Almanak
Med Almanak får I en frokost, der er tæt på naturen, hvor maden er genkendelig, men også overrasker jer i ny og næ. Med nysgerrighed og en lyst til at udfordre livretten i sin velkendte form, præsenterer vi mad, der er dejlig at spise i sæsonen, og i en moderne og lidt grønnere fortolkning.
Få et tilbudAlmanak
Vores idé om et levende hverdagskøkken

København og omegn
Fra 67,00kr pr. kuvert
Aarhus og omegn
Fra 64,00kr pr. kuvert
Min. 10 kuverter/dag (min. 4 dage om ugen)
INKLUDERET I PAKKEN
Buffet
Varm ret med tilbehør
Hver dag vil I få serveret dagens varme ret, som også serveres i en vegetarisk udgave
Fyldige salater
Den varme ret komplimenteres af spændende og fyldige salater og grønt tilbehør
Dagens delikatesser
Hver dag er der et udvalg af lækre delikatesser og spreads
Rugbrød
Nybagt rugbrød hører sig til på et dansk frokostbord – det sørger vi selvfølgelig for hver dag
Surdejsbrød
Der er også altid nybagt surdejsbrød på bordet
Derudover
Hjemmelavet shots af friskpresset frugt og grønt hver onsdag.
Sødt hver torsdag.
Ugens menu 47 + 48
-
mandag 17 nov, 2025
-
tirsdag 18 nov, 2025
-
onsdag 19 nov, 2025
-
torsdag 20 nov, 2025
-
fredag 21 nov, 2025
-
mandag 24 nov, 2025
-
tirsdag 25 nov, 2025
-
onsdag 26 nov, 2025
-
torsdag 27 nov, 2025
-
fredag 28 nov, 2025
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: bøf bourguignon med svampe, kastanjer og perleløg.
Vegetarisk/vegansk: rødbede bourguignon med perleløg og brunærter.
Tilbehør: kartoffelmos med parmesan og brunet smør.
(æg, laktose)
Topping: gremolata.
Syltede svampe og løg.
Delikatesser
Kryddersild, creme fraiche, rødløg og dild.
(laktose)
Hønsesalat med saltbagte selleri, svampe, sennep og brøndkarsemayo.
(æg, laktose)
Dagens salater
Efterårssalat med æbler, bagte persillerødder, Sirius ærter, parmesan og røgede hasselnødder.
(æg, laktose, nødder)
Blomkål, grønkål, estragon, persille, og vinaigrette af sherryeddike.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Brød med kartoffel og timian.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm.: carnitas af gris - langtidsstegt pulled gris med mexicanske krydrede jordskokker.
Vegetarisk: mexicanske krydrede jordskokker, queso fresco og ristede græskarkerner.
(laktose)
Vegansk: carnitas af jordskokker og krydret samt ristede græskarkerner.
Halal: carnitas af okse - pulled okse med mexicanske krydrede jordskokker.
Tilbehør: bløde tortilla (1 stk. pr. person).
(hvede (glutenholdigt korn))
Topping: koriander.
Green hot sauce.
Delikatesser
Ceviche inspireret bagt sejfilet med agurker, chili, syltede rødløg og lime.
Krydret bønnedip toppet med grov pico de gallo, jalapeno og corn chips.
Dagens salater
Bagte søde kartofler og gulerødder, sorte bønner, syltede græskar, majs, salatløg og koriander.
Coleslaw med ranchdressing.
(æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Pan gallego - spansk inspireret brød med græskarkerner.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: syrlig thai karry med kyllingeoverlår, vandkastanjer, østershatte, bambus og grønne peberkorn (1 stk. pr. person).
(krebsdyr)
Vegetarisk/vegansk: syrlig thai karry med tofu, vandkastanjer, østershatte, bambus og grønne peberkorn.
(hvede (glutenholdigt korn))
Tilbehør: dampede jasminris.
Toppings: chili og forårsløg.
Koriander.
Delikatesser
Bang bang gris - langtidsstegt nakke af gris med sesam, chili, agurker og forårsløg.
(æg)
Thai tunsalat med cherrytomater, mynte, agurker og mayo på limeblade.
(æg)
Dagens salater
Nudler, broccoli, kinakål, Nashi pære, bønnespirer og koriander.
(hvede (glutenholdigt korn))
Spidskål, violette gulerødder, purløg, ananas og peanuts.
(nødder)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Sødmælksfranskbrød med sesam.
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Dagens shot
Æble, ingefær og citron.
Varm ret med tilbehør
Alm.: stegt nakke af gris på cremede gule flækærter toppet med bagte gulerødder.
Vegetarisk/vegansk: ovnbagt knoldselleri på cremede gule flækærter med knas af kerner.
Halal: stegt kalkun cuvette på cremede gule flækærter toppet med bagte gulerødder.
Tilbehør: kogte økologiske kartofler vendt med grov sennep og syltede sennepsfrø.
Toppings: estragon og purløg.
Syltede rødbeder med ribsjuice.
Delikatesser
Kyllingebryst med estragonmayo og syltede rødløg.
(æg)
Rødbedetatar med rygeostecreme, peberrod, karse og ristet boghvede.
(laktose)
Dagens salater
Sort quinoa, bagte pastinakker, grønkål, syltede rødløg, persille og peberrod.
Råkost af majroer, æbler, hvidkål, tranebær og græskarkerner.
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Ølandsbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Nougat mazarin - indeholder hasselnødder og mandler.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose, nødder)
Varm ret med tilbehør
Alm./halal: hvid lasagne med røget laks, spinat, squash, ricotta og mornaysauce.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegetarisk: hvid lasagne med spinat, squash, ricotta og mornaysauce.
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Vegansk: hvid lasagne med spinat, squash og plantebaseret cremesauce.
Basilikumpesto.
(æg, laktose)
Delikatesser
Mortadella af gris, ristede pistacienødder, basilikum, olivenolie, artiskokcreme og mizuna.
(laktose, nødder)
Snackgrønt med sprøde brødflager og rød tapenade.
(hvede (glutenholdigt korn))
Dagens salater
Haricots verts, linser, brødcroutoner, rødløg, cherrytomater, sorte og grønne oliven, merian og persille.
(hvede (glutenholdigt korn))
Bitre salater med grønkål, appelsinskal, figner, pistacienødder og mørk balsamico.
(laktose, nødder)
Brød
Økologisk rugbrød.
(hvede (glutenholdigt korn))
Focacciabrød med salvie.
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm/halal: rogan josh karry af okse og lam
(laktose, nødder)
Vegetarisk/vegansk: chana masala karry af kikærter, knoldselleri, pastinak og tomat
Toppings: koriander
Tilbehør: basmati ris med spidskommen
Kondiment: raita
(laktose)
Delikatesser
Frikadellepålæg af gris med æblechutney, syltede agurker og syltet rødkål
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Blomkåls pure med brunet smør, ristet blomkål og ristede hasselnødder
(laktose, nødder)
Dagens salater
Salat af græskar, grønne linser, koriander, gurkemeje, ingefær og limedressing
Råkost af forskellige kål, syltede gulerødder, mango, chiliolie, ristet kokos og lime
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Kartoffel timianbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm: helstegt skinke glaseret i honning og sennep
Vegetarisk: honning og sennep glaseret blomkål
Vegansk: ahornsirup og sennepsglaseret blomkål
Halal: helstegt og glaseret tykkam i honning og sennep
Toppings: kørvel og estragon
Tilbehør: stuvede kartofler og knoldselleri
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Kondiment: bornholmsk sennep
Delikatesser
Kyllingelever mouse med peber, timian, sprødt rugbrød og ribs kompot
(hvede (glutenholdigt korn), laktose)
Salat af rejer (2), asparges, rogn, dild og creme
(æg)
Dagens salater
Havreris, fennikel bagt og rå, stegt porre, dild og æblevinaigrette
(hvede (glutenholdigt korn))
Glaskål med bladselleri, citron-syltet æble, rosiner og urter
(æg, laktose)
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Hvedebrød med rugflader
(hvede (glutenholdigt korn))
Varm ret med tilbehør
Alm/halal: shawarmamarineret kyllinglår 1 stk pr. person
(laktose)
Vegetarisk/vegansk: falafler af grønne ærter
(hvede (glutenholdigt korn))
Toppings: syltet rødkål og chili
Tilbehør: røget tomat cous cous
(hvede (glutenholdigt korn))
Kondiment: tahin yoghurtdressing med bagte hvidløg
(laktose)
Kondiment: chilisauce på brændte løg og tomat
Delikatesser
Stegt okse med ajvar, persille, friteret brød, og granatæble sirup
(hvede (glutenholdigt korn))
Røget aubergine med grillede peberfrugt, chili og hvidløg, toppet med granatæble og græskarkerner
Dagens salater
Freekeh, rød & grøn peberfrugt, rødløg, forårsløg, persille, og hakkede mandler
(hvede (glutenholdigt korn), nødder)
Rødløg, tomater, agurker og sumak
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Tyrkisk pide med nigella og sesam
Dagens shot
Mandarin, gurkemeje og ingefær
Varm ret med tilbehør
Alm/halal: kalkunchorizo i tomatsauce
Vegetarisk/vegansk: stegt aubergine og tomatsauce med oliven og kapers
Toppings: gremolata af persille, chili og citron peel
Tilbehør: økologisk pasta
(hvede (glutenholdigt korn))
Kondiment: blandede oliven
Delikatesser
Lufttørret skinke med melon og basilikum
Hvid bønnecreme, bagte cherrytomater og mozzarella
(laktose)
Dagens salater
Bønnesalat, sennepsfrø, rødløg, persille, soltørret tomater og basilikum
Fennikel og appelsin, figner med rucola og urter
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Foccaciaboller med rosmarin
(hvede (glutenholdigt korn))
Torsdagssødt
Drømmekage
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Varm ret med tilbehør
Alm: bygselv club sandwich med stegt kyllingbryst og bacon (1 stk pr. person)
Vegetarisk/vegansk: bagt ananasglaseret knoldselleribøf med røget tempeh og grillet peberfrugt
Halal: bygselv club sandwich med stegt kyllingbryst og kalkunbacon (1 stk pr. person)
Toppings: frisée og purløg
Tilbehør: sandwichbolle
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Kondiment: karrycreme
(æg, laktose)
Kondiment: drueagurker
Delikatesser
Spegepølse af gris med remoulade, rødløg, ristede løg og brøndkarse
(hvede (glutenholdigt korn), æg)
Spicy tunsalat, chipotle og bladselleri
(æg)
Dagens salater
Pastasalat, ærter, gulerødder, majs, blegselleri og parmesan
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
Sandwichfyld: iceberg, tomat og rødløg
Brød
Økologisk rugbrød
(hvede (glutenholdigt korn))
Sandwichbolle
(hvede (glutenholdigt korn), æg, laktose)
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ MEYERS FROKOSTORDNING
-
Leveret frokost fra 10 kuverter
-
Vælg mellem vores tre forskellige frokostkøkkener
-
Altid 14 dages prøvetid
-
Vi leverer frokost i Østjylland og Storkøbenhavn
Vores andre frokostkøkkener
Frokostbuffet fra Meyers
VELSMAGENDE KLASSIKERE OG NYE PÅFUND PÅ MENUEN
Meyers frokostbuffet ‘Almanak’ er en sund, økologisk og velsmagende frokostordning i København og omegn samt Aarhus og omegn, inkl. Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Vejle. Er din virksomhed derfor på udkig efter en sund og lækker frokostordning I Københavns- eller Aarhus-området? Så er Meyers frokostordning ‘Almanak’ en oplagt mulighed for jer. Vi tilbyder firmafrokost, der passer til jeres behov og præferencer, og vi lægger stor vægt på at tilbyde sund, økologisk og velsmagende frokost.
Vores firmafrokost er ideel til virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en nem og lækker frokost. Vi har et bredt udvalg af retter, herunder vegetariske og økologiske muligheder. Vi sørger for, at alt er frisklavet og lige til at spise, så du kan få en nem frokost til arbejdet.
Vi tilbyder en fleksibel og pålidelig service, der giver dig mulighed for at fokusere på din virksomhed. Vores kokke bruger kun de bedste ingredienser og sørger for, at din firmafrokost er sund, økologisk og velsmagende.
Vores frokostbuffet ‘Almanak’ er en frokostløsning for firmaer, der ønsker en frokost bestående af veltilberedte retter, der er kærligt opdateret med årstidens allerbedste råvarer og et ufravigeligt fokus på velsmag og sundhed. For os er variation og gode råvarer nøglen til den gode frokostbuffet. Derfor vil menuen skifte tema hver uge og afhænge af, hvilke råvarer, der er i sæson. Der altid fokus på de gode, danske råvarer, men vores kokke er samtidig ikke blege for at kombinere de danske korn og kartofler med mere eksotiske krydderier som safran og sesam.
På menuen er der altid en varm ret, som er ledsaget af spændende tilbehør af mættende salater, tilberedte grøntsager, grønne urter, lækre delikatesser, saftig dyppelse og selvfølgelig en gavmild mængde at det velkendte og helt friskbagte brød fra Meyers. Der er med andre ord altid masser af muligheder og gode, mættende retter for alle.
Så hvis du er på udkig efter en sund firmafrokost, der er både nem, velsmagende og økologisk, så er ‘Almanak’ det perfekte valg for dig. Kontakt os i dag for at høre mere om vores frokostordning, og udvalg af vegetariske og økologiske frokostmuligheder.
SOCIAL ANSVARLIGHED I FOKUS
Vores kokke gør en dyd ud af at lave mad med respekt for mennesker, dyr og natur. Derfor har vores frokostordning til firmaer en profil, hvor økologiske råvarer, kystnært fiskeri og dyrevelfærd er i centrum. Al maden laves fra bunden og tilberedes med spændende og velsmagende krydderier, der vækker nysgerrigheden og sanserne samt sikrer nye og gode smagsoplevelser hver dag. Variation er også et vigtigt fundament for vores frokostordning, og den sikrer vi ved at lade årstidens råvarer være inspirationskilde for udviklingen af vores menuer. Dette fokus, tror vi på, er en del af en sund frokost.
MEYERS FROKOSTPORTAL - BLIV EN DEL AF VORES DIGTALE FROKOSTUNIVERS
Meyers frokostportal er et nyt digitalt frokostunivers, hvor vi gør det nemmere at være frokostkunde hos os. I frokostuniverset kan vores frokostkunder nemt selv justere i deres frokostbestillinger, bestille forplejning til møder, morgenmad, frugt m.m. samt skifte mellem vores frokostkoncepter. På vores online frokostunivers vil der ligeledes komme tilbud på specialprodukter, invitationer til særlige events og opskrifter på frokostmenuen, som vi håber, vil inspirere andre til at udforske smagene i køkkenet.
Universet er skabt for at gøre frokostordningen nemmere og mere fleksibel for virksomhederne. Vi har erfaret, at det kan være nødvendigt at kunne justere i bestilling til forskellige dage og tidspunkter. Det er jo ikke sikkert, at I skal have frokost til en 37 timers arbejdsuge hver uge. Der kan også være tidspunkter, hvor man er færre på kontoret, eller hvis virksomheden har gæster i huset. Du har muligvis et team, som skiftes til at arbejde på kontoret. Så vil vores digitale frokostunivers være et effektivt værktøj til at justere antallet på kuverter, tilkøb af morgenmad, mælk m.m.