Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt
Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 67,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting



Ugens menu 38 + 39
-
mandag 15 sep, 2025
-
tirsdag 16 sep, 2025
-
onsdag 17 sep, 2025
-
torsdag 18 sep, 2025
-
fredag 19 sep, 2025
-
mandag 22 sep, 2025
-
tirsdag 23 sep, 2025
-
onsdag 24 sep, 2025
-
torsdag 25 sep, 2025
-
fredag 26 sep, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm.: lune frikadeller af gris - 2 stk pr. person (1, 3, 7). Halal: lune frikadeller af kalv - 2 stk pr. person (1, 3, 7)
Vegetar/vegansk: kikærterbøffer med courgetter og dild - 1 stk. pr. person
Tilbehør: kartoffelsalat med ærter, radiser, rødløg og krydderurter (3, 7)
Delikatesser
Kylling i karrycreme med champignoner, cornichoner, syltede rødløg og krydderurter. Hertil stegt bacon (3, 7)
Sprængt kalvespidsbryst med peberrodscreme, æbler og tyttebær (3, 7)
Dagens salater
Meyers brune bønner med haricots verts og peberfrugter vendt med estragon og sennepsvinaigrette
Grøn spidskål med gulerødder og syltede porrer. Hertil fransk dijondressing (3)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Let maltet brød (1)
Varm ret med tilbehør
Alm.: lune frikadeller af gris - 2 stk pr. person (1, 3, 7). Halal: lune frikadeller af kalv - 2 stk pr. person (1, 3, 7)
Vegetar/vegansk: kikærterbøffer med courgetter og dild - 1 stk. pr. person
Tilbehør: kartoffelsalat med ærter, radiser, rødløg og krydderurter (3, 7)
Dagens salater
Grøn spidskål med gulerødder og syltede porrer. Hertil fransk dijondressing (3)
Varm ret med tilbehør
Alm/Halal: Vindaloo med kylling, kartofler, løg, chili og tamarind
Vegetarisk/vegansk: Vindaloo på Meyers lollandske rosiner med græskar, kartofler, løg, chili & tamarind
Tilbehør: basmatiris med kardemomme. Topping: mynte og koriandercreme (7)
Delikatesser
Kamsteg af gris med råmarineret rødkålssalat, æbler og svesker
Kartofler med radiser og rygeostcreme (3, 7)
Dagens salater
Meyers beluga linser med squash, grøn chili, persille og mynte
Hvidkål, grønkål, gulerødder og rødløg vendt med citron og sennepsfrø. Toppet med ristet peanuts (8)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Pan gallego - spansk inspireret brød med græskarkerner (1)
Varm ret med tilbehør
Alm/Halal: Vindaloo med kylling, kartofler, løg, chili og tamarind
Vegetarisk/vegansk: Vindaloo på Meyers lollandske rosiner med græskar, kartofler, løg, chili & tamarind
Tilbehør: basmatiris med kardemomme. Topping: mynte og koriandercreme (7)
Dagens salater
Hvidkål, grønkål, gulerødder og rødløg vendt med citron og sennepsfrø. Toppet med ristet peanuts (8)
Varm ret med tilbehør
Alm.: spansk tortilla med chorizo af gris, kartofler, løg og peberfrugter. (3, 7) Halal: spansk tortilla med chorizo af kalkun, kartofler, løg og peberfrugter (3, 7)
Vegetar: spansk tortilla med kartofler, løg og peberfrugter. (3, 7) Vegansk: Pasta penne med auberginer, courgetter, løg og peberfrugter vendt med romescosauce (1, 8)
Topping: grøn mojo sauce
Delikatesser
Torskerognssalat med kartofler, edamamebønner og bagte cherrytomater (3, 7)
Pølse af kyllingebryst med soltørrede tomater. Hertil baba ganoush og bagte peberfrugter (7, 8)
Dagens salater
Rød quinoa med majs, agurker, cherrytomater, oregano og syltede jalapeños
Stegte peberfrugter med frisée, hjertesalat og krydderurter. Toppet med røget mandler (8)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Kernebrød (1)
Varm ret med tilbehør
Alm.: spansk tortilla med chorizo af gris, kartofler, løg og peberfrugter. (3, 7) Halal: spansk tortilla med chorizo af kalkun, kartofler, løg og peberfrugter (3, 7)
Vegetar: spansk tortilla med kartofler, løg og peberfrugter. (3, 7) Vegansk: Pasta penne med auberginer, courgetter, løg og peberfrugter vendt med romescosauce (1, 8)
Topping: Grøn mojo sauce
Dagens salater
Stegte peberfrugter med frisée, hjertesalat og krydderurter. Toppet med røget mandler (8)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: okseragout med løg, gulerødder, knoldselleri og bacon
Vegetarisk/vegansk: Vignarola Romana af fava bønner med artiskokker, champignoner, rødløg, ærter, forårsløg og krydderurter
Tilbehør: Tagliatelle vendt med olivenolie (1, 3). Topping: basilikum
Delikatesser
Pate af gris med syltede hvidløg og cornichoner (1, 3, 7)
Kalkunpastrami med agurker, løvstikke, blomkål med remoulade på havtorn (3)
Dagens salater
Durumhvede med fennikel, forårsløg, persille, mynte og citron (1)
Hjertesalat og romainesalat med croutoner og Parmigiano Reggiano. Hertil cæsardressing (1, 5, 7)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Fransk løgbrød (1)
Torsdagssødt
Banankage toppet med chokolade (1, 3, 7)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: okseragout med løg, gulerødder, knoldselleri og bacon
Vegetarisk/vegansk: Vignarola Romana af fava bønner med artiskokker, champignoner, rødløg, ærter, forårsløg og krydderurter
Tilbehør: Tagliatelle vendt med olivenolie (1, 3). Topping: basilikum
Dagens salater
Hjertesalat og romainesalat med croutoner og Parmigiano Reggiano. Hertil cæsardressing (1, 3, 7)
Torsdagssødt
Banankage toppet med chokolade (1, 3, 7)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: stegte kyllingelår - 1 stk. pr. person
Vegetarisk/vegansk: falafler - 5 stk pr. person
Tilbehør: couscous med rødløg, citronskal, squash, forårsløg, persille og mynte (1). Topping: lime- og krydderurtedressing (7)
Delikatesser
Æg med russisk salat og æbler (3, 7)
Dyrelægens natmad: leverpostej af gris med saltkød, rødløg og sky (1, 3, 7)
Dagens salater
Kikærter med savoykål, syltet græskar og persille
Broccoli med tranebær, rødløg og cremet dressing. Toppet med ristede mandelsplitter (3, 7, 8)
Brød
Økologisk rugbrød (1)
Italiensk landbrød (1)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: stegte kyllingelår - 1 stk. pr. person
Vegetarisk/vegansk: falafler - 5 stk pr. person
Tilbehør: couscous med rødløg, citronskal, squash, forårsløg, persille og mynte (1). Topping: lime- og krydderurtedressing (7)
Dagens salater
Broccoli med tranebær, rødløg og cremet dressing. Toppet med ristede mandelsplitter (3, 7, 8)
Varm ret med tilbehør
Alm.: paprikagryde med gris, cocktailpølser, bacon, løg, peberfrugter og champignoner (7). Halal: paprikagryde med kylling, kyllingepølser, løg, peberfrugter og champignoner (1, 7).
Vegetarisk/vegansk: paprikagryde med Meyers bønner, skovsvampe, løg, peberfrugter og champignoner.
Tilbehør: langkornet ris.
Delikatesser
Hønsesalat med asparges, svampe og bacon (1, 3, 7).
Æg med rejer, dildcreme og citron (2, 3, 7).
Dagens salater
Perlebyg med grønkål, æbler, rødløg, persille og salatost (1, 7).
Råkost af gulerødder med rosiner og appelsinjuice.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Durumbrød med bornholmsk durummel (1).
Varm ret med tilbehør
Alm.: paprikagryde med gris, cocktailpølser, bacon, løg, peberfrugter og champignoner (7). Halal: paprikagryde med kylling, kyllingepølser, løg, peberfrugter og champignoner (1, 7).
Vegetarisk/vegansk: paprikagryde med Meyers bønner, skovsvampe, løg, peberfrugter og champignoner.
Tilbehør: langkornet ris.
Dagens salater
Råkost af gulerødder med rosiner og appelsinjuice.
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: lammekebab med grillede rødløg, peberfrugter og semitørrede tomater.
Vegetarisk: grillet grøntsagskebab med et mix af aubergine, semitørrede tomater, rødløg, champignoner og østershatte med stegt halloumi (7). Vegansk: samme ret uden mejeriprodukter.
Tilbehør: fladbrød (1). Topping: krydret hvidløgsdressing (7).
Delikatesser
Mortadella af gris med pistacienødder. Hertil pesto og grillede peberfrugter (3, 7, 8).
Tomater med purløgsmayonnaise, syltede skalotteløg og karse (7).
Dagens salater
Smørbønner med voksbønner, frisée, peberfrugter, citron og persille.
Salat Malouf, marinerede rødløg og cherrytomater.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Solsikkebrød (1).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: lammekebab med grillede rødløg, peberfrugter og semitørrede tomater.
Vegetarisk: grillet grøntsagskebab med et mix af aubergine, semitørrede tomater, rødløg, champignoner og østershatte med stegt halloumi (7). Vegansk: samme ret uden mejeriprodukter.
Tilbehør: fladbrød (1). Topping: krydret hvidløgsdressing (7).
Dagens salater
Salat Malouf, marinerede rødløg og cherrytomater.
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: høns i asparges (1, 7).
Vegetarisk/vegansk: jordskokker, rødløg, skorzonerrødder og babyspinat i cremet sauce.
Tilbehør: tarteletter (2 stk. pr. person) (1). Topping: persille.
Delikatesser
Grov skinkesalat med rødløg, sennep og purløg (3, 7).
Gammeldags oksesteg med waldorfsalat og ristede valnødder (3, 7, 8).
Dagens salater
Quinoa med ærter, cherrytomater, peberfrugter og persille.
Grøn salat med gulerødder og agurker. Toppet med ristede kerner. Hertil rød balsamicovinaigrette.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Kartoffel-timianbrød (1).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: høns i asparges (1, 7).
Vegetarisk/vegansk: jordskokker, rødløg, skorzonerrødder og babyspinat i cremet sauce.
Tilbehør: tarteletter (2 stk. pr. person) (1). Topping: persille.
Dagens salater
Grøn salat med gulerødder og agurker. Toppet med ristede kerner. Hertil rød balsamicovinaigrette.
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: cubansk picadillo af oksekød med grønne oliven og rosiner.
Vegetarisk/vegansk: cubansk picadillo af sojakød med grønne oliven og rosiner.
Tilbehør: cubanske ris med Meyers ærter. Topping: limebåde.
Delikatesser
Hamburgerryg med italiensksalat og rødløg (1, 3, 7).
Tre slags ost med blommekompot og kiks (1, 7).
Dagens salater
Meyers sorte bønner med agurker, forårsløg, mango, mynte og lime.
Bagt fennikel med radicchio, babysalat, appelsiner og oliven. Toppet med ristede græskarkerner.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Focacciabrød med rosmarin (1).
Torsdagssødt
Æblecrumble med creme fraiche (1, 7).
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: cubansk picadillo af oksekød med grønne oliven og rosiner.
Vegetarisk/vegansk: cubansk picadillo af sojakød med grønne oliven og rosiner.
Tilbehør: cubanske ris med Meyers ærter. Topping: limebåde.
Dagens salater
Bagt fennikel med radicchio, babysalat, appelsiner og oliven. Toppet med ristede græskarkerner.
Torsdagssødt
Æblecrumble med creme fraiche (1, 7).
Varm ret med tilbehør
Alm.: biksemad af gris, okse, pølser, bacon, løg og kartofler (1, 7). Halal: biksemad af okse med kalkunbacon, løg og kartofler (1).
Vegetarisk/vegansk: biksemad af rodfrugter med seitan, løg og kartofler (1).
Topping: syltede rødbeder, bearnaisecreme og persille (3, 7).
Delikatesser
Oksespegepølse med remoulade og ristede løg (1, 3).
Hvidfiskspaté med kaperscreme og bagte tomater (3, 7).
Dagens salater
Anicia linser med gulerødder, persille, kørvel, citron og dijonsennep.
Spidskål med æbler, purløg, estragon og Meyers æblemost.
Brød
Økologisk rugbrød (1).
Hørfrøbrød (1).
Varm ret med tilbehør
Alm.: biksemad af gris, okse, pølser, bacon, løg og kartofler (1, 7). Halal: biksemad af okse med kalkunbacon, løg og kartofler (1).
Vegetarisk/vegansk: biksemad af rodfrugter med seitan, løg og kartofler (1).
Topping: syltede rødbeder, bearnaisecreme og persille (3, 7).
Dagens salater
Spidskål med æbler, purløg, estragon og Meyers æblemost.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.