Gua Bao
695,-
pr. person
Kom tættere på Østen og dets krydrede gadekøkken med den ultimative street food-klassiker gua bao. Den er ikke uden grund blevet et kæmpe hit i hele verdenen, og gua bao-bollen er flyttet fra de asiatiske gademarkeder til restauranter i storbyer fra New York til København.
På dette kursus lærer du at arbejde med den bløde bao dej, at lave din helt egen hoisinsauce, og ikke mindst at tilberede i den autentiske bambusdampkoger, som er uundværlig til fremstilling af de lette og luftige boller. Vi fylder de dampede brødlommer med velsmagende tilbehør som stegte og krydrede svampe, syltet grønt, frisk koriander og hoisinsauce.
Vi nyder selvfølgelig resultatet til sidst på kurset sammen med et godt glas vin, en kold øl eller et glas læskende æblemost.
Hvad lærer du?
Du lærer om teknikkerne bag den klassiske hvededej til de karakteristiske dampede boller og tilberedning af dem i bambusdampkogere. Vores kok fortæller og viser dig alt om ælteteknik og dampetid.
Du lærer at lave en klassisk hoisinsauce, som er et bærende element til at skabe den helt rigtige søde og krydrede smag i gua baoen. Vi fokuserer også på lynsyltningen af nogle af sæsonens gode grøntsager, som vil være det friske element i det endelige resultat.
Kokken vil have forberedt dele af elementerne, så du kan fokusere på de mere tekniske udfordringer på kurset. Alle de forskellige elementer samler vi til sidst til flotte og velsmagende gua bao.
Hvad får du?
- Et lækkert, hjemmelavet måltid inkl. et godt glas øl, vin eller æblemost.
- Omsorg fra vært og opvasker under kurset
- Opskrifter og dit helt eget Meyers forklæde med hjem
Husk at medbringe et indkøbsnet eller en taske, så I nemt kan bære de småting, som I vil tage med fra dagen.
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København N
Praktisk information
På kurset vil I blive inddelt i mindre hold, hvor I sammen skal prøve kræfter med opskrifterne.
Hvis i kommer sammen med andre, vil vi så vidt muligt sørge for at I får oplevelsen sammen.
Kurset undervises på dansk.
Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.
Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:
Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.
Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.
Du kan også tage metroen til "Nørrebros Runddel", som er ca. 10 min på gåben fra Madhuset.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kurset - denne skal nemlig fremvises ved ankomst.
Nogle gange har vi en del mad tilovers efter kurserne, derfor kan I med fordel medbringe en beholder og et net/en pose til kurset i tilfældet af at der kan tages rester med hjem.
Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.
Du må gerne overgive din kursusplads til en heldig bekendt, hvis du selv bliver forhindret. Deltageren skal blot medbringe ordrebekræftelsen på kursusdagen.
Et elektronisk gavekort har en varighed på 3 år. Du skal blot have indløst dit gavekort til en hvilken som helst dato inden gavekortets udløbsdato. Du kan således godt booke et kursus dagen inden udløbsdato, som ligger længere ude i fremtiden.
Det er ikke muligt at få refunderet gavekortets beløb, eller et resterende beløb, der eventuelt er efter brug af gavekortet.
Ved køb af gavekort skal du indtaste dine egne kontaktoplysninger som køber. Gavekortet fremsendes på den oplyste mailadresse, så med mindre du ønsker, at modtageren skal informeres om gavekortet via mail, så skal du indtaste dine egne kontaktoplysninger.