Filosofien bag din frokost

Når du træder ind i Madhallen vil du blive mødt af et arbejdende værksted af kokke, der sætter ærlige råvarer, kvalitet og madhåndværk højt. Madhallen er et mødested. Et samlingspunkt for alle i huset, hvor det gode måltid er omdrejningspunktet. Her løfter vi smagsoplevelsen i din daglige frokost til en restaurantoplevelse, så du hver dag får en frokost, der overrasker og inspirerer.

  • Følg årstiden på tallerkenen

    Noget for alle

    Den gode frokost i Madhallen favner bredt og rammer mange forskellige madpræferencer – fra det velkendte og trygge til det nye og overraskende. Her står livretter side om side med grønne nyfortolkninger og smage, der udfordrer og inspirerer. Hver dag byder på noget at glæde sig til – og noget at tygge lidt ekstra på.
    Frokosten er sammensat med blik for velsmag, klimahensyn og sundhed og peger mod en fælles madkultur med højere kvalitet, mere ansvarlighed og plads til både tradition og fornyelse.

  • Velsmag, klimahensyn og sundhed

    Velsmag med masser af grøntsager

    I Madhallen er velsmagen den altoverskyggende ledestjerne. Her er frokosten tænkt som en daglig madoplevelse, der rækker ud over det sædvanlige. Sæsonens bedste, lokale råvarer er i centrum – udvalgt med omhu fra avlere, landmænd og leverandører, der bidrager med kvalitet, variation og smag hele året rundt.
    Grøntsager og grønne proteinkilder bliver udforsket og forfinet med nysgerrighed og håndværk side om side med kød af højeste kvalitet, der anvendes med omtanke og der, hvor det skaber størst smagsmæssig værdi.

  • Store madoplevelser

    Vores måltidsfilosofi

  • Store madoplevelser

    En smagssag

  • Store madoplevelser

    Vi springer over, hvor gærdet er højest

  • Store madoplevelser

    Grøntsagerne først

  • Store madoplevelser

    Vi gør kål på rutinen

  • Store madoplevelser

    Bælgfrugter