IKKE BARE KANTINER…

…vi er drevet af at hæve niveauet sammen med landets mest ambitiøse virksomheder og institutioner. Vores prisvindende kantinedrift understøtter jeres forretning med bæredygtighed, bundlinje og begejstrede medarbejdere.
Med en kantineordning fra Meyers bliver maden på arbejdet til en del af selve kernefortællingen omkring jeres arbejdsplads.
 • Værditjek af jeres kantine

  Vi leverer prisvindende kantinedrift, der hæver barren for både velsmag og partnerskab.

  Læs mere
 • Outsourcing af jeres kantine

  Vi skaber en ny madhverdag for jer med gastronomisk passion og udviklingslyst

  Læs mere

"Frokosten skal være dagens kulinariske højdepunkt. Der skal være fuld knald på nydelsen"

Claus Meyer

Blandt Danmarks bedste kantine for tredje år i træk

    

 

 • 2019

  Meyers Kantine ved PKA

  Blandt de tre nominerede til Kantineprisen 2019

 • 2018

  Meyers Kantine ved Novo Nordisk

  Blandt de tre nominerede til Kantineprisen 2018

 • 2017

  Meyers Kantine ved Bech-Bruun

  Vinder af Kantineprisen 2017

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed?

Nyheder

Seneste nyt

Meyers kantinedrift

Meyers Kantiner driver jeres egen skræddersyede og eksklusive personalerestaurant, hvor gastronomi, værtskab og samarbejde løfter barren ved kantinedrift til allerhøjeste niveau. En kantine, der serverer spændende og velsmagende hverdagsmad, som kildrer smagsløgene og giver fornyet overskud. Vores kantineordning er unikt – både hvad angår smag, råvarevalg, etik, bæredygtighed og de særlige ekstratilbud, vi har udviklet specifikt til vores gæster. 

En skræddersyet kantineordning

Meyers Kantiner kan være med hele vejen rundt og kan dække alle jeres forplejningsbehov morgen, middag og aften. Foruden den daglige frokost fra kantinen kan vi tage hånd om både små og store forplejningsbehov i huset - alt fra den hurtige snack og kaffe to-go til konferenceforplejning og den helt store 7-retters direktionsmiddag - alt fra jeres skræddersyede kantineordning.

En kantine med et fagligt kodeks

Vi tilbyder kantineordninger til alt fra små kvalitetsbevidste virksomheder med en enkelt kok, til nogle af landets største og mest komplekse virksomheder med flere tusinde ansatte samt omfattende og forskelligartede behov. Meyers Kantiner og kantinedrift er for alle.