Det Velkendte
Sæt jer til bords om de bedste livretter fra klodens store køkkener og glæd jer til en frokost, der har madglæde og tradition som fundament og duftene fra de fjernere himmelstrøg som udsyn. I Det velkendtes køkken præsenterer vi de favoritter, som de er kendt og elsket af os alle sammen. Alting er hjemmelavet fra top til bund, uanset om vi serverer en fransk quiche lorraine med bacon og kartoffel eller sætter en simrende butter chicken med lune naanbrød og duftende basmatiris på menuen.
Få et tilbudDet velkendte
En hyldest til de allerbedste livretter kloden rundt
Med sæsonerne som ledestjerne er Det velkendte vores bud på en frokostoplevelse, der har rod i det klassiske verdenskøkken. Maden er som du kender den, og tilbehøret klassisk og hjemmelavet. Med Det Velkendte får I en alsidig frokostoplevelse, hvor madglæden begejstrer dag efter dag.
København og omegn
Fra 67,00 kr. pr. kuvert.
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I FROKOSTEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag får I serveret en varm ret med spændende tilbehør, der passer til. Retten serveres også i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater
Pålæg og delikatesser
Hver dag er der et udvalg af godt pålæg og lækre delikatesser
Brød og søde sager
Hver dag får I to salgs nybagt økologisk brød fra vores eget bageri, og om torsdagen ugens søde ting



Ugens menu 32 + 33
-
mandag 04 aug, 2025
-
tirsdag 05 aug, 2025
-
onsdag 06 aug, 2025
-
torsdag 07 aug, 2025
-
fredag 08 aug, 2025
-
mandag 11 aug, 2025
-
tirsdag 12 aug, 2025
-
onsdag 13 aug, 2025
-
torsdag 14 aug, 2025
-
fredag 15 aug, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Kylling Cacciatore med kyllingeoverlår, grønne oliven, rødløg, cherrytomater og peberfrugter (1 stk. pr. person). Hertil basilikum
Vegetarisk/Vegansk: Tempeh Cacciatore med grønne oliven, rødløg, cherrytomater og rød peberfrugt. Hertil basilikum.
Tilbehør: Pasta fusilli vendt med olivenolie.
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Vitello tonnato - Kalvesteg med tuncreme og kapers
(æg, laktose)
Paté af gris med syltede hvidløg og cornichoner
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Capresesalat med tomater, basilikum, mozzarella og ekstra jomfruolivenolie. Toppet med balsamicoglaze.
(laktose)
Babysalater med rød spidskål, agurk og syltede gulerødder
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Italiensk landbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Kylling Cacciatore med kyllingeoverlår, grønne oliven, rødløg, cherrytomater og peberfrugter (1 stk. pr. person). Hertil basilikum
Vegetarisk/Vegansk: Tempeh cacciatore med grønne oliven, rødløg, cherrytomater og rød peberfrugt. Hertil basilikum.
Tilbehør: Pasta fusilli vendt med olivenolie.
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Babysalater med rød spidskål, agurk og syltede gulerødder
Varm ret med tilbehør
Koteletter af nakkefilet med julienne-urter vendt i krydderurter, citron og olivenolie (1 stk. pr. person). Halal: Stegt kalkun med julienne-urter vendt i krydderurter, citron og olivenolie. Hertil yoghurt med mynte (7)
(laktose)
Grillet grøntsagsmix af auberginer, soltørrede tomater, rødløg, champignoner og østershatte med stegt halloumi (7). Vegansk: Samme ret uden mejeriprodukter. Hertil yoghurt med mynte (7)
(laktose)
Tilbehør: Bulgursalat med porrer, citron, persille og mynte
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Laksesalat med kapers, rødløg, æble og dild
(æg, laktose)
Kartofler med purløgscreme, rødløg og bacon
(æg, laktose)
Dagens salater
Kikærter med savojkål, syltet græskar og persille
Iceberg og romaine med krydderurter og ærter. Hertil mormordressing
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kartoffel- og timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Koteletter af nakkefilet med julienne-urter vendt i krydderurter, citron og olivenolie (1 stk. pr. person). Halal: Stegt kalkun med julienne-urter vendt i krydderurter, citron og olivenolie. Hertil yoghurt med mynte (7)
(laktose)
Grillet grøntsagsmix af auberginer, soltørrede tomater, rødløg, champignoner og østershatte med stegt halloumi (7). Vegansk: Samme ret uden mejeriprodukter. Hertil yoghurt med mynte (7)
(laktose)
Tilbehør: Bulgursalat med porrer, citron, persille og mynte.
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Iceberg og romaine med krydderurter og ærter. Hertil mormordressing.
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Sursød kylling med ananas, peberfrugter og rødløg. Hertil forårsløg
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk/Vegansk: Sursød tofu med ananas, peberfrugt og rødløg. Hertil forårsløg.
Tilbehør: Jasminris
Delikatesser
Kamsteg af gris med råmarineret rødkålssalat, svesker og flæskesvær.
Kalkunbryst med citron og timian. Hertil stegt fennikel og urtecreme.
(æg, laktose)
Dagens salater
Glasnudler med edamamebønner, rød spidskål, peberfrugter og bønnespirer.
(hvede (glutenholdigt korn))
Grøn salat med syltede radiser og kinaradiser. Toppet med ristede sorte sesamfrø.
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvedebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Sursød kylling med ananas, peberfrugter og rødløg. Hertil forårsløg.
(hvede (glutenholdigt korn))
Vegetarisk/Vegansk: Sursød tofu med ananas, peberfrugt og rødløg. Hertil forårsløg.
Tilbehør: Jasminris
Dagens salater
Grøn salat med syltede radiser og kinaradiser. Toppet med ristede sorte sesamfrø.
Varm ret med tilbehør
Ragout af salsiccia af gris med champignoner, gulerødder og bladselleri. Halal: Ragout af kalkunsalsiccia med champignoner, gulerødder og bladselleri.
(laktose)
Gratineret pasta penne med cherry tomater, courgetter, peberfrugt og ricottaost (1, 7). Vegansk: Samme ret uden mejeriprodukter.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tilbehør: Pasta tagliatelle vendt med olivenolie.
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Delikatesser
Roastbeef af okse med bearnaisecreme og syltede agurker.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Æggesalat med karry
(æg, laktose)
Dagens salater
Hvide bønner med cherrytomater, kapers, persille, rosmarin og citron.
Revet broccoli med hvidkål og rosiner vendt med æbleeddikevinaigrette. Toppet med ristede solsikkekerner.
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Fransk løgbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Peanutbutter cookies med chokolade
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Ragout af salsiccia af gris med champignoner, gulerødder og bladselleri. Halal: Ragout af salsiccia af kalkun med champignoner, gulerødder og bladselleri.
(laktose)
Gratineret pasta penne med cherrytomater, courgetter, peberfrugt og ricottaost (1, 7). Vegansk: Samme ret uden mejeriprodukter.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Tilbehør: Pasta tagliatelle vendt med olivenolie.
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Revet broccoli med hvidkål og rosiner, vendt med æbleeddikevinaigrette. Toppet med ristede solsikkekerner.
Torsdagssødt
Peanutbutter cookie med chokolade - indeholder peanuts
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Döner kebab af okse med løg. Hertil krydret hvidløgsdressing
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/Vegansk: Falafel (5 stk. pr. person). Hertil krydret hvidløgsdressing (7).
(laktose)
Tilbehør: Fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Hønsesalat med asparges, svampe og bacon.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Frikadeller af gris med baba ganoush og bagte peberfrugter.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Couscous med squash, peberfrugter, rødløg, persille, mynte og sumak.
(hvede (glutenholdigt korn))
Fyld til kebab: Salat Malfouf, marinerede rødløg og cherrytomater.
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Döner kebab af okse med løg. Hertil krydret hvidløgsdressing
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/Vegansk: Falafel (5 stk. pr. person). Hertil krydret hvidløgsdressing (7).
(laktose)
Tilbehør: Fladbrød - 1 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Fyld til kebab: Salat Malfouf, marinerede rødløg og cherrytomater.
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Okse rendang med gulerødder, hvidkål, kartofler, citrongræs, cashewnødder og kokosmælk. Hertil koriander
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Vegetarisk/vegansk: Røget tofu rendang med gulerødder, hvidkål, kartofler, citrongræs, cashewnødder og kokosmælk. Hertil koriander
(nødder)
Tilbehør: Basmatiris med gurkemeje
Delikatesser
Grov skinkesalat med rødløg, sennep og purløg
(æg, laktose)
Kyllingepate med confiteret and og citrontimian. Hertil rabarber og tyttebær chutney
Dagens salater
Gule nudler med gulerødder, pack choi, hvidkål og forårsløg vendt med chili og soja
(hvede (glutenholdigt korn))
Lynsyltet gulerødder med knuste peanuts og karse
(nødder)
Brød
Solsikkebrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Okse rendang med gulerødder, hvidkål, kartofler, citrongræs, cashewnødder og kokosmælk. Hertil koriander
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Vegetarisk/vegansk: Røget tofu rendang med gulerødder, hvidkål, kartofler, citrongræs, cashewnødder og kokosmælk. Hertil koriander
(nødder)
Tilbehør: Basmatiris med gurkemeje
Dagens salater
Lynsyltet gulerødder med knuste peanuts og karse
(nødder)
Varm ret med tilbehør
Byg selv fajitas med stegt gris, sorte bønner, rødløg, peberfrugter og majs. Hertil pico de gallo og chipotlecreme. Halal: Samme ret med kylling
(æg, laktose)
Vegetarisk: Byg selv fajitas med sorte bønner, stegte svampe, rødløg, peberfrugter og majs. Hertil pico de gallo og chipotlecreme. Vegansk: samme ret uden æg og mejeriprodukter
(æg, laktose)
Tilbehør: Hvede tortillas (2 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Kyllingebryst med hummus og syltede græskar
Æg med rejer, dildcreme og citron
(krebsdyr, æg, laktose)
Dagens salater
Mung bønner og edamame med søde kartofler, bladselleri, forårsløg og krydderurter vendt med chipotle og lime vinaigrette
Fyld til fajitas: Spidskål, agurker, cherrytomater og syltede rødløg
Brød
Purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Byg selv fajitas med stegt gris, sorte bønner, rødløg, peberfrugter og majs. Hertil pico de gallo og chipotlecreme. Halal: Samme ret med kylling
(æg, laktose)
Vegetarisk: Byg selv fajitas med sorte bønner, stegte svampe, rødløg, peberfrugter og majs. Hertil pico de gallo og chipotlecreme. Vegansk: samme ret uden æg og mejeriprodukter
(æg, laktose)
Tilbehør: Hvede tortillas - 2 stk. pr. person
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Fyld til fajitas: Spidskål, agurker, cherrytomater og syltede rødløg
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Fiskefrikadeller af torsk (2 stk. pr. person). Hertil sauce tartare
(æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Stegte gnocchi med grillede majs, rødløg, courgetter bagte cherrytomater og citronolie.
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Dampede kartofler
Delikatesser
Kamsteg af gris med ajvar og artiskokker vendt i persille
Tunsalat med majs, ærter, peberfrugter og rødløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Sorte ris med blomkålsris, grønne æbler, salatost og kørvel
(laktose)
Grønt salat med ristet græskarkerner. Hertil mormordressing
(laktose)
Brød
Naan-inspireret brød
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Fiskefrikadeller af torsk (2 stk. pr. person). Hertil sauce tartare
(æg, laktose)
Vegetarisk/vegansk: Stegte gnocchi med grillede majs, rødløg, courgetter bagte cherrytomater og citronolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Stegte gnocchi med grillede majs, rødløg, courgetter bagte cherrytomater og citronolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Grønt salat med ristet græskarkerner. Hertil mormordressing
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Tagine med kylling, auberginer, abrikoser, grønne oliven og mandler. Hertil mynte og persille
(nødder)
Vegetarisk/vegansk: Tagine med kikærter, søde kartofler, auberginer, abrikoser, grønne oliven og mandler. Hertil mynte og persille
(nødder)
Tilbehør: Couscous med squash, rødløg, peberfrugter, krydderurter og citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Chorizo af gris med aioli og mix af syltet rødløg og gulerødder
(æg, laktose)
Kogte kartofler med agurker, syltede radiser og rygeostcreme
(æg, laktose)
Dagens salater
Beluga linser med squash, grønkål og grøn chili
Agurker og fennikel med purløg og dadler. Hertil tahini dressing
Brød
Olivenbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Rødgrød med fløde
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Tagine med kylling, auberginer, abrikoser, grønne oliven og mandler. Hertil mynte og persille
(nødder)
Vegetarisk/vegansk: Tagine med kikærter, søde kartofler, auberginer, abrikoser, grønne oliven og mandler. Hertil mynte og persille
(nødder)
Tilbehør: Couscous med squash, rødløg, peberfrugter, krydderurter og citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Agurker og fennikel med purløg og dadler. Hertil tahini dressing
Torsdagssødt
Rødgrød med fløde
(laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Bøf sandwich med det hele - Stegt oksekødsbøf med bløde løg i brun sauce (1 stk. pr. person). Hertil rødløgsringe, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: Bøf sandwich med det hele - Stegt ærtebøffer med bløde løg i brun sauce brun sauce (1 stk. pr. person). Hertil rødløgsringe, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologiske burgerboller med sesam (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Plukket kyllingebryst med hjertesalat, cherrytomater, grana padano og cæsar dressing
(æg, laktose)
Røget filet af gris med røræg, cherrytomater og purløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Hvide bønner, kidney bønner, edamame bønner og rødløg vendt med rødvinseddike vinaigrette
Frillice med ærter og syltet skalotteløg
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Bøf sandwich med det hele - Stegt oksekødsbøf med bløde løg i brun sauce (1 stk. pr. person). Hertil rødløgsringe, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk/vegansk: Bøf sandwich med det hele - Stegt ærtebøffer med bløde løg i brun sauce brun sauce (1 stk. pr. person). Hertil rødløgsringe, syltede agurker og ristede løg
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Økologiske burgerbolle med sesam (1 stk. pr. person)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Dagens salater
Frillice med ærter og syltet skalotteløg
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
FROKOSTBUFFET FRA MEYERS I KØBENHAVN OG OMEGN
Meyers frokostbuffet ‘Det velkendte’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning? Så er Meyers frokostordning 'Det velkendte’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost i København er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din frokost er sund, økologisk og velsmagende.
VELSMAGENDE FAVORITTER
Vores frokostbuffet ‘Det velkendte’ hylder de gode favoritter, som er elsket af de fleste. I Meyers udgave af de klassiske retter følger vi årstiderne og laver ud fra sæsonens råvarer retter med fokus på velsmag og sundhed.
Det velkendte vil byde på klassikere fra de nordiske breddegrader og livretter fra det store verdenskøkken. Det er hverdagsretter som vi kender, men som også får et tvist af hele verden. Vi vil hele tiden forsøge at variere jeres frokost, så I ikke oplever for meget gentagelse. På menuen er der altid en varm ret, som også vil blive serveret i en vegetarisk udgave. De varme retter ledsages af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde af det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers - både rugbrød og surdejsbrød. Der vil desuden blive serveret et udvalg af godt pålæg og skønne delikatesser. Med andre ord vil der blive serveret mad til enhver smag.
Man kan vælge at få ‘Det velkendte’ leveret alle ugens dage, men det er også muligt at kombinere den med ‘Almanak’ eller ‘Den grønne’.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL – BLIV EN DEL AF VORES DIGITALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som, vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.