Kundeservice - Meyers madkurser

Har du brug for hjælp til Meyers madkurser? Se FAQ nedenfor eller kontakt os på telefon

Ofte stillede spørgsmål

Se vores mest stillede spørgsmål 

Meyers Madhus findes i baggårdene bag gitterporten på Nørrebrogade 52, 2200 København N.

Parkering her på Nørrebro kan være en udfordring. Hvis du kommer i egen bil, er her nogle bud på parkeringsområder, hvor andre har haft held med det:

Underjordisk p-hus ved Sankt Hans Torv samt på sidegaderne Elmegade, Stengade, Birkegade og Møllegade.

Alternativt går bus 5C fra Nørreport station, og stoppestedet Elmegade er tæt ved Nørrebrogade 52C, hvor vi holder til.

Et elektronisk gavekort har en varighed på 3 år. Du skal blot have indløst dit gavekort til en hvilken som helst dato inden gavekortets udløbsdato. Du kan således godt booke et kursus dagen inden udløbsdato, som ligger længere ude i fremtiden.

Det er ikke muligt at få refunderet gavekortets beløb, eller et resterende beløb, der eventuelt er efter brug af gavekortet.

Ved køb af gavekort skal du indtaste dine egne kontaktoplysninger som køber. Gavekortet fremsendes på den oplyste mailadresse, så med mindre du ønsker, at modtageren skal informeres om gavekortet via mail, så skal du indtaste dine egne kontaktoplysninger.

Det er muligt at skrive modtagerens navn på gavekortet samt en lille hilsen. På den måde kan du sætte dit eget præg på gavekortet til den heldige modtager.

Et gavekort til vores madkurser gælder desværre ikke til andre dele af virksomheden. Gavekort til Meyers Madhus kan kun anvendes på madkurser i huset.

Vi anbefaler, at deltagende børn er mindst 8 år på vores forskellige madkurser for to generationer. Det gør vi med henblik på at kunne tilpasse niveauet bedst muligt til børnene, så alle kan blive udfordret i en tilpas grad og få en lærerig og sjov dag i køkkenet. Skulle der dog snige sig en madmodig 7-årig ind på kurset, tager vi naturligvis varmt imod alligevel.