Økologisk som udgangspunkt
I Madhallen sigter vi altid efter minimum sølvmærket i økologi – dvs. at 60-90 % af de råvarer, vi bruger, er økologiske. Vi vælger med omhu, og prioriterer smag, sæson og det kortrejste. For når råvaren smager af det sted, den kommer fra, så bliver måltidet både bedre og mere bæredygtigt.
CO₂-reduktion med konkret retning
Vi kortlægger klimaaftrykket fra vores måltider – helt ned på råvareniveau – og arbejder målrettet med at nedbringe det. Det gør vi ved at skrue op for det grønne, eksperimentere med nye proteiner og samarbejde tæt med både leverandører og kolleger.
Mad som løftestang for fællesskab og viden
Mad skal ikke bare mætte – den skal vække nysgerrighed. Derfor holder vi 20 årlige temadage, hvor vi inviterer dygtige kokke, råvareproducenter, forskere og andre faglige fyrtårne indenfor. Her stiller vi skarpt på alt fra tang og sommergrønt til fremtidens fermentering og fælles måltidskultur.