Almanak
Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.
Få et tilbudAlmanak
Vores idé om et levende hverdagskøkken
København og omegn
Fra 67,00kr pr. kuvert
Aarhus og omegn
Fra 64,00kr pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør
Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads
Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag
Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet
Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.



Ugens menu 19 + 20
-
mandag 05 maj, 2025
-
tirsdag 06 maj, 2025
-
onsdag 07 maj, 2025
-
torsdag 08 maj, 2025
-
fredag 09 maj, 2025
-
mandag 12 maj, 2025
-
tirsdag 13 maj, 2025
-
onsdag 14 maj, 2025
-
torsdag 15 maj, 2025
-
fredag 16 maj, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kylling korma - indeholder cashewnødder
(laktose, nødder)
Vegetarisk: Vegetar korma - indeholder cashewnødder
(nødder)
Vegansk: Vegetar korma - indeholder cashewnødder
(nødder)
Tilbehør: Økologiske gurkemeje ris
Topping: Ristede kokosflager
Raita
(laktose)
Delikatesser
Kalkunpålæg med chilimayo, syltede rødløg og urtesalat
(æg)
Æggesalat med karry, løg og purløg
(æg, laktose)
Dagens salater
Kidney bønner, majs og karryblade
Agurker, rødløg, koriander, mynte og lime
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk durumbrød med bornholmsk durummel
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Boller af gris i selleri - 3 stk. pr. person (1,7) Halal: Boller af kylling i selleri - 3 stk. pr. person (1,7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: Langtidsbagte selleri med selleri velouté
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegansk: Langtidsbagte selleri med selleri velouté
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Løse ris vendt brunoise af grøntsager
Æblechutney med rosiner
Delikatesser
Rosastegt okse med bearnaisecreme, syltede rødløg og ristede løg
(æg)
Fuglekvidder af gris
(æg, laktose)
Dagens salater
Kartoffelsalat med radiser, ærter, gulerødder og vinaigrette
Rødbede, kål, tranebær og solbær
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med græskarkerner
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Oksesteg af tykkam med grillede tomater
Vegetarisk: Tærte med asparges, skorzonerrod, løvstikke og vesterhavsost
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegansk: Tærte med asparges, skorzonerrod og løvstikke
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: Ovnstegte økologiske kartofler vendt løvstikke
Topping: Blød timian
Nordisk chimichurri
Delikatesser
Rullepølse af gris, rørt sennep, sky, løg og karse
Hønsesalat af mayonnaise, cornichoner, løg, stegte svampe og kørvel
(æg, laktose)
Dagens salater
Broccoli, haricots verts, blegselleri, belugalinser, kapers og solsikkekerner
Endive, estragon, valnødder, ribs, mizuna og citronskal
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk hvedebrød med rugflager
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Kyllingelår stegt med hvidløg, rosmarin, citron og oliven
Vegetarisk: Grøntsagsbøf med bagt feta
(laktose)
Vegansk: Grøntsager stegt med rosmarin, citron, hvidløg og oliven
Tilbehør: Saltkogte kartofler vendt med timianolie
Tzatziki
(laktose)
Delikatesser
Skiver af grisenakke, romesco, artiskokker og rucola
Grov ærtepuré med bagte tomater, oliven, græskarkerner og ærteskud
Dagens salater
Orzo, græskar, hvidkål, rød peberfrugt, rødløg, salvie og kapers
(hvede (glutenholdigt korn))
Romainesalat, tomater, oliven, agurker og citron
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk gulerodsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Nakke af gris med forskellige grillede nye løg Halal: Kalkun med forskellige grillede nye løg
Vegetarisk: Tomatrisotto toppet med bagte tomater med oregano
(æg, laktose)
Vegansk: Bagte tomater med oregano og tomatris
Tilbehør: Stegte rodfrugter
Pisket rygeost creme
(laktose)
Relish af radiser og agurker
Delikatesser
Røget makrel med æggestand, tomat- og hybenchutney, ristede hasselnødder og kørvel
(æg, laktose, nødder)
Jackfruit, forårsløg, majs, agurk og blegselleri
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Dagens salater
Karry pastasala
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Fennikel og squashsalat med æbler og dilddressing
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk purpurhvedebrød med tranebær og valnødder
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Dagens shot
Blodappelsin, gulerod og ingefær
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Brændende kalkunkærlighed med majroer, selleri og løg
(laktose)
Vegetarisk: "Brændende kærlighed" af Nakskov brunærter, gule beder, løg, med kartoffel- og majroe mos
(laktose)
Vegansk: "Brændende kærlighed" af Nakskov brunærter, gule beder, løg med kartoffel- og majroe mos
(nødder)
Syltede rødbeder
Delikatesser
Frikadeller af gris med pickles og syltede agurker
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Hønsesalat med stegte svampe
(æg, laktose)
Dagens salater
Perlespelt, blomkål, estragon, forårsløg og citron
(hvede (glutenholdigt korn))
Revede gulerødder, æbler, rosiner, ristede solsikkekerner, sennepsblade og persille
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk sødmælksfranskbrød med fuldkorn
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Dagens shot
Blåbær, spinat og lime
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Tagine af kylling, gulerødder, abrikoser, kikærter, citron og harissa
Vegetarisk: Tagine af aubergine og squash, kikærter, tørrede abrikoser og dadler
Vegansk: Tagine af aubergine og squash, kikærter, tørrede abrikoser og dadler
Tilbehør: Lun couscous vendt med olivenolie og citronskal
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: Saltristede cashewnødder og ristede sesam
(nødder)
Yoghurtsauce med bagt hvidløg, mynte og tahin
(laktose)
Delikatesser
Stegt nakke af gris med auberginecreme, granatæble og persille
Tomathummus med persille, bagt squash, oliven og peberfrugt
Dagens salater
Grønne linser, gule beder, mynte, appelsinskal og persille
Spidskål, gulerødder og harisrsa
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk olivenbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Cookies med chokolade - indeholder hasselnødder
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: Tern af okse i arrabiata tomatsauce
Vegetarisk: Linser og aubergine i arrabiata tomatsauce
Vegansk: Linser og aubergine i arrabiata tomatsauce
Tilbehør: Økologisk pasta vendt med olivenolie
(hvede (glutenholdigt korn))
Gremolata med i parmesan
(æg, laktose)
Delikatesser
Røget filet af gris, melon, rødløg, olivenolie og mizuna
(nødder)
Hytteost med asparges, radiser, ramsløgsolie og karse
(laktose)
Dagens salater
Grillet squash, kikærter, tomater, kalamata, oliven, sort peber og olivenolie
Hovedsalat, radicchio, agurk, rødløg og balsamico glace
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologiskitaliensk ciabatta med rugmel
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Kokostop med appelsin
(æg, nødder)
Varm ret med tilbehør
Hvid lasagne med salsiccia, spinat og squash (1,3,7) Halal: Hvid lasagne med laks, spinat, asparges, ricotta og urter (1,3,7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: Forårslasagne med spinat, asparges, ricotta og urter
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegansk: Forårslasagne med spinat, asparges og urter
Ramsløgspesto
(æg, laktose)
Delikatesser
Vitello tonnato af stegt kalv med tuncreme, druekapers og rucola
(æg)
Mozzarella med grillet grønt vendt med urteolie
(laktose)
Dagens salater
Smørbønner med haricots verts, semitørrede tomater, oliven og peberfrugt
Hjertesalat, radiser, radicchio, glaskål, pærer og løvstikke
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk foccacia med tomater og oregano
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Brunch pølser af okse, gris og løvstikke - 3 stk pr. person. Hertil stegte svampe, bacon og løg Halal: Pølser uden gris
Vegetarisk: Lun tærte med spinat, porrer og drænet hytteost
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegansk: Fyldte portobello svampe med svampe duxelles
Tilbehør: Ovnstegt paprika kartofler
Meyers æble ketchup
Delikatesser
Kogt skinke af gris med æggestand, purløg og frisée
(æg, laktose)
Varmt røget laks, med flødeost creme, agurker, radiser og dild
(laktose)
Dagens salater
Baked beans salat med hvide bønner, grillede tomater, grøn og rød peberfrugt, merian og tomatdressing
Grøn salat med bær, græskarkerner, salatost og honning
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Økologisk ølandsbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
Menuen er ikke tilgængelig.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN
Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning til virksomheder i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.
På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.
Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.