Ny kogebog på gaden: Meyers hverdag

Med bogen Meyers hverdag tilbyder vi 100 opskrifter på simpel, velsmagende hverdagsmad, der ikke kræver timevis i køkkenet, og som du kan lave af en relativt simpel ingrediensliste. Målet er, at du med bogen skal få lyst til at lave lidt flere hjemmelavede måltider på de helt almindelige hverdage.

Hvis du finder bare 3-10 opskrifter, som bliver en del af dit faste repertoire, så tror jeg godt, bogen kan være en livline i hverdagen.

Claus Meyer

100 opskrifter og gode tips og tricks til hverdagen i køkkenet

Meyers Hverdag er til alle, der gerne selv vil lave mad til daglig og leder efter ny inspiration til måltider, der er velsmagende, overskuelige og gode for både dig og planeten. 

I bogen finder du:

  • 100 opskrifter inddelt efter sæson
  • Gode råd til opbygning af et basislager
  • Tips og tricks til at tilberede grøntsager på forskellige måder, så du undgår madspild og bruger hele råvaren.

Håbet er, at du får lyst til at lave lidt flere hjemmelavede måltider på helt almindelige hverdage og samtidig får nye metoder til både at opbygge et bælgfrugtberedskab og bruge dine rester bedst muligt.

Hverdagsgenveje hele året

Bogen er inddelt efter sæson og byder på både klassiske opskrifter, gode råd til opbygning af et basislager og tips og tricks til at tilberede grøntsager på forskellige måder, så du undgår madspild og bruger hele råvaren.

Bogen udgives på forlaget Lindhardt & Ringhof, og kan købes i Meyers Madhus, Meyers Bageri, hos landets boghandlere og online på saxo.com.

  • Ny kogebog på gaden

    Meyers hverdag

    Opskrifter, tips og tricks

    Udover de mange sæsoninddelte opskrifter får du:
    - Opbygning af et lager med netop de varer, der lettest beriger dit madliv
    - Hvad du med fordel kan have i køleskabet, når du kommer sent hjem
    - Håndtering og tilberedning af klassiske grøntsager på flere forskellige måder
    - Temaer der viser, hvordan en råvare kan strækkes til fire forskellige måltider
    - Madplaner, der sparer tid og vinder over madspildet

Når først vi oplever hvor dyb en taknemmelighed og hvor stor en glæde noget så beskedent som et nybagt brød eller en hjemmelavet minestrone kan skabe i et rum, så er vi – både den, der har lavet maden, og dem, som får den serveret – på sporet af den diamant, som venter på hver og en af os midt i den grønne omstilling.

Claus Meyer