Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt
Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 67,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting



Ugens menu 21 + 22
-
mandag 19 maj, 2025
-
tirsdag 20 maj, 2025
-
onsdag 21 maj, 2025
-
torsdag 22 maj, 2025
-
fredag 23 maj, 2025
-
mandag 26 maj, 2025
-
tirsdag 27 maj, 2025
-
onsdag 28 maj, 2025
-
torsdag 29 maj, 2025
-
fredag 30 maj, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Lam rendang med gulerødder, hvidkål, kartofler, citrongræs og kokosmælk. Hertil forårsløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk/vegansk: Røget tempeh rendang med gulerødder, hvidkål, kartofler, citrongræs og kokosmælk. Hertil forårsløg
Basmatiris med gurkemeje
Delikatesser
Hønsesalat med æbler, champignoner, selleri og krydderurter
(æg, laktose)
Gammeldags oksesteg med waldorfsalat og ristet valnødder
(æg, laktose, nødder)
Dagens salater
Bagte kålrabi med agurker, grønne æbler, rødløg, bønnespirer, ananas og tamarind. Toppet med ristet sort sesam
Gule nudler med gulerødder, pack choi, hvidkål og forårsløg vendt med chili og soja
(hvede (glutenholdigt korn))
Lynsyltet gulerødder med knuste peanuts og karse
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Lam rendang med gulerødder, hvidkål, kartofler, citrongræs og kokosmælk. Hertil forårsløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk/vegansk: Røget tempeh rendang med gulerødder, hvidkål, kartofler, citrongræs og kokosmælk. Hertil forårsløg
Basmatiris med gurkemeje
Dagens salater
Lynsyltet gulerødder med knuste peanuts og karse
(nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Byg selv burritos af carnitas af kylling med Meyers sorte bønner, peberfrugter og løg. Hertil pico de gallo
Vegetarisk/vegansk: Byg selv burritos af pulled stegte svampe, Meyers sorte bønner, peberfrugter og løg. Hertil pico de gallo
Hvede tortillas - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Æggekage med cherrytomater og agurker
(æg, laktose)
Mortadella af gris med pistacienødder. Hertil soltørret tomat pesto og grillet peberfrugt
(nødder)
Dagens salater
Stegt blomkål med rød spidskål og majs vendt med vinaigrette af løg og merian. Toppet med salatost
(laktose)
Mung bønner og edamame med søde kartofler, bladselleri, forårsløg og krydderurter vendt med chipotle og lime vinaigrette
Sprød salat med sorte oliven og ristet mandler. Hertil avocado dressing
(æg, laktose, nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk durumbrød med bornholmsk durummel
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Byg selv burritos af carnitas af kylling med Meyers sorte bønner, peberfrugter og løg. Hertil pico de gallo
Vegetarisk/vegansk: Byg selv burritos af pulled stegte svampe, Meyers sorte bønner, peberfrugter og løg. Hertil pico de gallo
Hvede tortillas - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Sprød salat med sorte oliven og ristet mandler. Hertil avocado dressing
(laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Hamburgerryg med stuvet ærter, gulerødder og grønne asparges. Hertil asier (7) Halal: Kalvesteg med stuvet ærter, gulerødder og grønne asparges. Hertil asier (7)
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Stegt blomkål med fava bønner og vinaigrette af estragon og løg. Toppet med ristet hasselnødder - 1 stk. pr. person
(nødder)
Nye kartofler
Delikatesser
Skalddyrssalat med rejer, surimi, krebs, bladselleri, asparges og dild
(hvede (glutenholdigt korn), krebsdyr, æg, laktose)
Kyllingepate med confiteret and og citrontimian. Hertil rabarber og tyttebær chutney
Dagens salater
Glaskål med frisée, radicchio, babyspinat, brøndkarse og skovsyre
Sort quinoa med cherrytomater, peberfrugter og kørvel vendt i koldpresset rapsolie og æbleeddike
Grøn spidskål med ærter og syltet porrer. Hertil fransk dijon dressing
(æg)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk sødmælksfranskbrød
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Varm ret med tilbehør
Hamburgerryg med stuvet ærter, gulerødder og grønne asparges. Hertil asier (7) Halal: Kalvesteg med stuvet ærter, gulerødder og grønne asparges. Hertil asier (7)
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: Stegt blomkål med fava bønner og vinaigrette af estragon og løg. Toppet med ristet hasselnødder - 1 stk. pr. person
(nødder)
Nye kartofler
Dagens salater
Grøn spidskål med ærter og syltet porrer. Hertil fransk dijon dressing
(æg)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Jamaicansk jerk kyllingeoverlår. Hertil habanero chili sauce - 1 stk. pr. person
Vegetarisk/vegansk: Jamaicansk karry kikærter med porrer, courgetter, peberfrugter og spinat. Hertil habanero chilisauce
Kokosdampet ris med sorte mung bønner, løg og forårsløg
Delikatesser
Æg og tomat med mayonnaise
(æg)
Chorizo af gris med aioli og mix af syltet rødløg og gulerødder
(æg, laktose)
Dagens salater
Stegte søde kartofler med bladselleri, radicchio, persille og rødløg. Toppet med ristet peanuts
(nødder)
Meyers sorte bønner med agurker, rucola og ræddiker. Hertil mango dressing
Jamaicansk slaw med hvidkål, gulerødder, forårsløg, ananas og tranebær
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Banankage med chokolade topping
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Jamaicansk jerk kyllingeoverlår. Hertil habanero chili sauce - 1 stk. pr. person
Vegetarisk/vegansk: Jamaicansk karry kikærter med porrer, courgetter, peberfrugter og spinat. Hertil habanero chilisauce
Kokosdampet ris med sorte mung bønner, løg og forårsløg
Dagens salater
Jamaicansk slaw med hvidkål, gulerødder, forårsløg, ananas og tranebær
Torsdagssødt
Banankage med chokolade topping
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm.: Biksemad af gris, okse, løg og kartofler. Hertil syltede rødbeder, bearnaise creme og persille (1,3,7) Halal: Biksemad af okse med kalkunbacon, løg og kartofler. Hertil syltede rødbeder, bearnaise creme og persille (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: Biksemad af rodfrugter med seitan, løg og kartofler. Hertil syltede rødbeder, bearnaise creme og persille (1,3,7) Vegansk: Biksemad af rodfrugter med seitan, løg og kartofler. Hertil syltede rødbeder, Vegansk bearnaise og persille (1)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Kalkunbryst med timian og citron serveret med tapenade, oliven og grillede grønt
Kartofler med ramsløgsmayonnaise og syltede græskar
(æg)
Dagens salater
Balsamico bagte rødbeder med grønkål og æbler. Toppet med ristet græskarkerner
Meyers gule ærter med gulerødder, agurker, purløg og persille
Grøn salat med radiser og syltet fennikel
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk græskarkernebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm.: Biksemad af gris, okse, løg og kartofler. Hertil syltede rødbeder, bearnaise creme og persille (1,3,7) Halal: Biksemad af okse med kalkunbacon, løg og kartofler. Hertil syltede rødbeder, bearnaise creme og persille (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: Biksemad af rodfrugter med seitan, løg og kartofler. Hertil syltede rødbeder, bearnaise creme og persille (1,3,7) Vegansk: Biksemad af rodfrugter med seitan, løg og kartofler. Hertil syltede rødbeder, Vegansk bearnaise og persille (1)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Grøn salat med radiser og syltet fennikel
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kylling korma med kokos og mandler. Hertil koriander
(nødder)
Vegetarisk/vegansk: Kikærte korma med søde kartofler, blomkål, babyspinat, kokos og mandler. Hertil koriander
(nødder)
Basmati ris med kardemomme
Delikatesser
Dyrelægens natmad: leverpostej af gris med saltkød, rødløg og sky
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kalkunsalami med pesto og syltet butternut squash
(æg, laktose)
Dagens salater
Raita med agurk, hvidløg og mynte
(laktose)
Kogte kartofler med grønne ærter, grønne bønner, forårsløg og nigellafrø. Toppet med granatæble kerner
Kachumbersalat med tomater, agurker, rødløg og grøn chili
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk valnøddebrød
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kylling korma med kokos og mandler. Hertil koriander
(nødder)
Vegetarisk/vegansk: Kikærte korma med søde kartofler, blomkål, babyspinat, kokos og mandler. Hertil koriander
(nødder)
Basmati ris med kardemomme
Dagens salater
Kachumbersalat med tomater, agurker, rødløg og grøn chili
Varm ret med tilbehør
Lune frikadeller af gris - 2 stk. pr. person (1,3,7) Halal: Lune frikadeller af kylling - 2 stk. pr. person (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Bælgfrugtebøffer af Meyers bønner, svampe og krydderurter - 1 stk. pr. person
Kartoffelsalat med radiser, grønne asparges og krydderurter vendt i rygeostcreme
(æg, laktose)
Delikatesser
Grøn æggesalat med asparges, kapers og krydderurter
(æg, laktose)
Roastbeef med remoulade, ristede løg og revet peberrod
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Bagte majroer med rød spidskål, pærer, peberrod og dild. Hertil grov senneps vinaigrette
Beluga linser med bladselleri, gule beder, persille og kørvel
Gulerods råkost med rosiner og appelsin saft
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Lune frikadeller af gris - 2 stk. pr. person (1,3,7) Halal: Lune frikadeller af kylling - 2 stk. pr. person (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Bælgfrugtebøffer af Meyers bønner, svampe og krydderurter - 1 stk. pr. person
Kartoffelsalat med radiser, grønne asparges og krydderurter vendt i rygeostcreme
Dagens salater
Gulerods råkost med rosiner og appelsin saft
Varm ret med tilbehør
Gammeldags æggekage med bacon, kartofler, og cherrytomater. Hertil purløg (3,7) Halal: Gammeldags æggekage med kalkun bacon, kartofler, og cherrytomater. Hertil purløg (3,7)
(æg, laktose)
Vegetar: Gammeldags æggekage med kartofler og cherrytomater (3,7) Vegansk: 'Æggekage' med røget tempeh, kartofler og cherrytomater
(æg, laktose)
Delikatesser
Kogte kartofler med løvstikkecreme og syltet rabarber
(æg, laktose)
Oksefarsbrød med kaperscreme og semi tørrede tomater
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Blomkål med rød mangold, frisée, kørvel, estragon, mandler og granatæbler. Hertil dressing af kernemælk og kørvelolie
(laktose, nødder)
Mungbønner vendt i urte vinaigrette med haricot verts, cherrytomater persille og syltet rødløg
Sprød salat med revet broccoli, gulerødder, grønne æbler og forårsløg. Toppet med solsikkekerner
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandshvedebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Gammeldags æggekage med bacon, kartofler, og cherrytomater. Hertil purløg (3,7) Halal: Gammeldags æggekage med kalkun bacon, kartofler, og cherrytomater. Hertil purløg (3,7)
(æg, laktose)
Vegetar: Gammeldags æggekage med kartofler og cherrytomater (3,7) Vegansk: 'Æggekage' med røget tempeh, kartofler og cherrytomater
(æg, laktose)
Dagens salater
Sprød salat med revet broccoli, gulerødder, grønne æbler og forårsløg. Toppet med solsikkekerner
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Moussaka med oksekød, auberginer, løg, tomater og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetar: Moussaka med sojakød, auberginer, løg, tomater og kartofler (1,3,7) Vegansk: Moussaka med sojakød, auberginer, løg, tomater og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Brandmandens natmad - hønsesalat med røgede kartofler, bacon, purløg og syltet gulerødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kamsteg af gris med råmarineret rødkålssalat, æbler og kartoffelchips
Dagens salater
Tzatziki
(laktose)
Smørbønner med voksbønner, frisée, gule peberfrugter, citron og persille
Kartoffelsalat med agurker, rødløg, radiser, ærter og salatost vendt med olie og eddike
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk foccaciabrød med kartofler og rosmarin
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Moussaka med oksekød, auberginer, løg, tomater og kartofler
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Moussaka med sojakød, auberginer, løg, tomater og kartofler
Dagens salater
Kartoffelsalat med agurker, rødløg, radiser, ærter og salatost vendt med olie og eddike
(laktose)
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.