Festlokaler til leje i hjertet af København

BLOX EATS er spisestedet i BLOX. Her serverer vi smagfuld mad for alle med hang til store måltidsoplevelser i moderne og stemningsfulde lokaler.

Skab den perfekte ramme om din næste fest, møde, konference eller reception. Med en central placering i København, nem parkering og unik udsigt er BLOX en ideel lokation for både private og faglige arrangementer - omgivet af byens puls i det gamle København.

Der er mulighed for fuld forplejning.

I BLOX EATS udlejer vi food hall'en, som ligger på første etage:

I den ene ende - 40 pladser
I den anden ende - 84 pladser

Hvis hele food hall'en lejes, kan der skabes plads til 150.

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit arrangement.

Kontakt os på telefon eller via formularen her for at få mere information.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling kan frit gøres op til 4 uger før arrangementsdatoen. Hvis der afbestilles senere end 4 uger før, betales den totale ordresum dvs. både mad og drikkevarer. Ved no show betales ligeledes 100% af ordresummen.

Endeligt deltagerantal meddeles senest 8 dage før arrangementsdato, og kan maksimalt reduceres med 50% i forhold til det oprindelige deltagerantal. Herefter kan der ikke ændres i antallet, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt, og der vil således blive opkrævet betaling, for det antal der er bestilt til (8 dage før arrangementsdatoen) for såvel mad som drikkevarer.
Afbestilling af enkelte dele af menuen og drikkevarer kan ikke ske senere end 4 uger før arrangementsdatoen, med mindre andet er SKRIFTLIGT aftalt.