Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt

Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 67,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting
Ugens menu 44 + 45
-
mandag 27 okt, 2025
-
tirsdag 28 okt, 2025
-
onsdag 29 okt, 2025
-
torsdag 30 okt, 2025
-
fredag 31 okt, 2025
-
mandag 03 nov, 2025
-
tirsdag 04 nov, 2025
-
onsdag 05 nov, 2025
-
torsdag 06 nov, 2025
-
fredag 07 nov, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: fiskefrikadeller - 2 stk. per person (1, 7)
Vegetarisk/vegansk: veggiedeller - 2 stk. per person
Tilbehør: dampede kartofler med dild og krydderurter
Topping: sauce tartar (3, 7)
Delikatesser
Kyllingepaté med piment, grove blomkålspickles med sennepsfrø samt cornichoner (3)
Honningskinke med sennepscreme og cherrytomater (3, 7)
Dagens salater
Perlebyg med butternut squash, artiskokker, forårsløg og persille vendt med sort olivenvinaigrette (1)
Grøn salat med semitørrede røde vindruer, ristede valnødder toppet med gedeostcrumble (7, 8)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Gulerodsbrød (1)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: fiskefrikadeller - 2 stk. per person (1, 7)
Vegetarisk/vegansk: veggie dilddeller - 2 stk. per person
Tilbehør: dampede kartofler med dild og krydderurter. Topping: sauce tartar (3, 7)
Dagens salater
Grøn salat med semitørrede røde vindruer, ristede valnødder toppet med gedeostcrumble (7, 8)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: tagine med harissastegte kyllingeoverlår, abrikoser, grønne oliven og kikærter
Vegetarisk/vegansk: tagine med kikærter, abrikoser, grønne oliven, gulerødder og rødløg
Tilbehør: bulgursalat med squash, rødløg, peberfrugter, persille, mynte og citron (1)
Topping: hummus med chiliolie
Delikatesser
Dyrlægens natmad: leverpostej af gris med saltkød, rødløg og sky (1, 3, 7)
Røget kalkunbryst med hvidløgscreme og grillede peberfrugter (3, 7)
Dagens salater
Kikærter med hvidkål, soltørrede tomater, agurker og forårsløg vendt med gremolata
Rødspidskål med fennikel og appelsiner
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Kartoffel- og timianbrød (1)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: tagine med harissastegte kyllingeoverlår, abrikoser, grønne oliven og kikærter
Vegetarisk/vegansk: tagine med kikærter, abrikoser, grønne oliven, gulerødder og rødløg
Tilbehør: bulgursalat med squash, rødløg, peberfrugt, persille, mynte og citron (1). Topping: hummus med chiliolie
Dagens salater
Rødspidskål med fennikel og appelsiner
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: kyllingebiryani med basmatiris, peberfrugter, gulerødder, rødløg, tomater og rosiner (1, 7, 8)
Vegetarisk: paneer biryani med basmatiris, kikærter, rødløg, gulerødder, peberfrugter, tomater og rosiner (1, 7, 8). Vegansk: paneer biryani med basmatiris, kikærter, rødløg, gulerødder, peberfrugter, tomater og rosiner (1, 8)
Topping: raita (7)
Delikatesser
Tunsalat med majs, ærter, peberfrugter og rødløg (3, 7)
Rullepølse af gris med syltede rødløg samt æble- og sennepscreme
Dagens salater
Kartoffelsalat med ærter og radiser vendt i sennepsvinaigrette og toppet med syltet butternut squash
Frillice med melon, fennikel, mynte og krydret feta (7)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Havrebrød med grød (1)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: kyllingebiryani med basmatiris, peberfrugter, gulerødder, rødløg, tomat og rosiner (1, 7, 8)
Vegetarisk: paneer biryani med basmatiris, kikærter, rødløg, gulerødder, peberfrugter, tomat og rosiner (1, 7, 8)
Topping: raita (7)
Vegansk: paneer biryani med basmatiris, kikærter, rødløg, gulerødder, peberfrugter, tomat og rosiner (1, 8)
Dagens salater
Frillice med melon, fennikel, mynte og krydret feta (7)
Varm ret med tilbehør
Alm.: jambon au BBQ med marinade provençale (BBQ-marineret svinenakke med løg)
Vegetarisk/vegansk: BBQ marineret tofu med grøntsager
Halal: kalkun au BBQ med marinade provençale (BBQ-marineret kalkun med løg)
Tilbehør: kartoffelbåde Topping: majspuré med jalapeño
Topping: majspuré med jalapenos
Delikatesser
3 slags oste med marmelade og kiks (1, 3, 7)
Kogte kartofler med persillecreme og syltede rødløg (3, 7)
Dagens salater
Pastasalat med fusilli, cherrytomater, majs og ærter vendt i grøn pesto (1, 7)
Gulerodsråkost med rosiner og appelsinsaft
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Sødmælksfranskbrød med sesam (1, 7)
Torsdagssødt
Brownie – indeholder hasselnødder (1, 3, 7, 8)
Varm ret med tilbehør
Alm.: jambon au BBQ, marinade provençale (BBQ-marineret svinenakke med løg)
Vegetarisk/vegansk: BBQ Marineret Tofu med grøntsager
Tilbehør: kartoffelbåde. Topping: puré af majs med jalapenos
Halal: kalkun au BBQ marinade provençale (BBQ marineret kalkun med løg)
Dagens salater
Gulerodsråkost med rosiner og appelsinsaft
Torsdagssødt
Brownie – indeholder hasselnødder (1, 3, 7, 8)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: hakkebøf med bløde løg og brun sovs - 1 stk. per person (7)
Vegetarisk/vegansk: selleribøf med bløde løg og brun sovs - 1 stk. per person (7)
Tilbehør: kartofler med rodfrugter
Topping: syltede agurker
Delikatesser
Æggesalat med karry (3, 7)
Roastbeef af okse med bearnaisecreme og cornichoner (1, 3, 7)
Dagens salater
Sorte ris med blomkålsris, grønne æbler, salatost og kørvel (7)
Grøn salat med krydderurter og skalotteløg, toppet med valnødde- og honningvinaigrette samt ristede valnødder (8)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Ølandsbrød (1)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: økologisk hakkebøf med bløde løg og brun sovs (7)
Vegetarisk/vegansk: Selleribøf med bløde løg og brun sovs (7)
Tilbehør: kartofler, rodfrugter toppet med persille og rapsolie. Topping: syltede agurker
Dagens salater
Grøn salat med krydderurter og skalotteløg, toppet med valnødde- og honningvinaigrette samt ristede valnødder (8)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: rød karry med kylling, bambus, gulerødder, peberfrugter og kokosmælk.
Vegetarisk/vegansk: rød karry med kikærter, bambus, gulerødder, peberfrugter og kokosmælk.
Tilbehør: jasminris.
Delikatesser
Hamburgerryg med italiensksalat og rødløg (7, 3, 1).
Vitello tonnato - kalvesteg med tuncreme og kapers (3, 7).
Dagens salater
Stegt romanesco med peberfrugter, cherrytomater, forårsløg og sød chilidressing. Toppet med ristede cashewnødder (1, 8).
Slaw af rød spidskål med revet gulerødder og forårsløg vendt med thai citrusdressing.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Let maltet brød (1).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: rød karry med kylling, bambus, gulerødder, peberfrugter og kokosmælk.
Vegetarisk/vegansk: rød karry med kikærter, bambus, gulerødder, peberfrugter og kokosmælk.
Tilbehør: jasminris.
Dagens salater
Slaw af rød spidskål med revet gulerødder og forårsløg vendt med thai citrusdressing.
Varm ret med tilbehør
Alm.: hamburgerryg med stuvet ærter og gulerødder (1 stk. pr. person) (7).
Vegetarisk: tærte med selleri puré, karamelliseret løg, champignon (7, 3, 1). Vegansk: tærte med selleri puré, karamelliserede løg, champignon (1).
Halal: kalkuncuvette med stuvede ærter og gulerødder (1 stk. pr. person) (7).
Tilbehør: dampede kartofler.
Delikatesser
Paté af gris med skovsvampe, rødløgsrelish og fennikel crudite (1, 7, 3).
Kalkunpastrami med agurker, løvstikke, blomkål og havtornremoulade.
Dagens salater
Perlebyg med grønkål, æbler, rødløg, persille og salatost (1, 7).
Cantaloup med hjertesalat, radicchio, kandiseret valnødder og granatæblekerner (8).
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Fransk landbrød (1).
Varm ret med tilbehør
Alm.: hamburgerryg med stuvet ærter og gulerødder (1 stk. pr. person) (7).
Vegetarisk: tærte med selleri puré, karamelliseret løg, champignon (7, 3, 1).
Tilbehør: dampede kartofler.
Vegansk: tærte med selleri puré, karamelliserede løg, champignon (1).
Halal: kalkuncuvette med stuvede ærter og gulerødder (1 stk. pr. person) (7).
Dagens salater
Cantaloup med hjertesalat, radicchio, kandiseret valnødder og granatæblekerner (8).
Varm ret med tilbehør
Alm.: stroganoff af oksetykkam med bacon, gulerødder, perleløg og champignoner (7).
Vegetarisk/vegansk: stegte gnocchi med grillede majs, rødløg, courgetter, bagte cherrytomater og citronolie (1).
Halal: stroganoff af oksetykkam, gulerødder, perleløg og champignoner (7).
Tilbehør: pasta pappardelle (1).
Delikatesser
Skalddyrssalat med rejer, surimi, krebs, bladselleri, asparges og dild (2, 7, 1, 3).
Kartofler med karrycreme, bacon og syltede radiser (7, 3).
Dagens salater
Rød quinoa og Meyers sorte bønner, agurker, peberfrugter og mango vendt med lime samt riset sesamolie.
Hjertesalat med radiser og agurker. Hertil avocadodressing (7, 3).
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Ølbrød uden kerner (1).
Varm ret med tilbehør
Alm.: stroganoff af oksetykkam med bacon, gulerødder, perleløg og champignoner (7).
Vegetarisk/vegansk: stegte gnocchi med grillede majs, rødløg, courgetter, bagte cherrytomater og citronolie (1).
Tilbehør: pasta pappardelle (1).
Halal: stroganoff af oksetykkam, gulerødder, perleløg og champignoner (7).
Dagens salater
Hjertesalat med radiser og agurker. Hertil avocadodressing (7, 3).
Varm ret med tilbehør
Alm.: frikadeller (1, 7).
Vegetarisk/vegansk: deller.
Halal: frikadeller lavet på kylling (1, 7).
Tilbehør: kartoffelsalat med majs, bladselleri, persille, grov sennepscreme (7, 3).
Topping: syltede agurker.
Delikatesser
Kyllingebryst med hummus og syltede græskar.
Gammeldags oksesteg med waldorfsalat og ristede valnødder (7, 3, 8).
Dagens salater
Kikærter med stegt squash, peberfrugter samt forårsløg vendt i gremolata.
Gulerodsråkost med appelsin og rosiner.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Brød med soltørrede tomater (1).
Torsdagssødt
Appelsinchokolademousse med hasselnøddecrumble - indeholder hasselnødder (1, 3, 7, 8).
Varm ret med tilbehør
Alm.: frikadeller (1, 7).
Vegetarisk/vegansk: deller.
Tilbehør: kartoffelsalat med majs, bladselleri, persille, grov sennepscreme (7, 3). Topping: syltede agurker.
Halal: frikadeller lavet på kylling (1, 7).
Dagens salater
Gulerodsråkost med appelsin og rosiner.
Torsdagssødt
Appelsinchokolademousse med hasselnøddecrumble - indeholder hasselnødder (1, 3, 7, 8).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: høns i asparges (7).
Vegetarisk/vegansk: jordskokker, rødløg, spinat og asparges i veloté.
Tilbehør: tarteletter (2 stk. pr. person) (1).
Topping: persille.
Delikatesser
Karrysild med kapers, æbler og rødløg (7, 3).
Salami af okse med tartarsauce og drueagurker (3).
Dagens salater
Salat af knoldselleri, bladselleri, grønne æbler, røde druer og savoykål vendt i waldorfdressing. Toppet med ristede valnødder (8, 7, 3).
Grønsalat med ristede græskarkerner. Hertil mormordressing (7).
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Burgerboller (1, 3, 7).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: høns i asparges (7).
Vegetarisk/vegansk: jordskokker, rødløg, spinat og asparges i veloté.
Tilbehør: tarteletter (2 stk. pr. person) (1). Topping: persille.
Dagens salater
Grønsalat med ristede græskarkerner. Hertil mormordressing (7).
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.