Fredag
Kl. 07.00 – Morgenløb med B Lab Nordics
Start dagen med en løbetur, havdyp og lune surdejsboller sammen med B-Lab Nordics
Tilmelding her
Kl. 09.30 – Grøn fremtid
“Positive fortællinger om en grønnere fremtid”
Hvordan inspirerer vi til handling gennem håb og madglæde – fremfor dommedag og afmagt?
Deltagere: Ghita Borring, Kommunikationschef, CONCITO, Lise Coermann Nygaard, Forperson for Ungeklimarådet, Ungeklimarådet, Solveig Roepstorff, Klimapsykolog, Claus Meyer, Kulinarisk entreprenør, Christian Ibsen, Direktør, Concito.
Læs mere

Fredag
Kl. 10.00 – Spisemærkets fremtid
“Hvordan sikrer vi fremtiden for det Økologiske Spisemærke?”
Seniorrådgiver fra Meyers Karen Hertz er en del af panelet, der diskuterer ambitioner, økonomi og det nødvendige skub for at fastholde grønne målsætninger i offentlige køkkener.
Deltagere: Kirsten Lund Jensen, Økologichef, Landbrug & Fødevarer, Christian Friis Bach, Medlem af Folketinget, Venstre, Michael Allerup, Næstformand, Kost og Ernæringsforbundet, Mette Gammicchia, Chef for Marked, Fødevarer og Gastronomi, Landbrug & Fødevarer, Birgitte Wad, ESG Chef, DRC, Danmarks Restauranter og Cafeer.
Læs mere
Kl. 10.30 – Meyers og Arla
“Livtag med madkulturen”
Hvordan ændrer vi madvaner og genskaber værdien i de måltider, vi deler? Samtale med Arla om ansvar, forbrug og kultur.
Deltagere: Mette Mølbak, Madredaktør, Politiken, Hanne Søndergaard, Chef for landbrug, bæredygtighed og kommunikation, Arla Foods, Claus Meyer, Kulinarisk entreprenør.
Læs mere

Kl. 11.30 – B Lab Samtalesalon
“Mød virksomhederne, der driver forandringerne”
Kom til Tejn havn og mød os og en række B Corps, der fortæller om vores konkrete tiltag, og hvad vi hver især bøvler med i kampen for den bæredygtige omstilling.
Mød: Rudolph Care, Plandent, Round, Meyers, Sinatur Hotel & Konference
Tilmelding her
Kl. 11.30 - BIO-lounge
"Meyers Madhus og den afgørende velsmag"
Vi kigger på forædling og fifs til tilberedninger i et hverdagskøkken med perspektiver fra en ny generation af forædlede produkter, der kan understøtte velsmagens mange facetter.
Med: Morten Ammentorp, Direktør, Nocla, Jonas Astrup, Udviklings- og innovationschef, Meyers Madhus og Bo Frederiksen, Kulinarisk chef, Meyers Madhus
Læs mere
Lørdag
Kl. 13.00 – Smag på fremtiden
“Offentlige kantiner i grøn maddyst”
Faglig chef fra Meyers, Bo Frederiksen, er på scenen for at diskutere, hvordan man gør plantebaseret mad festligt – vi inviterer til grøn madkamp og nytænkning fra dem, der laver maden til flest.
Deltagere: Jesper Dalgaard Pøhler, Projektleder, Aalborg Universitet, Institut for Bæredygtighed og Planlægning, Casper Taxfeldt, Souschef, ISS, Ida Marie Lindschouw, Verdensmålsambassadør, Verdensmålsambassadørerne, Jannick Schmidt, Professor, Aalborg Universitet, Institut for Bæredygtighed og Planlægning, Birgitte Vind, Folketingsmedlem og næstforperson, Folketinget (S) & 2030-netværket og Alexander Holm, Biolog og podcastvært, Den Dyriske Time.
Læs mere