Glutenfri bagekursus
1.445,-
pr. person
Lær at bage luftige og aromatiske brød, boller og andet bagværk med meyerske bageprincipper – kun med naturligt glutenfri råvarer. På kurset indfører vi dig i teknikker og tips til godt glutenfrit bagværk: Du lærer gode glutenfri meltyper og deres karakteristika at kende, og vi arbejder med ælte-, hæve-, brødformings- og bageteknikker, glutenfri surdej og meget mere. Vi går i dybden med vores 10 glutenfri bagebud.
Hvad lærer du?
På kurset arbejdes udelukkende med økologisk mel – bl.a. hirse, boghvede, majsmel og glutenfri havremel. Og vi går helt uden om de tilsætningsstoffer, som findes i en del glutenfrit bagværk.
Du får opskrifter samt dej, surdej og bagværk med hjem, og vi byder på lækre – og selvfølgelig glutenfri – sager undervejs.
Hvad får du?
- Friskt glutenfrit bagværk ved ankomst
- Kaffe, te og Meyers æblemost dagen igennem
- Let anretning med charcuteri og ost, samt alt det gode bagværk naturligvis
- Surdej med hjem, så teknikkerne kan luftes og måske forbedres i dit eget køkken
- Et Meyers forklæde med hjem
- Bagværk og smagsprøver med hjem på alt det vi laver
Husk at medbringe et indkøbsnet eller en taske, så I nemt kan bære de lækre ting, I får med hjem – det kan være alt fra jeres bagværk til andre småting, I vil tage med fra dagen.'
Vi gør venligst opmærksom på, at vores køkkener også bruges til andre madkurser, så vi kan derfor ikke garantere et 100 % glutenfrit miljø.
Hvor foregår det?
Nørrebrogade 52 C, 2200 København
Sådan bager du glutenfrit
På kurset inddeles I i mindre hold, så I sammen kan komme i mål med bagværket. Vi sørger naturligvis for, at I kommer på samme hold, hvis I deltager sammen med andre.
Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.
Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:
Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.
Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør og nysgerrighed, samt den billet/ordrebekræftelse du modtog i forbindelse med booking af kursus, denne skal nemlig fremvises ved ankomst.
På vores bagekurser får I en masse lækkert bagværk med hjem efter kurset, derfor er det en god ide at tage et ekstra net eller en taske med. Vi har papirsposer til rådighed.
Af hensyn til både råvareindkøb og forberedelse til vores kurser, er det ikke muligt at ombooke kursuspladser senere end 30 dage før kurset. Derudover er det ikke muligt at få refunderet købte kursuspladser.
Du må gerne overgive din kursusplads til en heldig bekendt, hvis du selv bliver forhindret. Deltageren skal blot medbringe ordrebekræftelsen på kursusdagen.