Mød os

Diversitet inspirerer os og vores stærke kultur binder os sammen på tværs af afdelinger og opgaver. Vores køkkener, kontorer og kantiner er befolket af fantastiske mennesker, der deler vores værdier om at skabe uforglemmelige spiseoplevelser og løfte vores fælles madkultur på en måde, der gavner både mennesker og klode. Mød en række af de folk, som har valgt at være en del af holdet og hør mere om, hvor du passer ind.

Sammen når vi længst

Det er uden tvivl vores store samling af viden, kompetencer og håndværksmæssig stolthed hos kokke, bagere, konditorer og andre, der gør, at vi kan bevare vores høje standard og ruste os som virksomhed til at udleve vores mål om bedre madoplevelser for flere.

Her på siden kan du møde nogle af vores kolleger og få en dybere indblik i, hvordan du kan udvikle dit potentale hos os. 

 

 • Mød os

  Tanja Weber

  Køkkenchef på DEILIG og Restaurant H.C. i Odense

  • 31 år
  • Køkkenchef på DEILIG og Restaurant H.C. i Odense
  • En del af holdet siden 2020

  Tanja er udlært fra hæderkronede Falsled Kro i Millinge på Sydfyn, men har også slået sine folder på Bistro Bohème i København. Sidenhen har hun stået i spidsen for køkkenet på luksushotellet Stella Maris i Svendborg, inden hun tiltrådte som køkkenchef for ikke bare én men TO Meyers-spisesteder i Odense: DEILIG på museet H.C. Andersens Hus og Restaurant H.C. på Hotel Odeon.

  Som køkkenchef i Meyers får Tanja mulighed for at sætte alle sine interesseområder i spil:

  ”Efter min læretid på Falsled fik jeg mulighed for at rejse til Singapore for at studere desserter og chokolade. Her mødte jeg kollegaer fra hele verden og blev dybt inspireret af mange forskellige verdenskøkkener. Så selv om jeg går meget op i at bruge lokale, danske råvarer, så lader jeg mig gerne inspirere af eksotiske egne og teknikker.”

 • Mød os

  Maria Junker

  Køkkenchef hos Meyers i Tårnet

  • 31 år
  • Køkkenchef hos Meyers i Tårnet
  • En del af holdet siden 2019

  Maria er køkkenchef i restaurant Meyers i Tårnet på toppen af Christiansborg og sætter i dag den gastronomiske linje. Tidligere har Maria slået sine folder på Restaurant Schønnemanns, så smørrebrød og den danske madskat er velkendt territorie for Maria, som også har haft sin egen lille restaurant midt i Helsingør. Med et skarpt fokus rettet mod planteriget, er det særligt det grønne køkken, som er Marias metier med bæredygtighed og danske råvarer som redskaber.

  Både anmeldere og gæster roser maden hos Meyers i Tårnet, og selv siger Maria:

  ”Sæsonerne løber som den røde tråd i vores køkken, og vi bruger flittigt af råvarerne fra det lokale spise¬kammer. Alt bliver lavet fra bunden, og de grønne retter er tilberedt med fokus på fylde og smagsintensitet med lige dele genkendelige og overraskende elementer. På den måde bliver vores mad i Tårnet både klassisk og ny på én og samme tid.”

 • Møs os

  Jonas Boelt

  Køkkenchef hos Meyers

  • 36 år
  • Overordnet køkkenchef i Meyers
  • En del af holdet siden 2020

  Inden Jonas blev en del af Meyers i 2020, tilbragte han en årrække som køkkenchef og sparringspartner for gastronomisk udvikling i Claus Meyers store madprojekt på Grand Central Station i New York. Efter en periode som selvstændig gastronomisk rådgiver i både ud- og indland, har Jonas nu det overordnede ansvar for både mad og medarbejdere i vores storkøkkener, som producerer velsmagende menuer til alt fra bryllupper og fødselsdage til firmafester og storstilede konferencer.

  For Jonas står maden i centrum, men menneskerne bag er endnu vigtigere:
  ”Et godt arbejdsmiljø står øverst på menuen for mig som leder. Madlavning er en holdsport, og i Meyers sætter vi barren højt både fagligt og menneskeligt. Vi skal have det sjovt sammen, når vi går i køkkenet som team.”

 • Mød os

  Grace Møller

  Kok i Meyers Frokostkøkken

  • 37 år
  • Kok i Meyers frokostkøkken
  • En del af holdet siden 2017

  I Meyers får du masser af udviklingsmuligheder omgivet af gode råvarer og tårnhøje, faglige ambitioner. Tag for eksempel Grace: Hun startede som vikar i vores firmafrokostkøkken, men i dag er hun en uundværlig brik som fastansat kok i teamet. Her bidrager hun både med godt køkkenhåndværk, et smittende humør og en sygende, ugandanesisk accent.

  På spørgsmålet om, hvad Grace elsker mest ved sit arbejde i Meyers, lyder svaret:
  ”Hver dag træder jeg ind i en verden af god mad. Vi får lov til at arbejde med et stort udvalg og råvarer af høj kvalitet. Jeg elsker at arbejde med økologi og grøntsager.”

 • Mød os

  Christian Wiisbye

  Køkkenchef i Meyers Frokostkøkken

  • 33 år
  • Køkkenchef i Meyers frokostkøkken
  • En del af holdet siden sommeren 2021

  Christian er en af vores nyeste kollegaer i Meyers frokostkøkken, som har til huse på Hedegårdsvej på Amager. Hver morgen styrer han slagets gang, når massevis af dygtige kokke og andre kollegaer møder ind for at tilberede en velsmagende frokostpause til en lang række danske virksomheder. I vores frokostkøkken laver vi mad til mindre og mellemstore firmaer, der f.eks. ikke selv har en kantine på deres arbejdsplads. Vi driver et lignende, kvalitetsbevidst storkøkken til vores østjyske firmakunder i Tranbjerg syd for Aarhus.

  Om sit arbejde fortæller Christian:
  ”Jeg havde en forventning til, at Meyers ville være en god og professionel arbejdsplads, hvor jeg også selv kunne lære noget nyt. De forventninger er virkelig blevet indfriet - og jeg fik også hurtigt mulighed for at bidrage med mine egne idéer.”

Bliv en del af fællesskabet - vil du være kok, underviser, rådgiver eller noget helt fjerde? 


I videoen nedenfor fortæller faglig chef i Meyers Madhus, Bo Frederiksen, om hvordan du kan blive en del af fællesskabet i Meyers.

Vi tilbyder spændende jobmuligheder inden for gastronomiens verden

Vil du være en del af holdet i Meyers?