Vegetarisk julemad 2021

Juleaftensmenu, hvor saft og kraft hentes fra vinterens bedste grøntsager.

En vegetarisk menu til juleaften tilberedt af vinterens solide grøntsager som butternutsquash og selleri.

Vi har fortolket den klassiske julemiddag med det bedste fra planteriget i en version, du med garanti ikke har smagt før. Ved at bruge samme tilberedningsteknikker, som vi kender dem fra julekøkkenet både langtidsbager, confiterer og smørsteger vi grøntsagerne, så vi opnår den eftertragtede dybde og umami.

 

LIGE NU - GRATIS LEVERING
Brug koden: FRIJULEAFTEN

Årets menu

Prisen for hovedret og dessert er 245 kr (+ 85,- for forretten).

 • Leveres til hele landet

  Den 22. og 23. december

 • Vælg den vegetariske menu i bestillingen

 • Bestil helt ind til den 18. og 19. december

  Vi tager forbehold for udsolgt

 • Forret - tilvalg

  Carpaccio af saltbagt selleri

  Med forretten som tilvalg er det muligt at fuldende rammerne om julemiddagen og juleaftensmenuen til en lækker 3-rettersmenu. Forretten består af carpaccio af saltbagt selleri, ristet valnødder, grønkål, fintsnittet æbler & hasselnødvinaigrette

 • Hovedret

  Butternutsquash confiteret med julekrydderier

  Menuens hovedret består af butternutsquash confiteret med julekrydderier og toppet og saltede mandler med rødkål kogt med kirsebæreddike fra Nordhavn eddikebryggeri og julekrydderier. Hertil ristede små danske kartofler med timian og brune kartofler vendt i let saltet karamelsauce samt sauce på grøntsagsdemiglace smagt til med æblecidereddike.

 • Hovedret - tilvalg

  Grønkålssalat

  Til hovedretten kan fuldendes med et tilvalg som byder på grønkålssalat vendt med ristede valnødder og blodappelsinsvinaigrette.

 • Dessert

  Risalamande og kirsebærsauce

  Som en tradition til juleaften består juleaftensmenuens dessert af risalamande og kirsebærsauce tilsmagt med kardemomme og kanel, toppet med sukkerristede mandler og en hel mandel til en heldig gæst ved julebordet.

Få svar på dine spørgsmål

Du kan justere, ændre antallet, eller tilføje ekstra varer til din bestilling helt frem til 4 dage før leveringsdagen inden kl. 12.

Log ind på din bestilling her

 

Det er kun muligt at annullere bestillingen, hvis det er inden for deadline, som er 4 dage før levering inden klokken 12.00.

Vil du annullere bestillingen, kan du kontakte kundeservice indenfor åbningstiden telefonisk.

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

 

Telefon: 39 18 69 00 

Mail: post@meyers.dk 

I bestillingen kan du vælge hvor mange vegetariske juleaftensmenu-kuverter, du ønsker at bestille.

Se den vegetariske menu længere oppe på produktsiden.

 

Juleaftensmenuen leveres i engangsemballage. Her skal du skal selv opvarme og anrette maden. Find vejledningen her.

Vi leverer juleaftensmenuen til hele landet. Dog kun til brofaste øer (i engangsemballage). 

- Pris for levering: 75,- til Sjælland og 150,- til Fyn og Jylland. 

 

Bestil juleaftensmenuen senest henholdsvis lørdag d. 18. og søndag d. 19. december kl. 12.

 

Juleaftensmenuen kan bestilles med levering til onsdag d. 22. og torsdag d. 23. december. 

Bestil senest 4 dage kl. 12 før leveringsdagen. 

 

Åbningstider for kundeservice:  

Mandag - fredag:       09:00-17:00

Lørdag:                     10:00-18:00

Søndag:                    10:00-14:00

På alle menuer har vi noteret allergener, sådan at fødevareallergikere kan undgå fødevarer, de er allergiske overfor.

Vi har desværre ikke mulighed for at lave særlige menuer tilpasset fødevareallergier.

Ordrer under DKK 5.000

 

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 5 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

 

Ordrer på eller over DKK 5.000                    

 

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til post@meyers.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

 

Indtil kl. 12 4 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også justere din ordre på din profil "Mit Meyers", eller skriftligt ved at sende en mail til post@meyers.dk.

 

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 25 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 1 hel hverdag inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Vegetarisk juleaftensmenu 2021

Vegetarisk julemiddag 2021 fra Meyers 

Juleaften er en af de mest traditionsrige aftener i løbet af hele året. For mange af os er det med stor spænding, at vi ser frem mod aften, når mørket falder på, stearinlysene er tændt, juletræet pyntet og med julemiddagen i sigte. For børn og unge sjæle er det Disneys Juleshow og gaverne, der ventes på i spænding. De voksne ser ofte frem til alle traditionerne, som er forbundet med aftenen, hvor vi er sammen omkring et godt måltid. Julemiddagen er også meget traditionsbundet men gennem de sidste år er der sket et skifte og flere ser mod vegetarisk julemad, hvor de grønne planteproteiner spiller hovedrollen sammen med mange af de kendte elementer fra julemiddagen.  

Er du vegetar eller har du lyst til at prøve alternativ julemad, kan du også juleaften få vegetarisk mad ud af huset. Mens I hygger med forberedelserne, ser det sidste afsnit af årets julekalender og mærker julefreden langsomt sænke sig har vi gjort det nemt for jer at servere både den klassiske julemiddag eller vegetar julemiddag, for dem som ønsker det.  Hos Meyers har vores kokke sammensat en vegetarisk julemenu, som er lavet af gode råvarer og hvor grøntsagerne spiller hovedrollen og hvor de varme krydderier og intense smage fuldender din vegetariske jul.  

 

Se vores vegetariske julemenu 2021: 

Til din vegetariske juleaften har vi forberedt veltilberedt julemad. Du kan vælge en 2-retters eller 3-retters vegetarisk julemenu, hvor du kan tilkøbe forretten som er en carpaccio af saltbagt selleri med ristede valnødder og fintsnittede æbler. Hovedretten byder på butternutsquash confiteret med varme julekrydderier og toppet med saltet mandler. Som tilbehør får du serveret rødkål kogt med kirsebæreddike og julekrydderier. Menuen består også af hele to forskellige slags kartofler - ristede små danske kartofler med timian samt brune kartofler vendt i en let saltet karamelsauce. For at binde det hele sammen får du en sauce på grøntsags demi-glace, som er smagt til med vores æblecidereddike. Når maven er til det afslutter I måltidet med en klassisk blød risalamande med kirsebærsauce og sukkerristede mandler. Apropos mandler, giver vi dig naturligvis en hel mandel med, så kampen om mandelgaven kan begynde. Ingen jul uden god dansk julemad. Forbered en vegetarisk julemiddag uden stress. Bestil julemad til jeres juleaften her hos Meyers 

 

Levering af vegetar julemenu 

Meyers leverer julemenuer til din julemiddag helt ned til to kuverter, som er tilberedt af kvalitetsråvarer og med smag i højsæde til hele landet. Det eneste, du skal gøre, er at varme og anrette maden.