ØLANDSBOLLER
Sprøde, økologiske boller bagt på surdej og stenformalet ølandshvede.
Vores brød er koldhævet i minimum 12 timer. Melet kommer udelukkende fra økologisk korn dyrket i Norden, primært i Danmark. Vi samarbejder med nogle af Nordens mest kvalitetsbevidste og dedikerede bønder, som prioriterer at dyrke gamle kornsorter med stor smag og næringsværdi, uden brug af sprøjtemidler og kunstgødning.
Hvedemel*, vand, fuldkorns ølandshvedemel*, surdej* (hvedemel*, vand, fuldkorns ølandshvedemel*, rugmel*, hvedeflager*, salt, mælkesyrebakterier), havsalt tilsat jod, gær*, bygmaltmel*, hvedegluten*, melbehandlingsmiddel (E300)
*= økologisk
Indhold: 6 stk af 65 g, i alt 390 g
Energi | 993KJ/ 237Kcal |
Fedt | 1 g |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,2 g |
Kulhydrat | 46,4 g |
- heraf sukkerarter | 0,8 g |
Kostfibre | 4,2 g |
Protein | 7,9 g |
Salt | 1,6 g |
Meny, Wolt og nemlig.com.