Almanak
Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.
Få et tilbudAlmanak
Vores idé om et levende hverdagskøkken
København og omegn
Fra 67,00kr pr. kuvert
Aarhus og omegn
Fra 64,00kr pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør
Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads
Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag
Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet
Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.



Ugens menu 36 + 37
-
mandag 01 sep, 2025
-
tirsdag 02 sep, 2025
-
onsdag 03 sep, 2025
-
torsdag 04 sep, 2025
-
fredag 05 sep, 2025
-
mandag 08 sep, 2025
-
tirsdag 09 sep, 2025
-
onsdag 10 sep, 2025
-
torsdag 11 sep, 2025
-
fredag 12 sep, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm.:/halal: braiseret lam og okse i en krydret tomatsauce med grillede citroner (8)
(nødder)
Vegetar/vegansk: harissastegt kål og butternut squash med grillede citroner (1, 8,V)
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Tilbehør: bulgur vendt med olivenolie (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: pinjekernedukkah (8, V)
(nødder)
Yoghurtdressing med dild (7)
(laktose)
Delikatesser
Kødpølse af gris med chilimayo, syltede rødløg, ristede mandler og urtesalat (3, 8)
(æg, nødder)
Auberginedip med zataar, mynte, grillede løg, oliven og fladbrød (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Tabbouleh af quinoa med peberfrugt, stegte squash, rosiner og løg (V)
Fintsnittet rødkål med syltet chili, løg og sumak (V)
Brød
Økologisk rugbrød (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Valnøddebrød (1, 8, V)
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm.: sennep- og honningglaseret nakke af gris med grillede nye løg. Halal: sennep- og honningglaseret okse med grillede nye løg
Vegetar: helstegt broccoli på bagte porrer og nye løg vendt med sennep- og honningglace. Vegansk: Helstegt broccoli på bagte porrer og nye løg med sennepsglace (V)
Tilbehør: kold pastasalat med ærter, soltørrede tomater og vegansk pesto (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: urtesalat (V)
Dill pickles (V)
Delikatesser
Stegte sild med estragon creme fraiche, løg, dild og kapers (1, 3, 7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Roastbeef, remoulade, syltede rødløg og sprøde løg (1, 3)
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Dagens salater
Anicialinser, knoldselleri, gulerødder, syltede rødløg, persille og knust salatost (7)
(laktose)
Hjertesalat, brødcroutoner, mynte, estragon, ærter, mandler og sennep (1, 8, V)
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Brød
Økologisk rugbrød (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Fransk landbrød (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Chicken Adobo - 1 stk. per person
Vegetarisk/vegansk: pad prik - thailandsk wokret med grøntsager (V)
Jasminris vendt med forårsløg og stegte hvidløg (V)
Topping: forårsløg (V)
Æbleeddike med frisk rød og grøn chili (V)
Delikatesser
Kogt okse med daikon, hoisinsauce og knuste peanuts (1, 8)
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Tunsalat med peanuts, mynte, agurk, tomater og majs (V, 8)
(nødder)
Dagens salater
Black eyed peas, rødløg, tomater, rød peberfrugt og koriander (V)
Coleslaw af gulerødder, hvidkål, bønnespirer samt ingefær- og limecreme (3, 7)
(æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Havrebrød med grød (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Blåbær, spinat og lime (V)
Varm ret med tilbehør
Alm.:/halal: bagt sej a la bouillabaisse (2)
(krebsdyr)
Vegetarisk/vegansk: fransk linsegryde med fennikel, nye kartofler og tomater (V)
Topping: fennikel og dild (V)
Aioli (3)
(æg)
Surdejscroutoner (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Delikatesser
Paté af gris med syltede rødløg, cornichoner, estragonsennep og rød mizuna (7)
(laktose)
Hønsesalat med karry og kalkunbacon (3, 7)
(æg, laktose)
Dagens salater
Lilla spidskål, haricot verts, smørbønner, tomater, persille og hindbæreddike (V)
Fennikel, hjertesalat, friterede kapers, rucola, parmesan og hasselnødder (3, 7, 8)
(æg, laktose, nødder)
Brød
Økologisk rugbrød (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Fransk løgbrød (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Cookies med chokolade - indeholder hasselnødder (1, 3, 7, 8)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: moussaka af oksekød, auberginer og kartofler (1, 3, 7)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: moussaka af auberginer, linser og kartofler (1, 3, 7). Vegan: Stegte auberginer med linser i tomatsauce (V)
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Topping: persille (V)
Tzatziki af squash med dild (7)
(laktose)
Delikatesser
Frikadellepålæg af gris med tomattapanade, rucola og sennepsurt (1, 7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Dolmades, grillede peberfrugt haydari, citroner og dild (7)
(laktose)
Dagens salater
Blomkål, bulgur, mynte, dild, citronskal og mandler (1, 8, V)
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Salat med tomater, agurk, løg, oliven, persille, vandmelon og salatost (7)
(laktose)
Brød
Økologisk rugbrød (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Hørfrøbrød (1, V)
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm.: helstegt, udbenet skinke med svampe à la creme. Halal: kalkun med svampe à la creme. (1, 7)
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegetarisk: bagt butternut squash med svampe à la creme.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Vegansk: samme ret uden laktose.
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: kogte kartofler med løvstikke og havsalt.
Syltede zittauerløg med dildfrø.
Delikatesser
Røget okseinderlår med tomattapenade og syltede glaskål.
Hønsesalat med knoldselleri og brøndkarse.
(æg, laktose)
Dagens salater
Kogte hvedekerner med ærter, syltede rødløg, æbler, violet spidskål, dild og hyldeblomstvinaigrette.
(hvede (glutenholdigt korn))
Råkost af gulerødder med æbler, rosiner og græskarkerner.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Solsikkebrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: Khao Soi karry med kyllingelår, kartofler, bønner, bambusskud og peberfrugt (2 stk. pr. person).
(krebsdyr)
Vegetarisk/Vegansk: Khao soi karry med tofu, kartofler, squash, bønner, bambusskud og peberfrugt.
Tilbehør: nudler.
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: koriander
Syltede savoykål med ingefær og chili.
Delikatesser
Stegt nakke af gris, syltede ananas, shiso, forårsløg, sesam- og limecreme.
(æg)
Thai tunsalat med koriander, mynte, cherrytomat, rødløg og knasende ris.
(krebsdyr)
Dagens salater
Edamamebønner, syltede gulerødder, kinaradise og agurk.
Kålsalat med mynte, ananas, bønnespirer, forårsløg og ristede sesam.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Majsbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: hakkebøf med grøntsagsbearnaise (1 stk. pr. person).
(æg, laktose)
Vegetarisk: rødbedebøffer med grøntsagsbearnaise (1 stk. pr. person).
(æg, laktose)
Vegansk: rødbedebøf med grøntsagsbearnaise(1 stk. pr. person).
Tilbehør: stegte økologiske kartofler vendt med estragon.
Topping: purløg.
Pomme allumette med hvidløg.
Delikatesser
Kyllingebryst marineret i sennep og timian, kørvelcreme og syltede gulerødder.
(æg, laktose)
Bagte beder, æblegastrik, pisket creme fraiche med peberrod, tallerkensmækkere og ærteskud.
(laktose)
Dagens salater
Puylinser, grøntsagsbrunoise og urtevinaigrette.
Cremet broccolisalat med valnødder, solsikkekerner og koriander.
(æg, laktose, nødder)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Fransk landbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens shot
Hindbær, rødbede og chili.
Varm ret med tilbehør
Alm./Halal: cremet cajun kylling med pastasauce.
(laktose)
Vegetarisk: cremet cajun pastasauce med kikærter og søde kartofler.
(laktose)
Vegansk: samme ret uden laktose.
Tilbehør: økologisk pasta.
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: persille.
Sprøde parmesan brødkrummer.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Delikatesser
Reuben - sprængt okse, surkål, cornichoner og russisk dressing.
(æg, laktose)
Svampesalat.
(æg, laktose)
Dagens salater
Kartoffelsalat med chimichurri.
Icebergsalat med ranchdressing, majs, tomater, peberfrugt og cheddarost.
(æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Ølandsbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Blommecrumble med vaniljeyoghurt.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm.: æggekage med bacon, kartofler, kørvel og estragon. Halal: Æggekage med kalkunbacon, kartofler, kørvel og estragon.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: æggekage med kartofler, cherrytomater, kørvel og estragon.
(æg, laktose)
Vegansk: polenta med kartofler, cherrytomater, kørvel og estragon.
Tomatchutney med syltede sennepsfrø.
Delikatesser
Bagt torsk med tartarsauce.
(æg, laktose)
Gedeostcreme, bagte tomater, græskarkerner, hot honey og ærteskud.
(laktose)
Dagens salater
Lollandske rosiner, bagte gulerødder, løvstikke, tomater, og sennepsvinaigrette.
Rød spidskål, squash, grønkål, dild, ristede solsikkekerner og appelsin.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvedebrød med rugflager.
(hvede (glutenholdigt korn))
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN
Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.
På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.
Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.