Mød os

Diversitet inspirerer os og vores stærke kultur binder os sammen på tværs af afdelinger og opgaver. Vores køkkener, kontorer og kantiner er befolket af fantastiske mennesker, der deler vores værdier om at skabe uforglemmelige spiseoplevelser og løfte vores fælles madkultur på en måde, der gavner både mennesker og klode. Mød en række af de folk, som har valgt at være en del af holdet og hør mere om, hvor du passer ind.

Sammen når vi længst

Det er uden tvivl vores store samling af viden, kompetencer og håndværksmæssig stolthed hos kokke, bagere, konditorer og andre, der gør, at vi kan bevare vores høje standard og ruste os som virksomhed til at udleve vores mål om bedre madoplevelser for flere.

Her på siden kan du møde nogle af vores kolleger og få en dybere indblik i, hvordan du kan udvikle dit potentale hos os. 

 

 • Mød os

  Mette Hvidtfeldt Friis

  Forretningschef ved Meyers i Aarhus

  • 40 år
  • Forretningschef ved Meyers i Aarhus
  • En del af holdet siden marts 2022

  Som forretningschef i vores århusianske afdeling har Mette det overordnede ansvar for driften af køkkenet, nysalg, fastholdelse af eksisterende frokostkunder samt udviklingen af forretningen. Mette har tidligere været hos Compass Group i 11 år, hvor hun startede som kok og i de sidste 5 år var sitemanager og kundechef med ansvar for universiteter, professionshøjskoler og andre uddannelsessteder vest for Storebælt.

  Som forretningschef i Meyers får Mette mulighed for at kombinere sine kompetencer og erfaring inden for gastronomi forretning og ledelse:

  ”Hos Meyers kan man virkelig mærke en dybfølt vilje til at gøre en forskel og et utrætteligt fokus på kvalitet og udvikling - både i gastronomiens og i bæredygtighedens tegn. Det er fx helt unikt for branchen, at vi har Meyers Madhus, som konstant sørger for, at vores udvikling er i top.”

 • Møs os

  Jonas Boelt

  Køkkenchef hos Meyers

  • 36 år
  • Overordnet køkkenchef i Meyers
  • En del af holdet siden 2020

  Inden Jonas blev en del af Meyers i 2020, tilbragte han en årrække som køkkenchef og sparringspartner for gastronomisk udvikling i Claus Meyers store madprojekt på Grand Central Station i New York. Efter en periode som selvstændig gastronomisk rådgiver i både ud- og indland, har Jonas nu det overordnede ansvar for både mad og medarbejdere i vores storkøkkener, som producerer velsmagende menuer til alt fra bryllupper og fødselsdage til firmafester og storstilede konferencer.

  For Jonas står maden i centrum, men menneskerne bag er endnu vigtigere:
  ”Et godt arbejdsmiljø står øverst på menuen for mig som leder. Madlavning er en holdsport, og i Meyers sætter vi barren højt både fagligt og menneskeligt. Vi skal have det sjovt sammen, når vi går i køkkenet som team.”

 • Mød os

  Grace Møller

  Kok i Meyers Frokostkøkken

  • 37 år
  • Kok i Meyers frokostkøkken
  • En del af holdet siden 2017

  I Meyers får du masser af udviklingsmuligheder omgivet af gode råvarer og tårnhøje, faglige ambitioner. Tag for eksempel Grace: Hun startede som vikar i vores firmafrokostkøkken, men i dag er hun en uundværlig brik som fastansat kok i teamet. Her bidrager hun både med godt køkkenhåndværk, et smittende humør og en sygende, ugandanesisk accent.

  På spørgsmålet om, hvad Grace elsker mest ved sit arbejde i Meyers, lyder svaret:
  ”Hver dag træder jeg ind i en verden af god mad. Vi får lov til at arbejde med et stort udvalg og råvarer af høj kvalitet. Jeg elsker at arbejde med økologi og grøntsager.”

 • Mød os

  Christian Wiisbye

  Køkkenchef i Meyers Frokostkøkken

  • 33 år
  • Køkkenchef i Meyers frokostkøkken
  • En del af holdet siden sommeren 2021

  Christian er en af vores nyeste kollegaer i Meyers frokostkøkken, som har til huse på Hedegårdsvej på Amager. Hver morgen styrer han slagets gang, når massevis af dygtige kokke og andre kollegaer møder ind for at tilberede en velsmagende frokostpause til en lang række danske virksomheder. I vores frokostkøkken laver vi mad til mindre og mellemstore firmaer, der f.eks. ikke selv har en kantine på deres arbejdsplads. Vi driver et lignende, kvalitetsbevidst storkøkken til vores østjyske firmakunder i Tranbjerg syd for Aarhus.

  Om sit arbejde fortæller Christian:
  ”Jeg havde en forventning til, at Meyers ville være en god og professionel arbejdsplads, hvor jeg også selv kunne lære noget nyt. De forventninger er virkelig blevet indfriet - og jeg fik også hurtigt mulighed for at bidrage med mine egne idéer.”

 • Mød os

  Lisa Lov

  Gastronomisk Udvikler på Den Grønne frokostordning

  • Gastronomisk Udvikler på Den Grønne frokostordning
  • En del af holdet siden oktober 2022

  Lisa er oprindeligt fra New Zealand og begyndte at lave mad som 17-årig ved siden af sine studier. Siden har hun rejst verden rundt og arbejdet på hæderkronede restauranter i blandt andet Australien og Rusland. I 2010 kom hun til Danmark og blev en del af Relæ-gruppen, hvor hun havde ansvaret for grøntsagspartiet. I 2018 tog hun springet og åbnede sin egen restaurant, den anmelderroste Tigermom på Nørrebro, hvor hun serverede asiatisk inspirerede retter ved at bruge lokale, bæredygtige og økologiske råvarer.

  Som gastronomisk udvikler for Det Grønne frokostkøkken arbejder Lisa dagligt med at udvikle nye smage og nuancer til de grønne retter, og hun håber at:
  "Med min mange års erfaring fra restaurationsbranchen i København og netværk til små, økologiske fødevareproducenter håber jeg at kunne hjælpe med at fremme kvaliteten og variationen i den vegetariske frokost. Jeg ønsker at bidrage i en positiv retning, opfordre vores kunder til at spise mere grønt og vise alle de muligheder og nuancer som det grønne køkken har."

Bliv en del af fællesskabet - vil du være kok, underviser, rådgiver eller noget helt fjerde? 


I videoen nedenfor fortæller faglig chef i Meyers Madhus, Bo Frederiksen, om hvordan du kan blive en del af fællesskabet i Meyers.

Vi tilbyder spændende jobmuligheder inden for gastronomiens verden

Vil du være en del af holdet i Meyers?