Bech Bruun

Kantine på højeste niveau med mad fra middelhavsområdet, high end-mødeforplejning og drift af Bech Bruuns egen vinkælder

Kontakt os Andre cases

Bech Bruun x Meyers

I to årtier har vi nu serveret frokost på højeste niveau med en stærk bæredygtighedsprofil og inspiration fra middelhavslandene. Den daglige frokost hos Bech-Bruun rummer - som noget unikt - en høj andel fisk og skaldyr.

Særligt for Bech-Bruun er den omfangsrige mødeforplejning på et højt niveau til både dag og aften.

Og så driver vi Bech-Bruuns vinkælder.

I 2004 overtog Meyers kantinen hos Bech-Bruun og siden har et fælles afsæt i kvalitet, velsmag og udvikling været en rød tråd for samarbejdet. Giovanni Fico har været en del af kantinen alle 20 år og har både arbejdet som kok, køkkenchef og i dag som kundechef:

“Jeg har været her så længe, fordi vi har et virkelig godt samarbejde: Vi har altid fået helt frie tøjler til at drive køkkenet og lave den mad, som vi synes smager godt og som tager hensyn til økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Det er virkelig fedt at arbejde et sted, hvor der er 100% tillid”. 

Gennem årene har køkkenet skruet mere og mere op for grøntsager og grønne proteiner, hvilket ifølge Giovanni er blevet godt modtaget af Bech Bruuns medarbejdere.

I 2017 blev kantinen hos Bech-Bruun kåret som årets bedste kantine, da Landbrug og Fødevarer uddelte Kantineprisen. Dengang blev kantinen hyldet for den særlige kombination af nordisk og italiensk køkken, et stort fokus på gode råvarer og et nærværende, engageret værtskab.

 

Som for alle vores kantiner er det et mål at nedbringe klimaaftrykket i kantinen uden at gå på kompromis med gæstetilfredsheden. Vi er rigtig godt på vej hos Bech Bruun og arbejder naturligvis mod yderligere 20 års partnerskab.

Meyers leverer hver dag frokost, morgenmad, mødeforplejning (dag og aften), events, eftermiddagssnacks, takeaway og frugtordning til Bech Bruun.

Foruden en omfangsrig buffet af forskellige tapasretter, som imødekommer forskellige kulturelle og smagsmæssige præferencer, udportionerer vi en plantebaseret varm ret i det eksisterende åbne køkken og giver gæsterne valgfrihed om kødet - på den måde arbejder vi aktivt med nudging mod grønnere måltider.

Det åbne køkken udnytter vi til at yde det gode værtskab gennem fortællinger om måltidet og råvarerne.

  • Portionsanrettet varm ret

    med inspiration fra middelhavskøkkenet

  • Vinkælder

    med vine til kundegaver

  • Mødeforplejning på højt niveau

    med alt fra kaffe og kage til fornem tre retters middag

Vi er meget glade for vores gode og langvarige samarbejde med Meyers og ikke mindst vores dygtige køkkenchef Giovanni og hans team. Det føles ikke som 20 år, og det skyldes nok, at vi har udviklet os sammen, og at loyalitet og gensidig respekt har præget samarbejdet gennem alle årene.

Suzana Andersen, Servicechef i Bech-Bruun

  • Partner gennem 20 år

    Fra 2004-2024

  • Antal gæster

    350

  • Stærk bæredygtighedsprofil

    med kundens ønsker i fokus