Catering til sommerfest

Skal I holde sommerfest i år? Bestil sommermenuen fra os og så klarer vi resten, så I nemt kan byde jeres gæster til sommerfest. Vi ved alle sammen, at måltider under åben himmel lokker smagen frem i råvarerne på en helt særlig måde. Lad os stå for maden og drikkelse til jeres havefest, så I bare skal nyde selskabet og de lyse nætter. ​

Se vores sommermenuer

Meyers Catering 2022

 • Leveret til døren

  Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn og omegn

 • Minimal forberedelse

  Vores kokke tilbereder jeres menu, så du blot skal sørge for det allersidste, inden du kan servere for dine gæster.

 • Personale og leje af lokale

  Skal I holde et større sommerarrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

 • Lad os planlægge jeres sommerfest fra start til slut

  Sommerfest med kollegaerne

  Skal I holde årets sommerfest med firmaet? Vi arrangerer firmafester i alle størrelser og har stor erfaring i at orkestrere forrygende fester, der blæser gæsterne bagover af begejstring, og gør jeres arrangement til en mindeværdig aften.

  Læs mere
 • Meyers Venues

  Lej et af vores unikke lokaler til jeres sommerfest

  Vi kan tilbyde et unikt udvalg af ideelle lokaler og locations i København, Frederiksberg, Hellerup, og hele Nordsjælland, der kan tilgodese alle behov og ønsker for både stemning og placering.

  Se vores unikke lokationer her

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres sommerfest kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Skal I holde sommerfest i år?

Det er sommer og du kan endelig komme i gang med at planlægge sommerfesten. Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter at den er forbi. En sommerfest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig godt. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle.

Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men ikke orker at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os.

Sommerens havefest

Vi glæder os altid til sommerens havefester, hvor de grønne omgivelser går op i en højere enhed med de duftende friske råvarer og de lyse nætter. Vi glæder os hvert år til sommerfest i haven. Sommerfesttemaet giver plads til skønne farver, dufte og fantastisk stemning. Bliv inspireret af vores sommermenuer og få gode sommerfest ideer til jeres havefest. 

Hvad end du har planlagt rund fødselsdag, bryllup, barnedåb, havefest eller sommerfest til firma, så giver vi gerne en hånd med menuen, så du kan tage afslappet imod dine gæster. Vores kokke har holdt varmen hele den kolde vintertid ved at øve sig på den dejlige sommermenu, som vi skal nyde til havefesten, når solen står højt. Vi mener derfor, at vi har den perfekte havefestmad til jer. 

Mad til sommerfest

Vores kokke har fået frit spil til at sammensætte dejlig sommerfestmad, der er perfekt til sommerens lyse nætter. Så er det op til dig at vælge, om dine gæster skal glæde sig til klassisk sommerfest buffet, eller en velanrettet 3-retters menu. Hvad end du har brug for, så har vi maden til din sommerfest.

Sommermenu

Vi tilbyder nemlig en stribe af sprudlende sommermenuer, der med garanti kan vække jubel hos dine gæster og sørger for, at I kommer både mætte og begejstrede gennem de lune og lyse sommeraftener. Sommerfesten er også en god mulighed at samle sine gæster om et middagsbord lækkert mad under åben himmel. Vores sommermenuer er udtænkt efter årstidens friskeste råvarer og udviklet med sommerstemning, sommerhygge og sommerfest i tankerne. Sommermenuen sætter den perfekte stemning til årets sommerfest. 


Ovenfor har vi samlet vores mest populære menuer til sommerfest. Find den menu, der passer bedst til den sommerfest I ønsker at invitere til. 

Bestil sommermenu ud af huset

Vil I invitere til sommerfesten og nyde selskabet uden at bruge alt for lang tid i køkkenet? Bestil sommermenuen ud af huset og så klarer vi resten. Du bestiller menuen online, og når dagen kommer, leveres menuen anrettet i fade og skåle. Du kan også tage kontakt til vores kundeservice for mere om sommermenuerne og muligheder. Vi har mange års erfaring med sommerfest catering og vi ved lige præcis, hvordan vi kan hjælpe dig med at holde en forrygende sommerfest.