Catering til sommerfest

Bestil sommermenuen fra os og så klarer vi resten. Vi ved alle sammen, at måltider under åben himmel lokker smagen frem i råvarerne på en helt særlig måde. Vores kokke har holdt varmen hele den kolde vintertid ved at øve sig på den dejlige sommermenu, som vi skal nyde, når solen står højt. Las os stå for maden og drikkelse til sommerfesten, så I bare skal nyde selskabet og på de lyse nætter. ​

 • Lad os give en hånd med sommermenuen

  NU KAN VI IGEN HOLDE SOMMERFEST

  Vi er nok mange, der har skubbet fester og fejringer foran os det sidste år. Men nu kan vi langt om længe sende invitationerne ud og sætte datoen i kalenderen.

  Hvad end du har planlagt rund fødselsdag, bryllup, barnedåb eller firmafest, så giver vi gerne en hånd med menuen, så du kan tage afslappet imod dine gæster.

  Vores kokke har fået frit spil til at sammensætte en stribe dejlige menuer, der alle rimer på sommer og lyse aftener. Så er det op til dig at vælge, om dine gæster skal glæde sig til klassisk buffet, en velanrettet 3-retters menu eller I vil samles om delikate deleretter, som kan sendes rundt om bordet. Se vores populære sommermenuer herunder.

 • Leveret til døren

  Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

 • Minimal forberedelse

  Vores kokke tilbereder jeres menu, så du blot skal sørge for det allersidste, inden du kan servere for dine gæster.

 • Personale og leje af lokale

  Skal I holde et større sommerarrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

 • Meyers Venues

  Lej et af vores unikke lokaler til jeres sommerfest

  Vi kan tilbyde et unikt udvalg af ideelle lokaler og locations i København, Frederiksberg, Hellerup, og hele Nordsjælland, der kan tilgodese alle behov og ønsker for både stemning og placering.

  Se vores unikke lokationer her
 • Lad os planlægge jeres sommerfest fra start til slut

  Sommerfest med kollegaerne

  Skal I holde årets sommerfest med firmaet? Vi arrangerer firmafester i alle størrelser og har stor erfaring i at orkestrere forrygende fester, der blæser gæsterne bagover af begejstring, og gør jeres arrangement til en mindeværdig aften.

  Læs mere

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres sommerfest kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Sommerfest

Det er sommer og du kan endelig kommer i gang med at planlægge sommerfesten. Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En sommerfest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig godt. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle.

Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men ikke orker at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os.

Sommermenu

Vi tilbyder nemlig en stribe af sprudlende sommermenuer, der med garanti kan vække jubel hos dine gæster og sørger for, at I kommer både mætte og begejstrede gennem de lune og lyse sommeraftener. Sommerfesten er også en god mulighed at samle sine gæster om et middagsbord lækkert mad under åben himmel. Vores sommermenuer er udtænkt efter årstidens friskeste råvarer og udviklet med sommerstemning, sommerhygge og sommerfest i tankerne. Sommermenuen sætter den perfekte stemning til årets sommerfest. 
Ovenfor har vi samlet vores mest populære sommermenuer. Find den menu, der passer bedst til den sommerfest I ønsker at invitere til. 

Mad til sommerfest

Bestil sommermenuen fra os og så klarer vi resten. Du bestiller menuen online, og når dagen kommer, leveres menuen anrettet i fade og skåle. Du kan også tage kontakt til vores kundeservice for mere om sommermenuerne og muligheder. Lad os hjælpe dig med at holde en forrygende sommerfest.