Tilbage

Den virtuelle julefrokost

I en tid, hvor vi opfordres til at være sammen hver for sig, har Meyers og Good Boys Agency udviklet et julefrokost-koncept, der giver jer mulighed for at holde fast i et af årets vigtigste sociale arrangementer: julefrokosten - nu i et virtuelt univers. Formålet med den virtuelle julefrokost er fejre højtidstraditionerne, dyrke fælleskabsfølelsen blandt medarbejderne, understøtte virksomhedskulturen og skabe et alternativt men engagerende rum, hvor ledere og medarbejdere kan mødes og bekræfte hinanden i det fælles værdisæt, som binder virksomheden sammen.

Når julefrokosten bliver digital

Den virtuelle julefrokost fås i en stor og lille udgave, som varer henholdsvis 2 og 3 timer.

Formatet er bygget op omkring et interaktivt underholdningsprogram, som alle medarbejdere deltager i online fra deres respektive devices i hjemmet.

Alle medarbejdere modtager en lækker, portionsanrettet julefrokostmenu fra Meyers leveret til døren, de kan nyde sammen med kollegaerne og underholdningen.

 • Firmajulefrokost

  Vi leverer maden hjem til alle medarbejdere

  Sammen med jer udvikler vi en julefrokostmenu, som vi portionspakker og leverer lige til døren til alle medarbejdere. Om I er til den klassiske julemenu, en vegetariske julemenu eller ønsker at sende alle medarbejdere en julekasse med masser af søde lækkerier til ganen, bestemmer I.

  Tag fat i os, så hjælper vi med at strikke den rigtige menu sammen til jer.

 • Vi skræddersyer koncept og underholdning sammen med jer

  Det endelige underholdningsprogram skræddersys i tæt samarbejde med jeres virksomhed, men kunne f.eks. bestå af:

  - Digital julebanko med lækre præmier
  - Live-koncerter med kendte artister
  - Digitale julehilsner fra kollega til kollega
  - Forproducerede video-indslag som ”kender du chefen?” à la ”kender du typen?”
  - Online-quiz med udgangspunkt i jeres virksomheds fortællinger
  - Konkurrencer med præmier for bedste juleoppyntning, julesweater etc.

  Julefrokosten følger et fast program, der styres af aftenens vært, så I får oplevelsen af at dele aftenen sammen. De forskellige underholdningsindslag sikrer, at alle får en unik og helt særlig julefrokostoplevelse.

Kontakt vores kundeservice på 39 18 69 00, send os en mail eller udfyld kontaktformularen for at få mere information.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Den virtuelle julefrokost

Hvad indebærer det tænker du måske. Vi har selv brugt mange timer på at overveje netop det. Vi fastholder essensen af julefrokosten ved hylde fællesskabsfølelsen, arrangere et underholdningsprogram og servere retter vi kender fra julefrokost menuen. Vi er i en tid, hvor vi er ved at lærer at være sammen hver for sig, hvor man mødes mere online. Den virtuelle julefrokost giver jer muligheden for at afholde et af årets helt store sociale arrangementer uden bekymringer. 

Meyers virtuelle julefrokost

Vi har sammen med Good Boys Agency udviklet et virtuelt julefrokost-koncept, som gør at i stadig kan afholde et af årets største fester. Vi kobler højtidstraditionerne med det højteknologiske og sørger for at i kan mødes online. Jeres behov er i centrum, når vi arrangerer en firmajulefrokost. Sammen med jer udvikler vi en julefrokostmenu, som bliver portionsanrettet og leveret lige til døren til alle jeres medarbejdere. 

Vi skræddersyr selvfølgelig også et underholdningsprogram i tæt samarbejde med jer. Der er ingen fast form, men det kunne inkludere digital julebanko med fantastiske præmier, live-koncerter med kendte artister, online-quiz med virksomheds fortællinger. 

Når planen først er lagt kommer den virtuelle julefrokost til at følge et fast program som styres af aftenens vært, så i alle kan tage del af den samme oplevelse. 

Jeres virtuelle julefrokost 

Kontakt vores kundeservice på 39 18 69 00, send os en mail eller udfyld kontaktformularen for at få mere information.