Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt
Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 67,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting



Ugens menu 19 + 20
-
mandag 05 maj, 2025
-
tirsdag 06 maj, 2025
-
onsdag 07 maj, 2025
-
torsdag 08 maj, 2025
-
fredag 09 maj, 2025
-
mandag 12 maj, 2025
-
tirsdag 13 maj, 2025
-
onsdag 14 maj, 2025
-
torsdag 15 maj, 2025
-
fredag 16 maj, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Høns i asparges. Hertil grønne asparges og persille
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Skorzonerødder, rødløg og baby spinat i cremet sauce. Hertil grønne asparges og persille
Tarteletter - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Wienersalat med rødløg, kartofler, sennep og purløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Oksebryst med pickles, revet peberrod og agurkesalat
Dagens salater
Knoldselleri med bladselleri, grønne æbler, røde druer og savoykål vendt i waldorf dressing. Toppet med ristede valnødder
(æg, laktose, nødder)
Anicia linser med gulerødder, krydderurter, citron og dijon sennep
Grøn salat med cherrytomater og agurker. Toppet med ristede kerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk durumbrød med bornholmsk durummel
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Høns i asparges. Hertil grønne asparges og persille
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Skorzonerødder, rødløg og baby spinat i cremet sauce. Hertil grønne asparges og persille
Tarteletter - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Grøn salat med cherrytomater og agurker. Toppet med ristede kerner
Varm ret med tilbehør
Pad Krapow stir fry af gris med løg, gulerødder, grønne bønner og thai basilikum Halal: Samme ret med kalkun
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk/vegansk: Pad Krapow stir fry af sojakød med løg, gulerødder, grønne bønner og thai basilikum
Jasminris med ristede sesamfrø
Delikatesser
Æg med russisk salat og æbler
(æg, laktose)
Oksespegepølse med sennepscreme og drueagurker
(æg, laktose)
Dagens salater
Stegt blomkål med kinakål, voksbønner, forårsløg og ristet sort sesamfrø. Vendt med mandarinvinaigrette
Edamamebønner med radiser, mango, rødløg, mynte og lime
Pakchoy med bønnespirer, peberfrugter og ristede peanuts. Hertil peanut dressing
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Pad Krapow stir fry af gris med løg, gulerødder, grønne bønner og thai basilikum Halal: Samme ret med kalkun
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk/vegansk: Pad Krapow stir fry af sojakød med løg, gulerødder, grønne bønner og thai basilikum
Jasminris med ristede sesamfrø
Dagens salater
Pakchoy med bønnespirer, peberfrugter og ristede peanuts. Hertil peanut dressing
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Varm ret med tilbehør
Ragout bolognese med oksekød og bacon. Hertil basilikum. Halal: Ragout bolognese af oksekød med løg, gulerødder, og knoldselleri. Hertil basilikum
Vegetarisk/vegansk: Vignarola Romana af fava bønner med artiskokker, chamignoner, rødløg, ærter, forårsløg og krydderurter. Hertil basilikum
Tagliatelle vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Delikatesser
Pate af gris med syltede hvidløg og cornichoner
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kalkun chorizo med peperonata og mizuna
(laktose)
Dagens salater
Bagte majroer vendt med frillice, frisée, kapers, citron og krydderurter
Perlebyg med spidskål, grønne asparges, gule beder og ramsløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Iceberg, rucola og gulerødder toppet med ristede solsikke kerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Varm ret med tilbehør
Ragout bolognese med oksekød og bacon. Hertil basilikum. Halal: Ragout bolognese af oksekød med løg, gulerødder, og knoldselleri. Hertil basilikum
Vegetarisk/vegansk: Vignarola Romana af fava bønner med artiskokker, chamignoner, rødløg, ærter, forårsløg og krydderurter. Hertil basilikum
Tagliatelle vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Iceberg, rucola og gulerødder toppet med ristede solsikke kerner
Varm ret med tilbehør
Quiche Lorraine med løg, bacon og emmentaler - 1 tærte til 4 personer (1,3,7) Quiche Lorraine med løg, kalkun bacon og emmentaler - 1 tærte til 4 personer (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: Tærte med squash, cherrytomater og feta - 1 tærte til 4 personer (1,3,7) Vegansk: Tærte med squash, cherrytomater og vegansk ost - 1 tærte til 4 personer (1)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Karrysild med kapers, æbler og rødløg
(æg, laktose)
Rullepølse af gris med sky og løg
Dagens salater
Bagte fennikel med radicchio, baby salater, appelsiner og oliven. Toppet med saltet mandler
(nødder)
Spidskål, blomkål, persille og pærer vendt med hytteost og citron
(laktose)
Rødbederåkost med peberrod og kørvel
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk olivenbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Cookies med chokolade - indeholder hasselnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Quiche Lorraine med løg, bacon og emmentaler - 1 tærte til 4 personer (1,3,7). Halal: Quiche Lorraine med løg, kalkun bacon og emmentaler - 1 tærte til 4 personer (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: Tærte med squash, cherrytomater og feta - 1 tærte til 4 personer (1,3,7) Vegansk: Tærte med squash, cherrytomater og vegansk ost - 1 tærte til 4 personer (1)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Rødbederåkost med peberrod og kørvel
Torsdagssødt
Cookies med chokolade - indeholder hasselnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Teriyaki glaseret kyllingespyd - 1 stk. pr. person. Hertl yuzu mayo
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Grøntsagts gyoza - 5 stk. pr. person. Hertl yuzu mayo. Vegansk: sammen ret uden æg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Nudelsalat med hvidkål, peberfrugter, gulerødder, forårsløg, bønnespirer, rødløg og krydderurter
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Hamburgerryg med italiensk salat og rødløg
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og revet peberrod
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Dampede broccoli med hjertesalat, rødløg og syltet ræddiker. Hertil goma dressing
(hvede (glutenholdigt korn))
Sort quinoa med mung bønner, rød spidskål, bønnespirer og forårsløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Gulerødder med kinaradiser, ingefær og appelsin. Toppet med ristet kokos
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Teriyaki glaseret kyllingespyd - 1 stk. pr. person. Hertl yuzu mayo
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Grøntsagts gyoza - 5 stk. pr. person. Hertl yuzu mayo. Vegansk: sammen ret uden æg
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Nudelsalat med hvidkål, peberfrugter, gulerødder, forårsløg, bønnespirer, rødløg og krydderurter
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Gulerødder med kinaradiser, ingefær og appelsin. Toppet med ristet kokos
Brød
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Brød
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Brød
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Brød
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
Brød
Økologisk rugbrød
Menuen er ikke tilgængelig.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.