Catering til sommerfest

Vi ved alle sammen, at måltider under åben himmel lokker smagen frem i råvarerne på en helt særlig måde. Vores kokke har holdt varmen hele den kolde vintertid ved at øve sig på den dejlige sommermad, som vi skal nyde, når solen står højt og der er disket op med havefest mad og drikkelse, som vi skal nyde på de lyse nætter. ​

 • Lad os give en hånd med sommermenuen

  NU KAN VI IGEN HOLDE SOMMERFEST

  Vi er nok mange, der har skubbet fester og fejringer foran os det sidste år. Men nu kan vi langt om længe sende invitationerne ud og sætte datoen i kalenderen.

  Hvad end du har planlagt rund fødselsdag, bryllup, barnedåb eller firmafest, så giver vi gerne en hånd med menuen, så du kan tage afslappet imod dine gæster.

  Vores kokke har fået frit spil til at sammensætte en stribe dejlige menuer, der alle rimer på sommer og lyse aftener. Så er det op til dig at vælge, om dine gæster skal glæde sig til klassisk buffet, en velanrettet 3-retters menu eller I vil samles om delikate deleretter, som kan sendes rundt om bordet. Se vores populære sommermenuer herunder.

 • Personale og leje af lokale

  Skal I holde et større sommerarrangement, har I mulighed for at leje et af vores unikke lokaler. Vi kan også hjælpe med kokke og tjenere, der kan anrette, servere og stå for opvasken.

 • Leveret til døren

  Vi leverer lige til døren i Storkøbenhavn, Aarhus og omegn samt Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle.

 • Minimal forberedelse

  Vores kokke tilbereder jeres menu, så du blot skal sørge for det allersidste, inden du kan servere for dine gæster.

 • Meyers Venues

  Lej et af vores unikke lokaler til jeres sommerfest

  Vi kan tilbyde et unikt udvalg af ideelle lokaler og locations i København, Frederiksberg, Hellerup, og hele Nordsjælland, der kan tilgodese alle behov og ønsker for både stemning og placering.

  Se vores unikke lokationer her
 • Lad os planlægge jeres sommerfest fra start til slut

  Skræddersyede firmaevents

  Skal I holde årets sommerfest med kollegaerne? Vi arrangerer firmafester i alle størrelser og har stor erfaring i at orkestrere forrygende fester, der blæser gæsterne bagover af begejstring, og gør jeres arrangement til en mindeværdig aften.

Tøv ikke med at kontakte os og få gode forslag til, hvordan jeres sommerfest kan blive en festlig dag.

Kontakt os

{{Message}}

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Ikke en gyldig e-mail adresse.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Feltet er påkrævet, udfyld venligst.

Mad ud af huset til sommerfest

Der findes ikke noget bedre end at holde en fest, som folk husker længe efter, den er forbi. En fest, hvor maden er mindeværdig, og hvor folk hygger sig godt. Men magien opstår ikke helt af sig selv. Man må gøre sig umage, og her spiller maden en stor rolle.

Hvis du gerne vil blæse dine gæster bagover af begejstring, men ikke orker at stå på hovedet i køkkenet, kan du overlade tjansen til os.

Vi tilbyder nemlig en stribe af sprudlende festmenuer, der med garanti kan vække jubel hos dine gæster og sørger for, at I kommer både mætte og begejstrede gennem de lune forårsaftener.