Tilbage

Foredrag med Claus Meyers

Book et foredrag med Claus Meyer

I mere end 30 år har Claus Meyer gennem et utrætteligt iværksætteri og med velsmag som våben forsøgt at frisætte uforløste potentialer. Claus formulerer ikke langsigtede planer for sit liv og omfanget af virksomheden har aldrig været et mål i sig selv. Han har fulgt sit hjerte på rejsen og blandt andet været drevet af glæden ved at se andre mennesker udfolde deres helt særlige talent samt hjælpe og rådgive virksomheder med at komme på sporet af det de gerne vil være og brænder for - til gavn og glæde for medarbejderne, virksomhedens forretning og samfundet – i hele verden.


OM AT ELSKE DET, MAN GØR

Hvem havde troet, at en diæt på frysegrønt, hvid sovs og skamkogte kartofler skulle opfostre en af nordens mest indflydelsesrige gastronomiske entreprenører, at en socioøkonomisk kokkeskole skulle katalysere en mindre madrevolution, eller at Nykøbing FC skulle slå FCK ud af landspokalturneringen i fodbold. Med sin skabertrang stod Claus Meyer i spidsen for etableringen af noma og udviklingen af Det Ny Nordiske Køkken. Senere konverterede han sine erfaringer til madskoler i nogle af verdens fattigste områder. I dag er han tilbage i Meyers, hvor han arbejder med forretningsudvikling, bæredygtighed og udrulning af virksomhedens nyligt formulerede formål. Han er engageret i Melting Pot Fonden og en håndfuld unge virksomheder, og han leverer strategisk rådgivning. Lær af Claus Meyers fantastiske rejse, hvordan man skaber ny begejstring, driver innovation og faciliterer læring på kanten af virksomheden. Om at elske det, man gør. Om at udfolde sit fulde potentiale. Et foredrag til alle i virksomheden eller til deltagerne på jeres næste kursus eller konference.

VIRKSOMHEDENS SAMFUNDSANSVAR

Formål, forandringsledelse og forretning

"Claus Meyer stiftede MEYERS i 1989. Virksomheden, der siden 2022 har haft "betingelsesløst værtskab" som sit erklærede formål opererer i dag på de fleste niveauer af fødevarebranchen. Ambitionen om at udleve en ambitiøs bæredygtighedsdagsorden uden at sætte hverken velsmag eller økonomi over styr er den drivende kraft, når MEYERS dagligt serverer knap 30 tusinde måltider i kantiner og frokostordninger landet over eller løser rådgivningsopgaver for kommuner i Danmark og i udlandet. Claus Meyer har solgt virksomheden MEYERS ad to omgange. Først til en kapitalfond og senere til en engelsk spiller i restaurations- og fødevaresektoren - og han er fortsat, udover at være en betydelig aktionær, en aktiv del af virksomhedens drift og udvikling."

Læs meget mere om Claus Meyers bedrifter og projektportefølje på https://www.clausmeyerko.com/

Book et foredrag med Claus Meyer: Booking@cmholding.dk 

 

Madkultur og livskvalitet

I dette foredrag trækker Claus Meyer en linie fra sin barndom på Lolland, gennem det skelsættende ophold som ung mand i huset i Frankrig og frem til sit liv i dag som madentreprenør og far til tre piger.

Claus Meyer hudfletter den danske madkultur og den fremherskende sundhedsopfattelse, og viser hvor lidt der skal til for, at vi får en smuk madkultur, vi kan være stolte af at videregive til vores børn. Undervejs giver han et bud på, hvordan vi får enderne til at mødes i køkkenet, når vi har travlt, og hvordan vi bygger bro mellem sundhed og sanselighed. Hør svaret på, om det er vigtigere at spise hummer og trøfler end kartofler og svin, samt hvorfor vi skal have et nyt nordisk køkken.