Meyers Food
Til emballage af vores middagsretter bruger vi plastbakker som er fremstillet med 90% genbrugsplast.
Vi bruger altid som minimum frilandskød. Vores kyllingekød kommer fra kyllinger der går frit fra morgen til aften og lever et rigtigt luksusliv i skovene omkring Les Landes ved Pyrenæerne. Kyllingerne finder naturlig føde i jorden, men fodres også med GMO-fri 99,1% majs og korn. De slagtes, når de er ca. 89 dage gamle.
Vores oksekød får vi ind i hele udskæringer og hakker det friskt til hakket oksekød, som du blandt andet finder i vores kødboller i tomat og lasagne.
Ja, vores middagsprodukter som indeholder kød, har fået dyrevelfærdsmærket. Produkterne har mellem to og tre hjerter ud af fire mulige. Et af kravene ved brugen af dyrevelfærdsmærket er at andre animalske produkter skal være økologiske.
Vi bruger altid økologiske æg i vores produkter.
Vi bruger altid økologiske råvarer, når det giver mening. Vi vil gerne prioritere økologi, men vi kigger altid på de enkelte produkter og ingredienser og vurderer om den økologiske råvare, er det bedste valg. Nogle gange vælger vi danske råvarer eller nordiske fremfor økologi. Andre gange vælger vi smag fremfor økologi.
Vi bruger som udgangspunkt mel, som er dyrket i Danmark, men ved dårlige høste henter vi mel fra Sverige. Derfor skriver vi på emballagen at kornet er dyrket i Norden. I de sidste mange år, har vi kunne forsyne vores melposer med korn fra Danmark.
I Coop må butikkerne selv vælge hvilke produkter de fører. Derfor vil du som kunde kunne opleve, at nogle produkter ikke føres i din lokale Coop butik. Alle produkter findes hos Coop.dk hvor du kan bestille online.