Grøn succes har vist vejen
I starten af 2019 etablerede Meyers et 100% plantebaseret køkken i Nordhavn, som på få måneder er blevet en overvældende succes. Aftalen med Massive Catering er et strategisk led i den videre udvikling af Meyers Køkken.
"Med lanceringen af det grønne køkken har vi set, at kunderne gerne vil have flere valgmuligheder. Vi ser også, at virksomhederne oftere ønsker at skifte indholdet af frokosten uden at ville bruge tid på at skifte leverandør. Derfor investerer vi i flere kvalitetsprodukter og endnu bedre service," siger Jesper Uggerhøj og uddyber:
"Vi er meget glade for, at Bo Sand Hersoug har takket ja til at blive en del af Meyers, og ikke mindst at han fortsætter med at lede og drive Massive Catering som hidtil."
Endnu flere frokostløsninger på vej. Med Massive Catering som en del af Meyers Køkken, kan kunderne fremover vælge mellem Meyers klassiske frokostbuffet, en grøn frokost og frokost fra Massive Catering. Med opkøbet er ambitionen at kunne udvikle og tilbyde kunderne endnu flere unikke løsninger hos én samlet leverandør, samt at opnå kritisk masse på markedet for frokost til virksomheder.
”Vi kan se, at der er et marked for den her type ydelser. Det giver forretningsmæssigt mening at slå sig sammen, så vi kan nå ud til endnu flere kunder,” siger stifter og ejer af Massive Catering, Bo
Sand Hersoug, og slutter:
”Selvfølgelig er jeg en glad mand i dag. Det er kæmpestort at kunne føre det firma, jeg startede for 15 år siden, ud på en ny rejse. Men mest af alt er jeg glad, fordi jeg personligt får mulighed for at være med helt fremme og realisere det nye kapitel i Massive Caterings historie.”