Tilbage

Det økologiske spisemærke

Det officielle økologiske spisemærke er et statskontrolleret bevis, der fortæller, hvor stor en del af virksomhedens varer, der er økologiske. Alle køkkener i Meyers har minimum Det Økologiske Spisemærke i bronze - flere på sølvniveau.

For os er målet med Det Økologiske Spisemærke, at vi hele tiden udvikler vores økologiske fokus. I Meyers måler og dokumenterer vi omfanget af vores økologiske indkøb og prioriterer så vidt muligt altid økologiske råvarer. Det betyder konkret, at vi i vores kantiner:

  • anvender minimum 30% økologiske råvarer
  • som minimum har en økologiandel på 40% målt i vægt.

I vores restauranter og andre spisesteder har den økologiske andel af indkøbet også en væsentlig betydning. Desuden bager vores bagerier 100% økologiske brød med mel primært fra Danmark.

På grund af vores størrelse er vores ambition at være med at udvikle og inspirere i markedet til at producere flere, bedre og billigere økologiske produkter - til glæde for den danske forbruger.

Herunder kan du se vores fordeling af De Økologiske Spisemærker.

På nuværende tidspunkt har vi i alt 65 spisemærker, som fordeler sig således:

  • Kantinerne: 2 guld, 37 sølv, 33 bronzemærker
  • Frokostkøkkerne: 3 bronzemærker
  • Restauranter: 2 bronzemærker