Firmajulegaver fra Meyers

Giv dine medarbejdere en julegave, der med garanti vækker begejstring længe ind i det nye år.

  • Forkæl dine medarbejdere

    Bestil årets firmajulegaver og forkæl dine medarbejdere med oplevelser eller bæredygtig catering ud over det sædvanlige.

  • Mindeværdig oplevelse

    En firmajulegave fra Meyers er ikke som alle andre. Giv en oplevelse i julegave til dine medarbejdere, der vil blive husket.

  • Stort udvalg af julegaver

    Julegaven fra Meyers er noget, alle kan bruge. Julegaven kan være en forrygende 3-retters menu eller et madkursus på Meyers Madhus.

Giv dine medarbejdere en julegave, der med garanti vækker begejstring længe ind i det nye år. Vi tilbyder uforglemmelige madoplevelser på en af vores restauranter og gavekort til spændende madkurser i Meyers Madhus, hvis I da ikke vil overraske medarbejderne med velsmagende festmenuer til årets højtider, fester og fejringer.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan I kan glæde jeres ansatte med firmajulegaver fra Meyers.


Løft den gode julestemning med firmajulegaver fra Meyers

EN MINDEVÆRDIG FIRMAJULEGAVE TIL DE ANSATTE 

Vi har derfor selv været i tænkeboks med, hvad firmajulegaven 2024 skal være og er derfor kommet frem med dette tilbud til virksomheder, der skal finde på ideer til firmajulegaven.

Med firmajulegaver fra Meyers får alle medarbejdere med sikkerhed en følelse af at være værdsat. Samtidig får de en helt særlig gastronomisk oplevelse og et minde, de sent vil glemme.

Vores firmajulegaver består nemlig af enten velsmagende og nøje sammensatte 3-retters menuer eller inspirerende madkurser. Spred lidt julehygge og giv medarbejderne julegaver, der kan huskes.

VÆLG SELV DEN PERFEKTE FIRMAJULEGAVE

Man kan også vælge, at julegaven til medarbejderne skal være et valgfrit kursus i Meyers Madhus. Det giver hver enkelt medarbejder mulighed for selv at vælge lige præcis det kursus, de drømmer om. Her får de frit valg mellem vores mange kurser i f.eks. det italienske, japanske og nordiske køkken, men er man mere interesseret i pizza, surdej og wienerbrød, tilbyder vi også kursus i dét. Sovs og bøf bearnaise kan de ansatte også lære at mestre.

December er lige om hjørnet, og det kan være svært ikke at komme i julestemning på arbejdet. Husk julegaven til dine ansatte. Vi har således et varieret udvalg af firmajulegaver - find den perfekte julegave til dine ansatte hos Meyers, og vær med til at skabe lidt ekstra julehygge.

Med andre ord kan firmajulegaver fra Meyers imødekomme alle dine ansattes ønsker. Hvad skal jeres firmajulegaver i 2023 være?