Catering til sommerfest

Vi ved alle sammen, at måltider under åben himmel lokker smagen frem i råvarerne på en helt særlig måde. Vores kokke har holdt varmen hele den kolde vintertid ved at øve sig på den dejlige sommermad, som vi skal nyde, når solen står højt og der er disket op med havefest mad og drikkelse, som vi skal nyde på de lyse nætter. ​

 • Personale og leje af lokale

  Skal I holde et større julefrokost arrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

 • Leveret til døren

  Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn og omegn.

 • Minimal forberedelse

  Vores kokke tilbereder jeres menu helt færdig, så du blot skal sørge for det allersidste.

 • Meyers venues

  Lej et af vores unikke lokaler til jeres sommerfest

  Vi kan tilbyde et unikt udvalg af ideelle lokaler og locations i København, Frederiksberg, Hellerup, og hele Nordsjælland, der kan tilgodese alle behov og ønsker for både stemning og placering.

  Se vores unikke lokationer her
 • Lad os planlægge jeres sommerfest fra start til slut

  Skræddersyede events

  Skal I holde årets sommerfest? Vi arrangerer firmafester i alle størrelser og har stor erfaring i at orkestrere forrygende fester, der blæser gæsterne bagover af begejstring, og gør jeres arrangement til en mindeværdig aften.

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres sommerfest kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Mad ud af huset til sommerfest

Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig godt. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle.

Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men ikke orker at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os.

Vi tilbyder nemlig en stribe af sprudlende festmenuer, der med garanti kan vække jubel hos dine gæster og sørger for, at I kommer både mætte og begejstrede gennem de lune forårsaftener.