Catering til sommerfest

Skal I holde sommerfest i år? Bestil sommermenuen fra os og så klarer vi resten, så I nemt kan byde jeres gæster til sommerfest. Vi ved alle sammen, at måltider under åben himmel lokker smagen frem i råvarerne på en helt særlig måde. Lad os stå for maden og drikkelse til jeres havefest, så I bare skal nyde selskabet og de lyse nætter. ​

VI TILPASSER MENUER TIL DIT ARRANGEMENT

At invitere til fest er en enestående begivenhed, der kræver den helt rigtige menu. Og det gør ikke noget, hvis gæsterne taler om maden længe efter, at festen er forbi. Vi gør os umage for, at du kan få præcis den menu, der passer allerbedst til netop din fest. Hvad end du holder uformel sommerfest i haven, bryllup med højbord og sølvbestik eller har inviteret til vegetarisk festmiddag derhjemme.

Vores team af kokke og eventplanlæggere er oppe på tæerne og klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om. Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt. Har I særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer, og vi har mere end tyve års erfaring med at sætte rammerne for festen baseret på jeres tema, budget og stil. 

Altid med sæsonens allerbedste råvarer i centrum, håndplukkede delikatesser og med hjælp fra vores dygtige kokkes gode idéer, er vi klar til at løfte madoplevelsen til dit arrangement til helt nye højder.

Kontakt os i formularen herunder for at høre nærmere og begynde planlægningen af din næste fest.

Få et tilbud på din menu

 • Personlige menuer tilpasset din begivenhed

 • Sæsonens allerbedste råvarer

 • Hensyn til allergener og særlige madpræferencer

Få et tilbud

Bestil skræddersyet catering til din næste fest

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke et gyldigt telefonnummer

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Jeg accepterer at Meyers må kontakte mig med et tilbud. Tilbuddet gælder for fester fra 10 kuverter. Du kan også ringe til os på 39 18 69 00 og få et personligt særtilbud.

 • Leveret til døren

  Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn og omegn

 • Minimal forberedelse

  Vores kokke tilbereder jeres menu, så du blot skal sørge for det allersidste, inden du kan servere for dine gæster.

 • Personale og leje af lokale

  Skal I holde et større sommerarrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

Se vores sommermenuer

Meyers Catering 2023

 • Lad os planlægge jeres sommerfest fra start til slut

  Sommerfest med kollegaerne

  Skal I holde årets sommerfest med firmaet? Vi arrangerer firmafester i alle størrelser og har stor erfaring i at orkestrere forrygende fester, der blæser gæsterne bagover af begejstring, og gør jeres arrangement til en mindeværdig aften.

  Læs mere
 • Meyers Venues

  Lej et af vores unikke lokaler til jeres sommerfest

  Vi kan tilbyde et unikt udvalg af ideelle lokaler og locations i København, Frederiksberg, Hellerup, og hele Nordsjælland, der kan tilgodese alle behov og ønsker for både stemning og placering.

  Se vores unikke lokationer her

Skal I holde sommerfest i 2023?

Det er sommer, og du kan endelig komme i gang med at planlægge sommerfesten. Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, at den er forbi. En sommerfest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig godt. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle. 

Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men ikke orker at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os. Fra Meyers kan du nemlig bestille mad ud af huset til din sommerfest 2023 – hvad enten det er en stor eller lille sommerfest, indendørs eller i haven står vores kokke klar til at kreere både tapas, buffet og 3-retters menuer.

Sommerens havefest

Vi glæder os altid til sommerens havefester, hvor de grønne omgivelser går op i en højere enhed med de duftende friske råvarer og de lyse nætter. Vi glæder os hvert år til sommerfest i haven. Sommerfesttemaet giver plads til skønne farver, dufte og fantastisk stemning. Er du dog løbet tør for idéer til både sommerfesttema og menuen til din fest, kan du blive inspireret af vores sommermenuer og få gode sommerfest ideer til jeres havefest.  

Hvad end du har planlagt rund fødselsdag, bryllup, barnedåb, studentergilde, havefest eller sommerfest til firma, så giver vi gerne en hånd med menuen, så du kan tage afslappet imod dine gæster. Vores kokke har holdt varmen hele den kolde vintertid ved at øve sig på den dejlige sommermenu, som vi skal nyde til havefesten, når solen står højt. Vi mener derfor, at vi har den perfekte havefestmad til jer.  

Mad til sommerfest

Vores kokke har fået frit spil til at sammensætte dejlig sommerfestmad, der er perfekt til sommerens lyse nætter. Så er det op til dig at vælge, om dine gæster skal glæde sig til klassisk sommerfestbuffet, eller en velanrettet 3-retters menu. Hvad end du har brug for, så har vi maden til din sommerfest - også både til dem, der er til de klassiske menuer med kød, og til de der foretrækker vegetariske retter. 

Sommermenu

Vi tilbyder nemlig en stribe af sprudlende sommermenuer, der med garanti kan vække jubel hos dine gæster og sørger for, at I kommer både mætte og begejstrede gennem de lune og lyse sommeraftener. Sommerfesten er også en god mulighed at samle sine gæster om et middagsbord, hvor I nyder lækkert mad under åben himmel. Vores sommermenuer er udtænkt efter årstidens mest friske råvarer og udviklet med sommerstemning, sommerhygge og sommerfest i tankerne. Sommermenuen sætter den perfekte stemning til årets sommerfest 2023. 

 
Ovenfor har vi samlet vores mest populære menuer til sommerfest. Find den menu, der passer bedst til den sommerfest, I ønsker at invitere til. Prøv f.eks. tapas, hvor der både er grønne og mere traditionelle retter på menuen. Eller vores vegetariske 3-retters. Uanset hvilken menu I er mest til, kan I få mad ud af huset fra Meyers. 

Bestil sommermenu ud af huset

Vil I invitere til sommerfesten og nyde selskabet uden at bruge alt for lang tid i køkkenet? Bestil sommermenuen ud af huset fra Meyers, og så klarer vi resten. Du bestiller menuen online, og når dagen kommer, leveres menuen anrettet i fade og skåle. Du kan også tage kontakt til vores kundeservice for at få mere at vide om sommermenuerne og mulighederne for at bestille både de klassiske og de vegetariske menuer. Vi har mange års erfaring med catering til sommerfester, og vi ved lige præcis, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde en forrygende sommerfest - både de indendørs og dem i haven.